En definisjon av produktinformasjon

Vi snakker her om informasjon om produktene du sender inn til Google Merchant Center. På grunnlag av produktinformasjonen din kan det vises dynamiske annonser, gratis produktoppføringer og Shopping-annonser når du kjører Google Ads-kampanjer.

• For å sende oss produktinformasjon må du konfigurere en feed for denne informasjonen din i en Google Merchant Center-konto. Deretter knytter du Merchant Center-kontoen din til Google Ads.
  • I selve produktinformasjonen må du angi attributter, så som «tilstand» og «tilgjengelighet», for å beskrive hva produktet er og hvordan du selger det. For at det skal være enklere for folk på nettet å finne varene dine, er det viktig at du beskriver varene nøyaktig med de tilgjengelige attributtene.
  • I tillegg til standardretningslinjene for annonser og gratis oppføringer finnes det en rekke retningslinjer for Shopping-annonser om hvordan du kan bruke de ulike attributtene, og hvor ofte du må oppdatere produktinformasjonen din. Les nøye gjennom retningslinjene, og sørg for at du forstår kravene.

Send inn produktinformasjon
Opprett Shopping-kampanjer