Consultar l'historial del compte

El compte de Google Ads té un historial de canvis en què es mostren les modificacions que heu fet anteriorment. Amb aquest historial, podeu identificar millor els esdeveniments que poden haver fet variar el rendiment de les campanyes i podeu veure els canvis que s'han produït durant un màxim de dos anys.

En aquest article s'explica com es pot trobar i utilitzar l'historial de canvis al compte, i també com se'n poden desfer.

Instruccions

Consultar l'historial de canvis

1. Al compte de Google Ads, passeu el cursor per sobre de la icona Campanyes Campaigns Icon i, tot seguit, feu clic al tauler lateral Historial de canvis.
  2. A la pestanya "Informació general dels canvis", hi trobareu quatre pestanyes diferents.
    • Per usuari: mostra el canvi més recent que s'ha fet al compte i qui l'ha fet.
    • Per campanya: mostra els canvis fets en una campanya, inclòs el volum de canvis durant un període determinat, un resum dels canvis més recents i la possibilitat de filtrar la taula per data o per usuari.
    • Rendiment: mostra informació general del vostre rendiment amb anotacions d'estadístiques que els ajudaran a millorar.
  3. Per veure els canvis fets durant un interval de dates concret, seleccioneu les dates a l'extrem superior dret.
  4. Per seleccionar l'abast dels canvis que voleu veure, utilitzeu la barra de visualitzacions de la part superior. Si feu servir un dispositiu amb una pantalla petita, és possible que hàgiu de desplegar el tauler fent clic a la icona de fletxa Tauler de navegació obert.
    Nota: si preferiu utilitzar el tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Canvia la visualització, a la part superior esquerra del compte de Google Ads.
    • Per veure els canvis fets en totes les campanyes, feu clic a Totes les campanyes, a la barra de visualitzacions de la part superior.
    • Per consultar els canvis fets en un tipus de campanya concret, feu clic al tipus de campanya en qüestió.
    • Per consultar els canvis d'una campanya concreta, feu clic al nom de la campanya.
  5. Per consultar els detalls d'un canvi, feu clic a la icona de fletxa que hi ha al costat del canvi en qüestió.
  6. A sota de la pestanya "Informació general dels canvis", trobareu els recomptes de diferents filtres de tipus de canvi. Feu clic en els tipus de canvi concrets que filtren la llista de sota perquè només s'hi mostrin els canvis d'aquest tipus.
    • Filtres de tipus de canvi: quan feu clic en un filtre, podeu veure un conjunt de filtres secundaris. El filtre seleccionat es desplaça cap a l'esquerra i podeu fer clic en un filtre secundari per canviar el tipus de filtre que s'aplica. Per exemple, si feu clic al filtre "Data", podreu veure un conjunt de filtres secundaris que us permeten filtrar per interval de dates, dia de la setmana o mes.
  7. Per filtrar l'historial de canvis, seguiu les instruccions per filtrar la visualització de les dades de rendiment.

Aquestes són les opcions de filtre:

• Campanya: campanyes que s'han canviat
  • Grup d'anuncis: grups d'anuncis que s'han canviat
  • Tipus de canvi: filtre pel tipus de canvi fet
  • Usuari: filtre pels usuaris que han fet canvis
  • Eina: filtre per l'eina emprada per fer canvis
  • Element modificat: filtre pels elements concrets que s'han canviat
  • Experiment de campanya: filtre pels experiments de campanya que s'han canviat
Nota: podeu consultar les dades de l'historial de canvis contextualment sense sortir de la taula de campanyes. A la taula de campanyes, seleccioneu les campanyes que vulgueu veure (a l'esquerra, al costat dels noms) i, a continuació, feu clic a "Historial de canvis" al tauler blau que hi ha sobre la taula.

Consultar les estadístiques de rendiment només de les campanyes o dels grups d'anuncis afectats

Des de l'historial de canvis, podeu accedir a una visualització filtrada de les estadístiques de rendiment per veure només les campanyes o els grups d'anuncis afectats pels canvis seleccionats.

1. Al compte de Google Ads, passeu el cursor per sobre de la icona Campanyes Campaigns Icon i, tot seguit, feu clic al tauler lateral Historial de canvis.
  2. Per veure els canvis fets durant un interval de dates concret, seleccioneu les dates a l'extrem superior dret.
  3. Per seleccionar l'abast dels canvis que voleu veure, utilitzeu la barra de visualitzacions de la part superior. Si feu servir un dispositiu amb una pantalla petita, és possible que hàgiu de desplegar el tauler fent clic a la icona de fletxa Tauler de navegació obert.
    Nota: si preferiu utilitzar el tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Canvia la visualització, a la part superior esquerra del compte de Google Ads.
  4. Per seleccionar els canvis que us interessen, marqueu les caselles de selecció que tenen al costat.
  5. Feu clic a Ves a per veure un menú desplegable amb el nombre de grups d'anuncis o de campanyes que s'han canviat.
  6. Feu clic a Grup d'anuncis o Campanya per veure una llista filtrada de totes les campanyes o tots els grups d'anuncis que s'han canviat.

