Tuotetietojen määritelmä

Tuotetiedot sisältävät tarkat tiedot tuotteista, jotka lähetät Google Kauppiaskeskukseen. Tuotetietoja käytetään dynaamisten mainosten, ilmaisten tuotelistausten ja Shopping-mainosten näyttämisessä Google Ads ‑kampanjan yhteydessä.

• Jotta voit lähettää tuotetietoja, sinun on ensin luotava tiedoista syöte Google Kauppiaskeskus ‑tilillä. Linkitä sen jälkeen Kauppiaskeskus-tilisi Google Adsiin.
  • Lisää tuotetietoihin määritteitä (esim. kunto tai saatavuus), jotka kuvaavat tuotetta ja niiden myyntitapaa. Jotta asiakkaat löytävät tuotteesi verkosta mahdollisimman helposti, on tärkeää kuvailla niitä tarkasti käytettävissä olevilla määritteillä.
  • Mainoksiin ja ilmaisiin listauksiin liittyvien vakiokäytäntöjen lisäksi voimassa on useita Shopping-mainoskäytäntöjä, jotka liittyvät siihen, miten kutakin määritettä käytetään ja miten usein tuotetietoja täytyy päivittää. Tutustu käytäntöihin huolellisesti ja varmista, että ymmärrät niiden vaatimukset.

Tuotetietojen lähettäminen
Shopping-kampanjan luominen