Tietoja Google Adsin maksuasetuksista

Jos käytät kuukausilaskutusta: Indonesialaiset Google Ads ‑tilit, joiden valuutta ei ole IDR, poistetaan käytöstä toukokuun 2019 alussa.

Jos käytät automaattisia tai manuaalisia maksuja: Indonesialaiset Google Ads ‑tilit, joiden valuutta ei ole IDR, poistetaan käytöstä heinäkuun 2019 alussa.

Luo uusi tili, jonka valuutta on IDR, jotta voit jatkaa mainostamista. Lisätietoja

Maksuasetukset määrittävät, milloin maksat mainoksistasi. Google Adsissa on kolme päämaksuasetusta, jotka ovat käytettävissä maassasi: automaattiset maksut, manuaaliset maksut ja kuukausilaskutus.

• Automaattiset maksut: Google Ads veloittaa kulut automaattisesti valitsemallasi maksutavalla mainosten näyttämisen jälkeen.

• Manuaaliset maksut: Suoritat maksun ennen mainosten näyttämistä. Kun mainoksia näytetään ja niistä kertyy kuluja, tilisi saldo pienenee. Kun maksamasi saldo on käytetty, mainokset lakkaavat näkymästä.

• Kuukausilaskutus: Google myöntää sinulle luottoa mainontakuluihin. Sinulle kertyy kuluja ja saat laskun kuukausittain.

Käytettävissä olevat maksuasetukset riippuvat tilisi laskutusmaasta ja valuutasta. Huomaa, että joissakin tapauksissa tietyt maksuasetukset voivat olla väliaikaisesti pois käytöstä sillä välin, kun Google Ads tarkistaa, voidaanko niitä käyttää tililläsi.

Tässä artikkelissa käsitellään näitä maksuasetuksia ja kerrotaan, miten ne toimivat. Jos haluat tietää lisää maksutavoista, lue artikkeli uuden maksutavan lisäämisestä.

Automaattiset maksut
Automaattiset maksut eivät ole käytettävissä tileillä Kiinassa ja Venäjällä. Jos vaihtoehto ei ole näkyvissä tililläsi, valitse sen sijaan manuaaliset maksut.

Automaattiset maksut on Google Adsin maksuasetus. Kun käytät tätä asetusta, kertyneet mainontakulut veloitetaan automaattisesti ensisijaisella maksutavallasi.

Pääset alkuun antamalla laskutustietosi. Maksut käsitellään automaattisesti. Näin ollen sinun ei tarvitse pelätä, että mainosten näyttäminen keskeytyy, jos maksun suorittaminen sattuu unohtumaan.

Veloituksen ajankohta

Jos käytät automaattisia maksuja, mainontakulut veloitetaan joko 30 päivän kuluttua edellisestä automaattisesta veloituksesta tai kun tili saavuttaa ennalta määritetyn summan eli maksurajan sen mukaan, kumpi näistä tapahtuu ensin.

Maksurajan toimintaperiaate

Maksurajaksesi on alun perin asetettu tietty summa. Aina kun tilisi saavuttaa maksurajan ennen seuraavaa automaattista veloitusta, maksuraja nousee, kunnes korkein raja on saavutettu. Rajat vaihtelevat tilin, maan ja valuutan mukaan, joten muista tarkistaa nykyinen raja tililtäsi. Huomaa, että laskutettava summa saattaa olla hieman maksurajaa korkeampi, jos tilillesi kertyy kuluja nopeasti. Jos ensimmäinen maksusi osuu kuukauden 29., 30. tai 31. päivälle, kuukausittaiseksi maksupäiväksi tulee 28. päivä helmikuun vuoksi.

Esimerkki

Oletetaan, että aloitat Google Ads ‑tilin käyttämisen 1. huhtikuuta ja maksuraja on aluksi 50 €. Jos kuluja kertyy 1. toukokuuta mennessä 49 €, sinua veloitetaan ja maksuraja pysyy 50 €:ssa myös seuraavalla laskutusjaksolla.

Jos kuluja kuitenkin kertyy 50 € ennen seuraavaa automaattista veloitusta,

• sinua veloitetaan heti
  • maksuraja nousee seuraavaan summaan, esimerkiksi 200 €:oon
  • uusi kuukausittainen laskutusjakso käynnistyy välittömästi.

