Sobre els recursos d'aplicació

Nota: els recursos d'aplicació només es poden utilitzar en anuncis de cerca.

Els recursos d'aplicació us permeten enllaçar els anuncis de text a la vostra aplicació mòbil o per a tauletes. Els usuaris poden fer clic al títol de l'anunci per accedir al vostre lloc web o bé a l'enllaç per anar directament a l'aplicació. Els recursos d'aplicació són una bona manera de proporcionar accés al vostre lloc web i a la vostra aplicació des d'un sol anunci.

Aquest article explica com funcionen els recursos d'aplicació i quins avantatges us ofereixen.

Abans de començar

Abans de configurar un recurs d'aplicació, confirmeu que teniu el següent:

• Una aplicació mòbil publicada a Google Play o a l'App Store d'Apple.
  • El nom del paquet (Android) o l'identificador d'aplicació (iOS) de la vostra aplicació mòbil.
  • L'URL de la pàgina de la botiga d'aplicacions on els usuaris poden obtenir més informació sobre l'aplicació o fer-hi clic per instal·lar-la.

Si compliu els requisits anteriors, podeu afegir un recurs d'aplicació als anuncis del vostre compte, campanya o grup d'anuncis.

Nota: si el vostre objectiu principal és generar més baixades d'aplicacions, els anuncis de promoció d'aplicació (que enllacen només a aplicacions) poden ser una opció més adient.

Com funcionen

Els recursos d'aplicació presenten la vostra aplicació mòbil o per a tauletes mostrant un enllaç a l'aplicació a sota de l'anunci. Aquest enllaç envia l'usuari a la pàgina de la botiga d'aplicacions (Google Play o App Store d'Apple) en què es descriu l'aplicació. Els clics al títol de l'anunci continuaran dirigint al vostre lloc web.

Avantatges clau dels recursos d'aplicació

• Flexibilitat: podeu afegir recursos d'aplicació als comptes, a les campanyes i als grups d'anuncis.
  • Informes detallats: quan es mostren recursos d'aplicació, podeu saber el nombre de clics que rep cada part de l'anunci; per exemple, quants clics rep el títol i quants en rep el recurs d'aplicació. Aquesta informació es pot desglossar per campanya, per grup d'anuncis o per anunci.
  • Detecció "intel·ligent" del dispositiu i de la botiga d'aplicacions: si heu creat un recurs per a cada botiga d'aplicacions, mostrem l'enllaç de la botiga corresponent en funció del dispositiu del client. Així, els usuaris que utilitzin un dispositiu iOS veuran l'enllaç de l'App Store d'Apple. També mostrem l'enllaç del recurs d'aplicació que correspon al tipus de dispositiu del client, de manera que si l'aplicació només funciona en tauletes, no mostrem l'enllaç als clients que utilitzen telèfons mòbils.
  • Modificació directa: editeu els recurs d'aplicació sense necessitat de restablir-ne les estadístiques de rendiment.

Recordeu que, a diferència dels enllaços de lloc, amb els quals podeu afegir diversos enllaços a diferents pàgines del vostre lloc web, només es pot mostrar un sol recurs d'aplicació per cada anunci de text. Ara bé, sí que podeu crear diversos recursos d'aplicació, un per cada aplicació o botiga d'aplicacions.

Nivells del compte

Podeu afegir recursos d'aplicació al nivell de compte, de campanya, de grup d'anuncis o d'anunci. Si creeu recursos d'aplicació en diversos nivells (compte, campanya o grup d'anuncis), s'utilitzarà el més específic. Per tant, si afegiu un recurs d'aplicació a un grup d'anuncis, es mostrarà aquest recurs en lloc dels recursos d'aplicació que hàgiu creat al nivell de campanya o de compte. De la mateixa manera, els recursos al nivell de campanya anul·len els del nivell de compte.

Quant costen els recursos d'aplicació

Afegir recursos d'aplicació és gratuït; només us cobrem els clics. Els clics en un recurs d'aplicació costen el mateix que els clics al títol de l'anunci. Dit d'una altra manera, se us cobra el mateix import independentment de l'enllaç en què fa clic l'usuari al mateix anunci.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Crear recursos d'aplicació

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. Veureu una taula amb tots els vostres recursos. Feu clic al botó de més .
  5. Al menú desplegable, seleccioneu Aplicació.
  6. Al menú desplegable, trieu si voleu que el vostre recurs d'aplicació es publiqui al nivell "Compte", "Campanya" o "Grup d'anuncis".
  7. Seleccioneu "Crea" o "Utilitza'n d'existents".
  8. Introduïu el nom de la vostra aplicació al camp de cerca. Podeu triar entre la versió per a "Android" o per a "iOS" de l'aplicació.
  9. Escriviu el "text de l'enllaç" que voleu que es mostri com a crida a l'acció.
  10. Afegiu paràmetres de seguiment personalitzats o definiu dates d'inici i de finalització per al recurs d'aplicació.
  11. Feu clic a Desa.