Definir les dates d'inici i de finalització automàtiques de les campanyes

Quan creeu una campanya de Google Ads, la data d'inici s'estableix en "avui", tret que n'indiqueu una altra, i la campanya s'inicia tan bon punt s'aproven els primers anuncis. Si creeu una campanya i no voleu que s'iniciï immediatament, o si sabeu la data concreta en què voleu que finalitzi, podeu definir dates d'inici i de finalització automàtiques.

En aquest article s'explica com es poden definir les dates d'inici i de finalització automàtiques de les campanyes.

Com es pot modificar una data d'inici

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Campanyes.
  3. Feu clic a la campanya que vulgueu editar.
  4. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Configuració.
  5. Feu clic a la secció "Dates d'inici i de finalització" per desplegar-la.
    • Nota: si voleu reprendre la configuració d'una campanya, feu clic a Mostra més opcions de configuració per veure aquesta secció.
  6. Feu clic al menú desplegable "Data d'inici" i, a continuació, seleccioneu una data d'inici.
  7. Feu clic a Desa.

Un cop definida la data d'inici, podeu editar-la en qualsevol moment fins que no comenci la campanya. Si la data d'inici ha passat, però, ja no es pot editar. Per exemple, si la data d'inici és l'1 de febrer, el 2 de febrer ja no la podreu canviar. Tanmateix, podeu posar en pausa, reactivar o treure la campanya.

Com es pot definir una data de finalització

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Campanyes.
  3. Seleccioneu la campanya que voleu editar.
  4. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Configuració.
  5. Feu clic a la secció "Dates d'inici i de finalització" per desplegar-la.
    • Nota: si voleu reprendre la configuració d'una campanya, feu clic a Mostra més opcions de configuració per veure aquesta secció.
  6. Feu clic al menú desplegable "Data de finalització" i, a continuació, seleccioneu una data de finalització.
  7. Feu clic a Desa.

Quan seleccioneu una data de finalització, la campanya deixa d'estar activa el dia en qüestió a les 23:59 hores, segons la zona horària que hàgiu triat per al compte.

Definir la data de finalització de diverses campanyes alhora

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Configuració.
  3. Marqueu la casella que hi ha al costat de les campanyes que voleu canviar.
  4. Feu clic a Edita i seleccioneu "Canvia la data de finalització".
  5. Feu clic al menú desplegable "Seleccioneu una data" i, a continuació, seleccioneu una data de finalització.
  6. Feu clic a Aplica.