Esimerkki

Oletetaan, että mainostaja nimeltä Pekka luo Google Ads ‑tilin. Maksuraja on aluksi 50 €, ja kuluja alkaa kertyä lokakuun 1. päivänä. Seuraavasta näet, miten Pekkaa veloitetaan ja miten maksurajaa muutetaan:

• Lokakuun 5. päivänä Pekka saavuttaa alkuperäisen maksurajansa, joka on 50 €. Tällöin laskutamme häneltä siihen mennessä kertyneet kulut (jotka voivat olla hieman maksurajaa korkeammat, jos maksuja on kertynyt nopeasti). Nostamme Pekan maksurajan 200 €:oon. Uusi kuukausittainen laskutusjakso käynnistyy.
  • Lokakuun 23. päivänä Pekka saavuttaa uuden 200 €:n maksurajan, jolloin Google Ads veloittaa häneltä kertyneet kulut. Google nostaa jälleen maksurajaa 350 €:oon ja käynnistää uuden laskutusjakson.
  • Marraskuun 20. päivänä Pekan kulut ylittävät 350 €. Google laskuttaa häntä jälleen ja nostaa maksurajan 500 €:oon.
  • Seuraavan kerran Pekkaa veloitetaan 20. joulukuuta. Jos mainontakuluja olisi kertynyt 500 € ennen 20. joulukuuta, automaattinen veloitus olisi tehty aikaisemmin.

Maksurajan tarkistaminen

Jos käytät uutta Google Adsia, et näe tililläsi rataskuvaketta . Klikkaa oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta . Laskutus ja maksut löytyvät Asetukset-otsikon alta.

Voit tarkistaa maksurajasi seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi osoitteessa https://ads.google.com.
  2. Klikkaa rataskuvaketta  ja valitse Laskutus ja maksut.
  3. Näet Yhteenveto-sivun.
  4. Näet maksurajasi Oma saldo ‑osiosta etenemispalkin alapuolelta.

Sinulle ei lähetetä sähköpostia tai ilmoitusta maksurajan nousemisesta, joten tarkista tämä kohta pysyäksesi ajan tasalla nykyisestä rajastasi.

Jos haluat, että sinulta veloitetaan suurempia summia tai harvemmin, katso lisätietoja veloitusvälin muuttamisesta.

Vinkkejä

• Voit suorittaa manuaalisen maksun, vaikka maksuasetuksenasi olisi automaattiset maksut. Varat käytetään tuleviin klikkauksiin, ja maksu pienentää seuraavaa automaattista veloitusta. Muista kuitenkin, että sinua veloitetaan automaattisesti edellistä automaattista veloitusta vastaavana päivänä tilisi saldosta riippumatta.
  • Jos haluat pienentää ensisijaisella maksutavalla veloitettavia kuluja, suorita manuaalinen maksu toisella maksutavalla.
  • Suosittelemme, että määrität varamaksutavan. Näin vältät hylätyistä maksuista johtuvat mainosten keskeytykset. Jos ensisijainen maksutapasi ei jostain syystä toimi, veloitamme varaluottokorttiasi, jotta mainostesi näyttäminen voi jatkua.
Manuaaliset maksut
Manuaalisten maksujen asetus ei ole käytettävissä uusissa tileissä luetelluissa maissa. Jos et näe tätä vaihtoehtoa liittymisen yhteydessä, viimeistele tilin luonti valitsemalla automaattiset maksut.

Maat
  • Pohjois-Amerikka
    • Kanada
    • Yhdysvallat
  • Eurooppa
    • Itävalta
    • Belgia
    • Tanska
    • Suomi
    • Ranska
    • Saksa
    • Irlanti
    • Italia
    • Luxemburg
    • Alankomaat
    • Norja
    • Portugali
    • Espanja
    • Ruotsi
    • Sveitsi
    • Iso-Britannia
  • Lähi-itä
    • Israel
  • Aasian ja Tyynenmeren alue
    • Australia
    • Malesia
    • Uusi-Seelanti
    • Vietnam

Manuaaliset maksut on Google Adsin maksuasetus, jota käyttämällä maksat ennen mainosten näyttämistä. Näin se toimii:

1. Suorita maksu Google Adsille.
  2. Mainoksesi alkavat näkyä melkein heti, kun olemme saaneet maksusi.
  3. Kertyneet mainontakulut vähennetään maksamastasi summasta.

Mainostesi näyttäminen jatkuu, kun tililläsi on rahaa mainosten maksamiseen. Muista lisätä varoja tilillesi tarvittaessa.  Jotta pysyt ajan tasalla tilin tilanteesta, ilmoitamme sinulle sähköpostitse, kun tilin saldo alkaa loppua (jäljellä on noin viikon budjetin verran rahaa), ja uudestaan, kun saldo on loppunut.

