Om annonceplanlægning

Du kan vælge at vise din annonce, hver gang en kunde søger efter noget online, men du kan også nøjes med at vise den på bestemte dage eller i åbningstiden, hvor du er til stede, så du kan håndtere henvendelser fra kunderne.

Sådan fungerer det

Du kan bruge annonceplanlægning til at:

• Angive bestemte tidspunkter eller ugedage, hvor dine annoncer skal vises.
  • Angive budjusteringer for at hæve eller sænke dine bud på bestemte dage eller tidspunkter.

Dine Google Ads-kampagner er som standard indstillet til at vise annoncer "Hele dagen". Det betyder, at dine annoncer er kvalificerede til at blive vist 24 timer i døgnet på samtlige dage i året. Vær opmærksom på, at hvis der ikke er nogen, der søger efter dine søgeord i det tidsrum eller på den dag, du har angivet i din planlægning, vises dine annoncer ikke.

Eksempel

Vi antager, at du driver en "Put & Take"-virksomhed i Danmark. Ved gennemgangen af dine resultater for "Dag og tidspunkt" på siden Annonceplanlægning har du opdaget, at dine annoncer er mest effektive om tirsdagen i tidsrummet fra kl. 20.00 til 21.00, hvor udsendelsen Fiskerus vises i fjernsynet. Du beslutter dig for at justere din annonceplanlægning, så dine annoncer kun vises i det pågældende tidsrum om tirsdagen.