Vídeos curts i llargs

Descripcions de la durada dels vídeos en línia. Els vídeos curts són de menys de 10 minuts, i els llargs, de més de 10 minuts.

• Alguns formats d'anunci són més eficaços en funció de la durada del vídeo on apareixen. Segons el format d'anunci que trieu, el vostre anunci pot aparèixer en vídeos curts o en llargs, o a tots dos.
  • Si el vostre anunci és també un vídeo, podreu revisar-ne les mètriques per veure'n el rendiment en diferents punts de temps després que l'usuari comenci a reproduir el vostre vídeo.

Sobre els informes dels anuncis de vídeo
Consells per millorar el rendiment dels anuncis de vídeo
Consulteu més articles

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now