Kuukausilaskutus

Tätä maksuasetusta käytettäessä Google myöntää sinulle luottoa mainontakuluihin. Voit maksaa laskun sekillä tai pankkisiirrolla tai sijainnistasi riippuen myös muilla maksutavoilla.

Sinulla voi olla oikeus käyttää kuukausilaskutusta, jos yrityksesi täyttää tietyt vaatimukset. Tässä joitakin vaatimuksia:

• Yritys on ollut rekisteröityneenä vähintään vuoden ajan.

• Yrityksen Google Ads ‑tili on ollut aktiivinen ja rikkeetön vähintään vuoden ajan.

• Yritys on käyttänyt vähintään 5 000 Yhdysvaltain dollaria kuussa (summa voi vaihdella maittain) kolmena kuukautena 12:n viime kuukauden aikana.

Jos yrityksesi täyttää nämä alkuvaatimukset ja haluat hakea kuukausilaskutusta, ota yhteyttä meihin

Maksuasetukset määrittävät, milloin maksat mainoksistasi. Google Adsissa on kaksi maksuasetusta, jotka ovat käytettävissä maassasi: manuaaliset maksut ja kuukausilaskutus.

• Manuaaliset maksut: Suoritat maksun ennen mainosten näyttämistä. Kun mainoksia näytetään ja niistä kertyy kuluja, tilisi saldo pienenee. Kun maksamasi saldo on käytetty, mainokset lakkaavat näkymästä.

• Kuukausilaskutus: Google myöntää sinulle luottoa mainontakuluihin. Sinulle kertyy kuluja ja saat laskun kuukausittain.

Käytettävissä olevat maksuasetukset riippuvat tilisi laskutusmaasta ja valuutasta. Huomaa, että joissakin tapauksissa tietyt maksuasetukset voivat olla väliaikaisesti pois käytöstä sillä välin, kun Google Ads tarkistaa, voidaanko niitä käyttää tililläsi.

Tässä artikkelissa käsitellään näitä maksuasetuksia ja kerrotaan, miten ne toimivat. Jos haluat tietää lisää maksutavoista, lue artikkeli uuden maksutavan lisäämisestä.

Manuaaliset maksut
Manuaalisten maksujen asetus ei ole käytettävissä uusissa tileissä luetelluissa maissa. Jos et näe tätä vaihtoehtoa liittymisen yhteydessä, viimeistele tilin luonti valitsemalla automaattiset maksut.

Maat
  • Pohjois-Amerikka
    • Kanada
    • Yhdysvallat
  • Eurooppa
    • Itävalta
    • Belgia
    • Tanska
    • Suomi
    • Ranska
    • Saksa
    • Irlanti
    • Italia
    • Luxemburg
    • Alankomaat
    • Norja
    • Portugali
    • Espanja
    • Ruotsi
    • Sveitsi
    • Iso-Britannia
  • Lähi-itä
    • Israel
  • Aasian ja Tyynenmeren alue
    • Australia
    • Malesia
    • Uusi-Seelanti
    • Vietnam

Manuaaliset maksut on Google Adsin maksuasetus, jota käyttämällä maksat ennen mainosten näyttämistä. Näin se toimii:

1. Suorita maksu Google Adsille.
  2. Mainoksesi alkavat näkyä melkein heti, kun olemme saaneet maksusi.
  3. Kertyneet mainontakulut vähennetään maksamastasi summasta.

Mainostesi näyttäminen jatkuu, kun tililläsi on rahaa mainosten maksamiseen. Muista lisätä varoja tilillesi tarvittaessa.  Jotta pysyt ajan tasalla tilin tilanteesta, ilmoitamme sinulle sähköpostitse, kun tilin saldo alkaa loppua (jäljellä on noin viikon budjetin verran rahaa), ja uudestaan, kun saldo on loppunut.

Kuukausilaskutus

Tätä maksuasetusta käytettäessä Google myöntää sinulle luottoa mainontakuluihin. Voit maksaa laskun sekillä tai pankkisiirrolla tai sijainnistasi riippuen myös muilla maksutavoilla.

Sinulla voi olla oikeus käyttää kuukausilaskutusta, jos yrityksesi täyttää tietyt vaatimukset. Tässä joitakin vaatimuksia:

• Yritys on ollut rekisteröityneenä vähintään vuoden ajan.

• Yrityksen Google Ads ‑tili on ollut aktiivinen ja rikkeetön vähintään vuoden ajan.

