Een gemiddeld dagbudget voor uw campagne instellen en wijzigen

Met Google Ads selecteert u voor elke campagne een dagbudget op basis van uw advertentiedoelen en het gemiddelde bedrag dat u bereid bent elke dag te besteden. U kunt uw budget op elk gewenst moment wijzigen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw dagbudget kunt instellen en wijzigen.

If your account is in Smart Mode, learn how to edit your budget for Smart campaigns.

Instructies

Het gemiddelde dagbudget van een campagne instellen

1. Tik op Campagnes in de navigatiebalk onderaan.
  2. Tik op de campagne waarvan u het budget wilt instellen. Als u met een maandbudget werkt, deelt u dat getal door 30,4.
  3. Tik rechtsboven in het scherm op het tandwiel .
  4. Tik op Gem. dagbudget.
  5. Geef een nieuw bedrag op.
  6. Tik op Opslaan.

Het gemiddelde dagbudget van een campagne wijzigen

1. Tik op Campagnes in de navigatiebalk onderaan.
  2. Tik op de campagne waarvan u het budget wilt wijzigen.
  3. Tik rechtsboven in het scherm op het tandwiel .
  4. Tik op Gem. dagbudget.
  5. Geef een nieuw bedrag op.
  6. Tik op Opslaan.