Bredt match: Definition

En søgeordsmulighed, der gør det muligt at vise din annonce, når en person søger efter det pågældende søgeord, varianter af det og andre relaterede emner. Med det bredt matchende søgeord "cykelklokke" kan din annonce blive vist, hvis en bruger søger efter varianter og relaterede søgninger såsom "cykeltilbehør", "blå cykelhjelme" og "anmeldelser af cykelklokker".

• Med bredt match kan et søgeord aktivere visning af din annonce, når en person søger efter det pågældende udtryk, lignende udtryk, nære varianter af søgeordstermerne, relaterede søgninger og andre relevante varianter.
  • Hvis du f.eks. tilføjer "hatte" som bredt matchende søgeord, kan Google Ads vise din annonce ved søgninger, der indeholder den pågældende term eller en tilsvarende term. Det betyder, at din annonce kan blive vist ved søgninger efter "hat", "solhatte", "vintertilbehør" og "sombreroer." Bredt matchende søgeord er med til at sikre, at du når ud til den bredest mulige målgruppe.
  • Bredt match er en af de fire valgmuligheder for søgeordsmatchning, der er med til at afgøre, hvor tæt søgeordet skal matche en persons søgeterm, for at din annonce bliver vist. Du kan vælge én eller flere søgeordstyper for et søgeord, og bredt match benyttes som standard, hvis du ikke angiver en bestemt søgeordstype.