• Yritys on käyttänyt vähintään 5 000 Yhdysvaltain dollaria kuussa (summa voi vaihdella maittain) kolmena kuukautena 12:n viime kuukauden aikana.

Jos yrityksesi täyttää nämä alkuvaatimukset ja haluat hakea kuukausilaskutusta, ota yhteyttä meihin

Maksuasetukset määrittävät, milloin maksat mainoksistasi. Google Adsissa on kaksi maksuasetusta, jotka ovat käytettävissä maassasi: automaattiset maksut ja kuukausilaskutus.

• Automaattiset maksut: Google Ads veloittaa kulut automaattisesti valitsemallasi maksutavalla mainosten näyttämisen jälkeen.

• Kuukausilaskutus: Google myöntää sinulle luottoa mainontakuluihin. Sinulle kertyy kuluja ja saat laskun kuukausittain.

Käytettävissä olevat maksuasetukset riippuvat tilisi laskutusmaasta ja valuutasta. Huomaa, että joissakin tapauksissa tietyt maksuasetukset voivat olla väliaikaisesti pois käytöstä sillä välin, kun Google Ads tarkistaa, voidaanko niitä käyttää tililläsi.

Tässä artikkelissa käsitellään näitä maksuasetuksia ja kerrotaan, miten ne toimivat. Jos haluat tietää lisää maksutavoista, lue artikkeli uuden maksutavan lisäämisestä.

Automaattiset maksut
Automaattiset maksut eivät ole käytettävissä tileillä Kiinassa ja Venäjällä. Jos vaihtoehto ei ole näkyvissä tililläsi, valitse sen sijaan manuaaliset maksut.

Automaattiset maksut on Google Adsin maksuasetus. Kun käytät tätä asetusta, kertyneet mainontakulut veloitetaan automaattisesti ensisijaisella maksutavallasi.

Pääset alkuun antamalla laskutustietosi. Maksut käsitellään automaattisesti. Näin ollen sinun ei tarvitse pelätä, että mainosten näyttäminen keskeytyy, jos maksun suorittaminen sattuu unohtumaan.

Veloituksen ajankohta

Jos käytät automaattisia maksuja, mainontakulut veloitetaan joko 30 päivän kuluttua edellisestä automaattisesta veloituksesta tai kun tili saavuttaa ennalta määritetyn summan eli maksurajan sen mukaan, kumpi näistä tapahtuu ensin.

Maksurajan toimintaperiaate

Maksurajaksesi on alun perin asetettu tietty summa. Aina kun tilisi saavuttaa maksurajan ennen seuraavaa automaattista veloitusta, maksuraja nousee, kunnes korkein raja on saavutettu. Rajat vaihtelevat tilin, maan ja valuutan mukaan, joten muista tarkistaa nykyinen raja tililtäsi. Huomaa, että laskutettava summa saattaa olla hieman maksurajaa korkeampi, jos tilillesi kertyy kuluja nopeasti. Jos ensimmäinen maksusi osuu kuukauden 29., 30. tai 31. päivälle, kuukausittaiseksi maksupäiväksi tulee 28. päivä helmikuun vuoksi.

Esimerkki

Oletetaan, että aloitat Google Ads ‑tilin käyttämisen 1. huhtikuuta ja maksuraja on aluksi 50 €. Jos kuluja kertyy 1. toukokuuta mennessä 49 €, sinua veloitetaan ja maksuraja pysyy 50 €:ssa myös seuraavalla laskutusjaksolla.

Jos kuluja kuitenkin kertyy 50 € ennen seuraavaa automaattista veloitusta,

• sinua veloitetaan heti
  • maksuraja nousee seuraavaan summaan, esimerkiksi 200 €:oon
  • uusi kuukausittainen laskutusjakso käynnistyy välittömästi.

