Välja sökord till dina kampanjer i Display-nätverket

Viktigt! Från och med april 2019 migreras alla annonsgrupper som är inriktade på målgruppssökord automatiskt till segment för anpassade målgrupper med köpavsikt. Läs mer om migreringen här.

Med sökord för Display-nätverket kan dina kampanjer nå potentiella köpare.

Om dina troligaste kunder tycker om att vandra kan du lägga till sökord som handlar om vandring eller andra friluftsaktiviteter. Google Ads hittar relevanta webbplatser som innehåller sökorden samt relevanta målgrupper som är intresserade av de sökorden. Försök att välja sökord som är relevanta för hela annonsgrupper, och inte bara en enda annons.

I den här artikeln beskriver vi hur du använder sökord i Display-nätverket.

Så fungerar det

Sökord är ett av inriktningsalternativen i Display-nätverket. Ibland visas dina annonser på placeringar som inte ser ut att ha något att göra med dina sökord. Beroende på din sökordsinställning kan dina annonser i stället visas för målgrupper baserat på deras senaste webbhistorik eller andra faktorer, snarare än på innehållet på sidan de tittar på. Läs mer om innehållsinriktning.

När du väljer sökord för dina kampanjer i Display-nätverket:

• Skapa annonsgrupper för dina produkter eller tjänster så att vi kan visa annonser som är relaterade till dem.
  • Välj sökord som du tror kan förekomma på webbplatser som dina kunder kan tänkas besöka.
  • Se fler förslag på annonsgrupper och sökord.