Gestionar els grups d'anuncis de les campanyes existents

En una campanya de Google Ads, un grup d'anuncis us permet organitzar i segmentar els vostres anuncis. A més, hi podeu fer ofertes i organitzar paraules clau. En aquest article es descriu com podeu crear o editar un grup d'anuncis.Aquest vídeo també proporciona una visió general ràpida:

Abans de començar

Tot i que aquest article tracta sobre els grups d'anuncis de campanyes existents, també podeu crear grups d'anuncis mentre creeu una campanya. Més informació sobre com podeu crear una campanya

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Crear un grup d'anuncis

Per crear un grup d'anuncis, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Grups d'anuncis.
  3. Per crear un grup d'anuncis, feu clic al botó amb el signe més .

Editar un grup d'anuncis

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Grups d'anuncis.
  3. Per editar un grup d'anuncis, passa el cursor per sobre de la icona de llapis Edita que hi ha al costat de les opcions de configuració que vols modificar i fes-hi clic.