Esimerkki

Oletetaan, että mainostaja nimeltä Pekka luo Google Ads ‑tilin. Maksuraja on aluksi 50 €, ja kuluja alkaa kertyä lokakuun 1. päivänä. Seuraavasta näet, miten Pekkaa veloitetaan ja miten maksurajaa muutetaan:

• Lokakuun 5. päivänä Pekka saavuttaa alkuperäisen maksurajansa, joka on 50 €. Tällöin laskutamme häneltä siihen mennessä kertyneet kulut (jotka voivat olla hieman maksurajaa korkeammat, jos maksuja on kertynyt nopeasti). Nostamme Pekan maksurajan 200 €:oon. Uusi kuukausittainen laskutusjakso käynnistyy.
  • Lokakuun 23. päivänä Pekka saavuttaa uuden 200 €:n maksurajan, jolloin Google Ads veloittaa häneltä kertyneet kulut. Google nostaa jälleen maksurajaa 350 €:oon ja käynnistää uuden laskutusjakson.
  • Marraskuun 20. päivänä Pekan kulut ylittävät 350 €. Google laskuttaa häntä jälleen ja nostaa maksurajan 500 €:oon.
  • Seuraavan kerran Pekkaa veloitetaan 20. joulukuuta. Jos mainontakuluja olisi kertynyt 500 € ennen 20. joulukuuta, automaattinen veloitus olisi tehty aikaisemmin.

Maksurajan tarkistaminen

Jos käytät uutta Google Adsia, et näe tililläsi rataskuvaketta . Klikkaa oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta . Laskutus ja maksut löytyvät Asetukset-otsikon alta.

Voit tarkistaa maksurajasi seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi osoitteessa https://ads.google.com.
  2. Klikkaa rataskuvaketta  ja valitse Laskutus ja maksut.
  3. Näet Yhteenveto-sivun.
  4. Näet maksurajasi Oma saldo ‑osiosta etenemispalkin alapuolelta.

Sinulle ei lähetetä sähköpostia tai ilmoitusta maksurajan nousemisesta, joten tarkista tämä kohta pysyäksesi ajan tasalla nykyisestä rajastasi.

Jos haluat, että sinulta veloitetaan suurempia summia tai harvemmin, katso lisätietoja veloitusvälin muuttamisesta.

Vinkkejä

• Voit suorittaa manuaalisen maksun, vaikka maksuasetuksenasi olisi automaattiset maksut. Varat käytetään tuleviin klikkauksiin, ja maksu pienentää seuraavaa automaattista veloitusta. Muista kuitenkin, että sinua veloitetaan automaattisesti edellistä automaattista veloitusta vastaavana päivänä tilisi saldosta riippumatta.
  • Jos haluat pienentää ensisijaisella maksutavalla veloitettavia kuluja, suorita manuaalinen maksu toisella maksutavalla.
  • Suosittelemme, että määrität varamaksutavan. Näin vältät hylätyistä maksuista johtuvat mainosten keskeytykset. Jos ensisijainen maksutapasi ei jostain syystä toimi, veloitamme varaluottokorttiasi, jotta mainostesi näyttäminen voi jatkua.
Kuukausilaskutus

Tätä maksuasetusta käytettäessä Google myöntää sinulle luottoa mainontakuluihin. Voit maksaa laskun sekillä tai pankkisiirrolla tai sijainnistasi riippuen myös muilla maksutavoilla.

Sinulla voi olla oikeus käyttää kuukausilaskutusta, jos yrityksesi täyttää tietyt vaatimukset. Tässä joitakin vaatimuksia:

• Yritys on ollut rekisteröityneenä vähintään vuoden ajan.

• Yrityksen Google Ads ‑tili on ollut aktiivinen ja rikkeetön vähintään vuoden ajan.

• Yritys on käyttänyt vähintään 5 000 Yhdysvaltain dollaria kuussa (summa voi vaihdella maittain) kolmena kuukautena 12:n viime kuukauden aikana.

Jos yrityksesi täyttää nämä alkuvaatimukset ja haluat hakea kuukausilaskutusta, ota yhteyttä meihin

Maksuasetukset määrittävät, milloin maksat mainoksistasi. Google Adsissa on kaksi maksuasetusta, jotka ovat käytettävissä maassasi: automaattiset maksut ja manuaaliset maksut.

• Automaattiset maksut: Google Ads veloittaa kulut automaattisesti valitsemallasi maksutavalla mainosten näyttämisen jälkeen.

• Manuaaliset maksut: Suoritat maksun ennen mainosten näyttämistä. Kun mainoksia näytetään ja niistä kertyy kuluja, tilisi saldo pienenee. Kun maksamasi saldo on käytetty, mainokset lakkaavat näkymästä.

Käytettävissä olevat maksuasetukset riippuvat tilisi laskutusmaasta ja valuutasta. Huomaa, että joissakin tapauksissa tietyt maksuasetukset voivat olla väliaikaisesti pois käytöstä sillä välin, kun Google Ads tarkistaa, voidaanko niitä käyttää tililläsi.

