Statistiktabel: Definition

Et diagram i din Google Ads-konto, der kan tilpasses, og som viser detaljerede effektivitetsdata.

• Brug tabellen til at få vist statistik om bl.a. klik, eksponeringer og klikrater.
  • Tilføj eller fjern kolonner, segmenter og filtre, så du kun får vist de data, der er vigtigst for dig.
  • Download dine data fra statistiktabellen som en rapport, planlæg faste rapporter, få dem e-mailet til dig, og eksportér dem i en række forskellige formater.