Sobre la programació d'anuncis

Potser us interessa que el vostre anunci es mostri sempre que un client faci una cerca en línia, només uns dies determinats o durant l'horari d'obertura en què estigueu disponible per atendre les consultes dels clients.

La programació d'anuncis no és compatible amb les campanyes intel·ligents de compres ni amb les d'aplicacions.

Com funciona

Podeu utilitzar la programació d'anuncis per fer el següent:

• Especificar les hores o els dies de la setmana en què voleu que es mostrin els anuncis.
  • Definir ajustos de l'oferta per augmentar-la o reduir-la en determinats dies i hores.

De manera predeterminada, les campanyes de Google Ads estan configurades amb l'opció "Tot el dia", de manera que els anuncis es poden mostrar sempre durant tot el dia. Heu de tenir present que si ningú no cerca les vostres paraules clau en el moment o el dia que hàgiu especificat, els anuncis no es mostren.

Exemple

Imaginem-nos que teniu una empresa d'excursions en trineu de gossos a la Vall d'Aran. En consultar el rendiment per "Dia i hora" a la pàgina Programació d'anuncis, us heu adonat que els anuncis obtenen els millors resultats els dimarts entre les 8:00 i les 11:00 h, que és quan s'emet el programa Temps de neu a la televisió. Aleshores, podeu decidir ajustar la programació d'anuncis perquè els dimarts els anuncis només es mostrin en aquest horari.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now