Tässä artikkelissa käsitellään näitä maksuasetuksia ja kerrotaan, miten ne toimivat. Jos haluat tietää lisää maksutavoista, lue artikkeli uuden maksutavan lisäämisestä.

Automaattiset maksut
Automaattiset maksut eivät ole käytettävissä tileillä Kiinassa ja Venäjällä. Jos vaihtoehto ei ole näkyvissä tililläsi, valitse sen sijaan manuaaliset maksut.

Automaattiset maksut on Google Adsin maksuasetus. Kun käytät tätä asetusta, kertyneet mainontakulut veloitetaan automaattisesti ensisijaisella maksutavallasi.

Pääset alkuun antamalla laskutustietosi. Maksut käsitellään automaattisesti. Näin ollen sinun ei tarvitse pelätä, että mainosten näyttäminen keskeytyy, jos maksun suorittaminen sattuu unohtumaan.

Veloituksen ajankohta

Jos käytät automaattisia maksuja, mainontakulut veloitetaan joko 30 päivän kuluttua edellisestä automaattisesta veloituksesta tai kun tili saavuttaa ennalta määritetyn summan eli maksurajan sen mukaan, kumpi näistä tapahtuu ensin.

Maksurajan toimintaperiaate

Maksurajaksesi on alun perin asetettu tietty summa. Aina kun tilisi saavuttaa maksurajan ennen seuraavaa automaattista veloitusta, maksuraja nousee, kunnes korkein raja on saavutettu. Rajat vaihtelevat tilin, maan ja valuutan mukaan, joten muista tarkistaa nykyinen raja tililtäsi. Huomaa, että laskutettava summa saattaa olla hieman maksurajaa korkeampi, jos tilillesi kertyy kuluja nopeasti. Jos ensimmäinen maksusi osuu kuukauden 29., 30. tai 31. päivälle, kuukausittaiseksi maksupäiväksi tulee 28. päivä helmikuun vuoksi.

Esimerkki

Oletetaan, että aloitat Google Ads ‑tilin käyttämisen 1. huhtikuuta ja maksuraja on aluksi 50 €. Jos kuluja kertyy 1. toukokuuta mennessä 49 €, sinua veloitetaan ja maksuraja pysyy 50 €:ssa myös seuraavalla laskutusjaksolla.

Jos kuluja kuitenkin kertyy 50 € ennen seuraavaa automaattista veloitusta,

• sinua veloitetaan heti
  • maksuraja nousee seuraavaan summaan, esimerkiksi 200 €:oon
  • uusi kuukausittainen laskutusjakso käynnistyy välittömästi.

Esimerkki

Oletetaan, että mainostaja nimeltä Pekka luo Google Ads ‑tilin. Maksuraja on aluksi 50 €, ja kuluja alkaa kertyä lokakuun 1. päivänä. Seuraavasta näet, miten Pekkaa veloitetaan ja miten maksurajaa muutetaan:

• Lokakuun 5. päivänä Pekka saavuttaa alkuperäisen maksurajansa, joka on 50 €. Tällöin laskutamme häneltä siihen mennessä kertyneet kulut (jotka voivat olla hieman maksurajaa korkeammat, jos maksuja on kertynyt nopeasti). Nostamme Pekan maksurajan 200 €:oon. Uusi kuukausittainen laskutusjakso käynnistyy.
  • Lokakuun 23. päivänä Pekka saavuttaa uuden 200 €:n maksurajan, jolloin Google Ads veloittaa häneltä kertyneet kulut. Google nostaa jälleen maksurajaa 350 €:oon ja käynnistää uuden laskutusjakson.
  • Marraskuun 20. päivänä Pekan kulut ylittävät 350 €. Google laskuttaa häntä jälleen ja nostaa maksurajan 500 €:oon.
  • Seuraavan kerran Pekkaa veloitetaan 20. joulukuuta. Jos mainontakuluja olisi kertynyt 500 € ennen 20. joulukuuta, automaattinen veloitus olisi tehty aikaisemmin.

Maksurajan tarkistaminen

Jos käytät uutta Google Adsia, et näe tililläsi rataskuvaketta . Klikkaa oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta . Laskutus ja maksut löytyvät Asetukset-otsikon alta.

Voit tarkistaa maksurajasi seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi osoitteessa https://ads.google.com.
  2. Klikkaa rataskuvaketta  ja valitse Laskutus ja maksut.
  3. Näet Yhteenveto-sivun.
  4. Näet maksurajasi Oma saldo ‑osiosta etenemispalkin alapuolelta.

