Angiv start- og slutdato for kampagnen automatisk

Når du opretter en ny Google Ads-kampagne, angives din startdato til "i dag", medmindre du angiver andet. Hvis du lader startdatoen stå som "i dag", kører din kampagne, så snart dine første annoncer er godkendt. Hvis du opretter en kampagne, men ikke vil have, at den skal starte med det samme, eller ikke kender den specifikke dato, hvor din kampagne skal slutte, kan du angive automatiske start- og slutdatoer for kampagner.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du angiver automatiske start- og slutdatoer for kampagner.

Sådan redigerer du en startdato

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på den kampagne, du vil redigere.
  4. Klik på Indstillinger i sidemenuen til venstre.
  5. Klik for at udvide sektionen "Start- og slutdatoer".
    • Bemærk! Hvis du genoptager konfigurationen af en kampagne, skal du klikke på Vis flere indstillinger for at få vist denne sektion.
  6. Klik for at udvide rullemenuen "Startdato", og vælg derefter en startdato.
  7. Klik på Gem.

Når du har angivet en startdato, kan du redigere datoen når som helst, lige indtil kampagnen starter. Når startdatoen er passeret, er det ikke længere muligt at ændre den. Hvis din startdato f.eks. er den 1. februar, kan du ikke ændre datoen den 2. februar. Du kan dog stadig sætte din kampagne på pause, genoptage den eller fjerne den.

Sådan angiver du en slutdato

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre.
  3. Vælg den kampagne, du vil redigere.
  4. Klik på Indstillinger i sidemenuen til venstre.
  5. Klik for at udvide sektionen "Start- og slutdatoer".
    • Bemærk! Hvis du genoptager konfigurationen af en kampagne, skal du klikke på Vis flere indstillinger for at få vist denne sektion.
  6. Klik for at udvide rullemenuen "Slutdato", og vælg derefter en slutdato.
  7. Klik på Gem.

Når du vælger en slutdato, stopper din kampagne på den pågældende dato kl. 23.59 i den tidszone, som du har valgt for din konto.

Sådan angiver du en slutdato for flere kampagner samtidigt

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Indstillinger i sidemenuen til venstre.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for de kampagner, du vil ændre.
  4. Klik på Rediger, og vælg derefter "Skift slutdato".
  5. Klik for at udvide rullemenuen "Vælg en dato", og vælg derefter en slutdato.
  6. Klik på Anvend.