Tipus de canvis que es poden consultar

Podeu consultar aquests tipus de canvis a l'historial de canvis del compte:

• Anunci: accions que es duen a terme per crear, editar, posar en pausa, reprendre o treure un anunci.
  • Recurs: accions que es duen a terme per canviar recursos.
  • Públic: canvis en la segmentació per públic.
  • Pressupost: canvis en el pressupost i les assignacions de pressupost de la campanya.
  • Ofertes: els ajustos al grup d'anuncis, al límit d'oferta, a l'objectiu de l'estratègia d'oferta, al tipus d'estratègia d'oferta i a les ofertes de paraula clau.
  • Conversions: accions que es duen a terme per crear, editar o treure accions de conversió.
  • Feed: accions que es duen a terme per crear, treure o actualitzar el feed.
  • Idioma: accions que es duen a terme per orientar els anuncis a idiomes concrets.
  • Ubicació: canvis en la segmentació per ubicació avançada.
  • Xarxa: canvis que es fan a les xarxes publicitàries per les quals se segmenta la campanya.
  • Altres canvis: inclouen canvis a la configuració del compte, com ara la informació de facturació, les formes de pagament i les notificacions.
  • Paraula clau: accions que es duen a terme per afegir, posar en pausa, reprendre o treure paraules clau, i ajustos que es fan en una pàgina de destinació o una oferta de cost per clic (CPC) màxim del nivell de paraula clau.
  • Estat: accions que es duen a terme per posar en pausa, reactivar o treure una campanya, un grup d'anuncis, una paraula clau o un anunci.
  • Segmentació: ajustos que es fan a la segmentació per ubicació i per idioma.

A més dels canvis fets directament al compte de Google Ads l'historial de canvis mostra les modificacions fetes mitjançant les regles automàtiques, l'API de Google Ads (API d'AdWords) i Google Ads Editor.

A l'historial de canvis no es registren les modificacions de contrasenya (per motius de seguretat).

Desfer canvis

Podeu desfer la majoria dels tipus de canvis, sempre que s'hagin fet durant els 30 darrers dies. En desfer els canvis, els elements canviats tornaran al seu estat anterior. Si hi ha diversos canvis en una mateixa fila, amb l'opció "Desfés" es desfaran tots alhora.

Els canvis aptes per desfer-se inclouen una opció per fer-ho a la columna "Usuari, data i hora". Si un canvi no es pot desfer, veureu el missatge "Els canvis no es poden desfer" a la columna "Usuari, data i hora".

Seguiu aquests passos per desfer canvis a l'historial del compte:

1. A la pàgina Historial de canvis, identifiqueu la fila amb el conjunt de canvis que voleu desfer.
  2. A la columna "Usuari, data i hora", feu clic a Desfés. Veureu un missatge per confirmar que voleu desfer els canvis.
  3. Feu clic a Desfés.
  4. A la columna "Usuari, data i hora", veureu el missatge "S'han desfet els canvis".
En casos excepcionals, no podreu desfer canvis encara que feu clic a Desfés; si això passa, Google Ads us n'informarà (per exemple, si s'han tret elements associats des de la data d'un canvi o si un altre usuari amb accés al vostre compte ja n'ha desfet un des de la darrera actualització de la pàgina).

Afegir columnes de l'historial de canvis a les taules d'estadístiques

Podeu veure un recompte dels canvis fets al vostre compte afegint columnes de l'historial de canvis a les pàgines "Campanyes" i "Grups d'anuncis". Per fer-ho, seguiu les instruccions que s'indiquen a l'article Afegir o treure columnes a la taula d'estadístiques.

Per trobar columnes de l'historial de canvis:

1. Al compte de Google Ads, passeu el cursor per sobre de la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Feu clic al menú desplegable Campanyes. Feu clic a Campanyes, Grups d'anuncis o Anuncis.
  3. Feu clic a la icona de columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads que hi ha a sobre de la taula d'estadístiques.
  4. Feu clic a Modifica les columnes. Si us desplaceu per la llista de tipus de columnes, trobareu la columna "Historial de canvis".
  • El total que es mostra a la columna "Tots els canvis" no és la suma de les altres columnes de l'historial de canvis de la taula, sinó el nombre total de canvis que heu fet. Per exemple, si poseu en pausa un anunci, es mostraria un canvi a les columnes "Canvis en els anuncis" i "Canvis d'estat", ja que afecta tant l'anunci com l'estat corresponent. Ara bé, a la columna "Tots els canvis" només se'n mostraria un i no dos, ja que només n'heu fet un.
  • Alguns canvis, com ara el canvi de nom d'un grup d'anuncis, només es mostren a la columna "Tots els canvis" perquè no encaixen en cap altra categoria. Aquest és un altre motiu pel qual la columna "Tots els canvis" no s'ha de considerar una suma dels canvis registrats a les altres columnes de l'historial de canvis.
  • Els canvis fets un dia es mostren el dia següent a partir de les 10:00 (PST). No es mostren els canvis fets abans del 19 de maig de 2014.