Sinulle ei lähetetä sähköpostia tai ilmoitusta maksurajan nousemisesta, joten tarkista tämä kohta pysyäksesi ajan tasalla nykyisestä rajastasi.

Jos haluat, että sinulta veloitetaan suurempia summia tai harvemmin, katso lisätietoja veloitusvälin muuttamisesta.

Vinkkejä

• Voit suorittaa manuaalisen maksun, vaikka maksuasetuksenasi olisi automaattiset maksut. Varat käytetään tuleviin klikkauksiin, ja maksu pienentää seuraavaa automaattista veloitusta. Muista kuitenkin, että sinua veloitetaan automaattisesti edellistä automaattista veloitusta vastaavana päivänä tilisi saldosta riippumatta.
  • Jos haluat pienentää ensisijaisella maksutavalla veloitettavia kuluja, suorita manuaalinen maksu toisella maksutavalla.
  • Suosittelemme, että määrität varamaksutavan. Näin vältät hylätyistä maksuista johtuvat mainosten keskeytykset. Jos ensisijainen maksutapasi ei jostain syystä toimi, veloitamme varaluottokorttiasi, jotta mainostesi näyttäminen voi jatkua.
Manuaaliset maksut
Manuaalisten maksujen asetus ei ole käytettävissä uusissa tileissä luetelluissa maissa. Jos et näe tätä vaihtoehtoa liittymisen yhteydessä, viimeistele tilin luonti valitsemalla automaattiset maksut.

Maat
  • Pohjois-Amerikka
    • Kanada
    • Yhdysvallat
  • Eurooppa
    • Itävalta
    • Belgia
    • Tanska
    • Suomi
    • Ranska
    • Saksa
    • Irlanti
    • Italia
    • Luxemburg
    • Alankomaat
    • Norja
    • Portugali
    • Espanja
    • Ruotsi
    • Sveitsi
    • Iso-Britannia
  • Lähi-itä
    • Israel
  • Aasian ja Tyynenmeren alue
    • Australia
    • Malesia
    • Uusi-Seelanti
    • Vietnam

Manuaaliset maksut on Google Adsin maksuasetus, jota käyttämällä maksat ennen mainosten näyttämistä. Näin se toimii:

1. Suorita maksu Google Adsille.
  2. Mainoksesi alkavat näkyä melkein heti, kun olemme saaneet maksusi.
  3. Kertyneet mainontakulut vähennetään maksamastasi summasta.

Mainostesi näyttäminen jatkuu, kun tililläsi on rahaa mainosten maksamiseen. Muista lisätä varoja tilillesi tarvittaessa.  Jotta pysyt ajan tasalla tilin tilanteesta, ilmoitamme sinulle sähköpostitse, kun tilin saldo alkaa loppua (jäljellä on noin viikon budjetin verran rahaa), ja uudestaan, kun saldo on loppunut.

Google Adsissa sinua veloitetaan automaattisesti mainostesi näyttämisen jälkeen (automaattiset maksut) tai voit suorittaa maksuja ennen mainostesi näyttämistä (manuaaliset maksut). Valitset näistä toisen tilisi luomisen yhteydessä, minkä jälkeen valintaa ei voi muuttaa.

Automaattiset maksut

Automaattiset maksut on Google Adsin maksuasetus. Kun käytät tätä asetusta, kertyneet mainontakulut veloitetaan automaattisesti ensisijaisella maksutavallasi.

Pääset alkuun antamalla laskutustietosi. Maksut käsitellään automaattisesti. Näin ollen sinun ei tarvitse pelätä, että mainosten näyttäminen keskeytyy, jos maksun suorittaminen sattuu unohtumaan.

Veloituksen ajankohta

Jos käytät automaattisia maksuja, mainontakulut veloitetaan joko 30 päivän kuluttua edellisestä automaattisesta veloituksesta tai kun tili saavuttaa ennalta määritetyn summan eli maksurajan sen mukaan, kumpi näistä tapahtuu ensin.

Maksurajan toimintaperiaate

Maksurajaksesi on alun perin asetettu tietty summa. Aina kun tilisi saavuttaa maksurajan ennen seuraavaa automaattista veloitusta, maksuraja nousee, kunnes korkein raja on saavutettu. Rajat vaihtelevat tilin, maan ja valuutan mukaan, joten muista tarkistaa nykyinen raja tililtäsi. Huomaa, että laskutettava summa saattaa olla hieman maksurajaa korkeampi, jos tilillesi kertyy kuluja nopeasti. Jos ensimmäinen maksusi osuu kuukauden 29., 30. tai 31. päivälle, kuukausittaiseksi maksupäiväksi tulee 28. päivä helmikuun vuoksi.

