Kampanjan keskimääräisen päiväbudjetin asettaminen ja muuttaminen

Google Adsissa voit valita jokaiselle kampanjalle päiväbudjetin mainontatavoitteidesi ja käytössäsi olevan päiväkohtaisen rahasumman perusteella. Voit muuttaa budjettiasi milloin tahansa.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit asettaa päiväbudjetin ja muuttaa sitä.

If your account is in Smart Mode, learn how to edit your budget for Smart campaigns.

Ohjeet

Kampanjan keskimääräisen päiväbudjetin asettaminen

1. Napauta alhaalla olevasta siirtymispalkista Kampanjat.
  2. Napauta kampanjaa, jolle haluat asettaa budjetin. Jos sinulla on kuukausibudjetti, jaa se 30,4:llä.
  3. Napauta sivun oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta .
  4. Napauta Keskim. päiväbudjetti.
  5. Lisää uusi summa.
  6. Napauta Tallenna.

Kampanjan keskimääräisen päiväbudjetin muuttaminen

1. Napauta alhaalla olevasta siirtymispalkista Kampanjat.
  2. Napauta kampanjaa, jonka budjettia haluat muuttaa.
  3. Napauta sivun oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta .
  4. Napauta Keskim. päiväbudjetti.
  5. Lisää uusi summa.
  6. Napauta Tallenna.