Angiv og rediger et gennemsnitligt dagligt budget for din kampagne

I Google Ads kan du vælge et dagligt budget for hver kampagne ud fra dine annonceringsmål og det gennemsnitlige beløb, du vil bruge pr. dag. Du kan ændre dit budget når som helst.

I denne artikel beskriver vi, hvordan du indstiller og ændrer dit daglige budget.

If your account is in Smart Mode, learn how to edit your budget for Smart campaigns.

Vejledning

Sådan angiver du det gennemsnitlige daglige budget for en kampagne

1. Tryk på Kampagner på navigationslinjen forneden.
  2. Tryk på den kampagne, hvis budget du vil angive. Hvis du arbejder med et månedligt budget, divideres dette tal med 30,4.
  3. Tryk på tandhjulsikonet øverst til højre på skærmen.
  4. Tryk på Gns. dagligt budget.
  5. Angiv et nyt beløb.
  6. Tryk på Gem.

Sådan ændrer du det gennemsnitlige daglige budget for en kampagne

1. Tryk på Kampagner på navigationslinjen forneden.
  2. Tryk på den kampagne, hvis budget du vil ændre.
  3. Tryk på tandhjulsikonet øverst til højre på skærmen.
  4. Tryk på Gns. dagligt budget.
  5. Angiv et nyt beløb.
  6. Tryk på Gem.