En definisjon av statusen «Kvalifisert»

Google sørger for at det foreligger oversatte versjoner av informasjonen i brukerstøtten. Hensikten med retningslinjene er imidlertid den samme. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene våre. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Denne statusen gis til annonser som er evaluert og kan kjøres. Den aktuelle annonsen overholder retningslinjene for Google Ads, så den kan vises til alle målgrupper.

For at annonser skal være kvalifisert, må de overholde retningslinjene for Google Ads. Du kan sjekke statusen for en annonse i Status-kolonnen.

Mulige årsaker til at du ikke ser annonser

Om prosessen for gjennomgang av annonser