Esimerkki

Oletetaan, että aloitat Google Ads ‑tilin käyttämisen 1. huhtikuuta ja maksuraja on aluksi 50 €. Jos kuluja kertyy 1. toukokuuta mennessä 49 €, sinua veloitetaan ja maksuraja pysyy 50 €:ssa myös seuraavalla laskutusjaksolla.

Jos kuluja kuitenkin kertyy 50 € ennen seuraavaa automaattista veloitusta,

• sinua veloitetaan heti
  • maksuraja nousee seuraavaan summaan, esimerkiksi 200 €:oon
  • uusi kuukausittainen laskutusjakso käynnistyy välittömästi.

Esimerkki

Oletetaan, että mainostaja nimeltä Pekka luo Google Ads ‑tilin. Maksuraja on aluksi 50 €, ja kuluja alkaa kertyä lokakuun 1. päivänä. Seuraavasta näet, miten Pekkaa veloitetaan ja miten maksurajaa muutetaan:

• Lokakuun 5. päivänä Pekka saavuttaa alkuperäisen maksurajansa, joka on 50 €. Tällöin laskutamme häneltä siihen mennessä kertyneet kulut (jotka voivat olla hieman maksurajaa korkeammat, jos maksuja on kertynyt nopeasti). Nostamme Pekan maksurajan 200 €:oon. Uusi kuukausittainen laskutusjakso käynnistyy.
  • Lokakuun 23. päivänä Pekka saavuttaa uuden 200 €:n maksurajan, jolloin Google Ads veloittaa häneltä kertyneet kulut. Google nostaa jälleen maksurajaa 350 €:oon ja käynnistää uuden laskutusjakson.
  • Marraskuun 20. päivänä Pekan kulut ylittävät 350 €. Google laskuttaa häntä jälleen ja nostaa maksurajan 500 €:oon.
  • Seuraavan kerran Pekkaa veloitetaan 20. joulukuuta. Jos mainontakuluja olisi kertynyt 500 € ennen 20. joulukuuta, automaattinen veloitus olisi tehty aikaisemmin.

Maksurajan tarkistaminen

Voit tarkistaa maksurajasi seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa rataskuvaketta  ja valitse Laskutus ja maksut.
  3. Näet Yhteenveto-sivun.
  4. Näet maksurajasi Oma saldo ‑osiosta etenemispalkin alapuolelta.

Sinulle ei lähetetä sähköpostia tai ilmoitusta maksurajan nousemisesta, joten tarkista tämä kohta pysyäksesi ajan tasalla nykyisestä rajastasi.

Jos haluat, että sinulta veloitetaan suurempia summia tai harvemmin, katso lisätietoja veloitusvälin muuttamisesta.

Vinkkejä

• Voit suorittaa manuaalisen maksun, vaikka maksuasetuksenasi olisi automaattiset maksut. Varat käytetään tuleviin klikkauksiin, ja maksu pienentää seuraavaa automaattista veloitusta. Muista kuitenkin, että sinua veloitetaan automaattisesti edellistä automaattista veloitusta vastaavana päivänä tilisi saldosta riippumatta.
  • Jos haluat pienentää ensisijaisella maksutavalla veloitettavia kuluja, suorita manuaalinen maksu toisella maksutavalla.
  • Suosittelemme, että määrität varamaksutavan. Näin vältät hylätyistä maksuista johtuvat mainosten keskeytykset. Jos ensisijainen maksutapasi ei jostain syystä toimi, veloitamme varaluottokorttiasi, jotta mainostesi näyttäminen voi jatkua.
Manuaaliset maksut

Manuaaliset maksut on Google Adsin maksuasetus, jota käyttämällä maksat ennen mainosten näyttämistä. Näin se toimii:

1. Suorita maksu Google Adsille.
  2. Mainoksesi alkavat näkyä melkein heti, kun olemme saaneet maksusi.
  3. Kertyneet mainontakulut vähennetään maksamastasi summasta.

Mainostesi näyttäminen jatkuu, kun tililläsi on rahaa mainosten maksamiseen. Muista lisätä varoja tilillesi tarvittaessa.  Jotta pysyt ajan tasalla tilin tilanteesta, ilmoitamme sinulle sähköpostitse, kun tilin saldo alkaa loppua (jäljellä on noin viikon budjetin verran rahaa), ja uudestaan, kun saldo on loppunut.