Definisjon av en statistikktabell

En statistikktabell er et egendefinert diagram du oppretter i Google Ads-kontoen din, og som viser detaljerte resultatdata.

• Bruk tabellen for å se statistikk om blant annet klikk, visninger og klikkfrekvens.
  • Legg til eller fjern kolonner, segmenter og filtre for å se bare de dataene som har størst betydning for deg.
  • Last ned data fra statistikktabellen i form av en rapport, planlegg regelmessige rapporter, få dem tilsendt via e-post, og eksportér dem i en rekke formater.