Aiemmin luotujen kampanjoiden mainosryhmien hoitaminen

Google Ads ‑kampanjan mainosryhmän avulla voit järjestää ja kohdistaa mainoksiasi. Voit asettaa hintatarjouksia ja järjestää avainsanoja mainosryhmätasolla. Tässä artikkelissa käsitellään mainosryhmän luomista ja muokkaamista. Voit myös katsoa seuraavan videon, jos haluat nopean yleiskatsauksen aiheesta:

Ennen kuin aloitat

Tässä artikkelissa käsitellään aiemmin luotujen kampanjoiden mainosryhmiä, mutta mainosryhmiä voi luoda myös kampanjan luomisen yhteydessä. Lue lisää kampanjan luomisesta.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Näin voit luoda uuden mainosryhmän

Voit luoda uuden mainosryhmän seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Mainosryhmät.
  3. Luo uusi mainosryhmä klikkaamalla pluspainiketta .

Näin voit muokata mainosryhmää

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Mainosryhmät.
  3. Voit muokata mainosryhmää viemällä hiiren kunkin muokattavan asetuksen vieressä näkyvän kynäkuvakkeen Muokkaa kohdalle ja klikkaamalla sitä.