Produktinformasjon: definisjon

Dette er informasjonen om produktene dine du sender inn til Google Merchant Center. På grunnlag av produktdataene dine kan det vises dynamiske annonser og Shopping-annonser når du kjører Google Ads-kampanjer.

• For å kunne sende oss produktinformasjon må du konfigurere en feed for produktinformasjonen din i en Google Merchant Center-konto. Deretter knytter du Merchant Center-kontoen din til Google Ads.
  • I selve produktinformasjonen må du angi attributter, som «condition [tilstand]» og «availability [tilgjengelighet]», for å beskrive hva produktet er, og hvordan du selger det. For at det skal være enklere for folk på nettet å finne varene dine, er det viktig at du beskriver dem nøyaktig ved hjelp av de tilgjengelige attributtene.
  • I tillegg til standardretningslinjene for annonser finnes det en rekke retningslinjer for Shopping-annonser om hvordan du bruker hvert attributt, og hvor ofte du må oppdatere produktinformasjonen din. Les nøye gjennom retningslinjene, og sørg for at du forstår kravene.

Send inn produktinformasjonen din
Konfigurer en Shopping-kampanje