Produktdata: Definition

De oplysninger om dine produkter, du indsender til Google Merchant Center. Dine produktdata bruges til visning af dynamiske annoncer og Shopping-annoncer, når du kører en Google Ads-kampagne.

• For at kunne sende os dine produktdata skal du oprette et feed for dine produktoplysninger på en Google Merchant Center-konto. Link derefter din Merchant Center-konto til Google Ads.
  • I dine produktdata angiver du attributter, f.eks. "condition" [stand] og "availability" [tilgængelighed], for at beskrive, hvilket produkt der er tale om, og angive, hvordan du sælger det. For at gøre det lettere for personer på nettet at finde dine produkter er det vigtigt at beskrive dine produkter præcist ved at bruge de tilgængelige attributter.
  • Ud over med standardpolitikkerne for annoncer er der en række politikker for Shopping-annoncer for, hvordan du skal bruge hver enkelt attribut, og hvor ofte du skal opdatere dine produktdata. Læs politikkerne grundigt igennem, og sørg for, at du forstår kravene.

Indsend dine produktdata
Opret en Shopping-kampagne