Om udvidelser med undersidelinks

Hvis du vil føje flere links til dine annoncer, kan du oprette udvidelser med undersidelinks. Udvidelser med undersidelinks fører folk til bestemte sider på dit website, f.eks. et bestemt produkt eller butikkens åbningstider. Når en person klikker eller trykker på dine links, bliver han eller hun ført direkte til det pågældende indhold. I denne artikel kan du læse om, hvordan udvidelser med undersidelinks fungerer og vises i kvalificerede kampagner.

Du kan se, hvordan du konfigurerer udvidelser med undersidelinks, i artiklen Tilføj udvidelser med undersidelinks.

Fordele

• Opdater nemt og enkelt: Udskift linktekst og webadresser, når som helst du ønsker det, og hold dem dermed opdateret i forbindelse med udsalg og særtilbud. Du behøver ikke at oprette nye annoncer eller redigere dem for at medtage undersidelinks.
  • Se detaljerede data om dine klik: Find ud af, hvor mange klik din annonce fik, da der blev vist undersidelinks. Se statistikken opdelt efter kampagne, annoncegruppe eller annonce. Segmentér dine statistikker for at se antallet af klik på det individuelle undersidelink i forhold til en anden del af annoncen, f.eks. overskriften, andre undersidelinks eller en anden udvidelse.
  • Brug konverteringssporing til landingssider: Konfigurer konverteringssporing for de landingssider, som folk besøger, når de klikker på undersidelinks under annoncen. Du bør optimere dine landingssider til "lette" konverteringshændelser, f.eks. besøg på websitet eller "læg i kurven".
  • Rediger dine udvidelser med undersidelinks uden at miste data: Rediger dine udvidelser med undersidelinks uden at nulstille effektivitetsstatistikken.
  • Tilpassede undersidelinks til mobilenheder: Opret mobiloptimerede undersidelinks designet til at blive vist på mobilenheder.
  • Planlægning med start- og slutdatoer: Angiv de datoer, dage i ugen eller tidspunkter på dagen, hvor dine undersidelinks er kvalificerede til at blive vist.

Sådan fungerer udvidelser med undersidelinks

Du kan tilføje udvidelser med undersidelinks på konto-, kampagne- eller annoncegruppeniveau. Du angiver linkteksten (det, der vises til brugerne) og webadresserne (de sider, de klikker på).

I nogle tilfælde supplerer Google muligvis dine undersidelinks med beskrivelser, som du har angivet om dine sider. Du kan enten angive disse oplysninger selv, når du opretter eller redigerer undersidelinks, eller vi kan automatisk bruge de oplysninger på din konto, der er relateret til individuelle undersidelinks – f.eks. fra forskellige annoncer på din konto. Når der vises ekstra oplysninger sammen med dine undersidelinks, kan dine annoncer blive mere relevante for potentielle kunder.

Hvis du opretter et undersidelink på et mere granuleret niveau, vil det pågældende undersidelink altid overtrumfe udvidelser med undersidelinks på et højere niveau. Hvis du f.eks. opretter undersidelinks for en annoncegruppe, vises disse undersidelinks som standard i stedet for undersidelinks på kampagneniveau. Det er vigtigt at sikre, at et nyt undersidelink tilknyttes det korrekte niveau, for at det kan vises. Du kan også vælge ikke at vise nogen undersidelinks for en annoncegruppe.

Husk, at udvidelser kan knyttes til en hvilken som helst annoncegruppe eller kampagne eller til hele kontoen. Hver udvidelse kan med andre ord have flere tilknytninger. Se, hvordan du finder ud af, hvorfor dine undersidelinks ikke vises

Sådan vises udvidelser med undersidelinks

Udvidelser med undersidelinks vises på en række forskellige måder, afhængigt af enhed, placering og andre faktorer. Udvidelser med undersidelinks kan bruges til søgekampagner og videokampagner på YouTube.

Søgekampagner

• Udvidelser med undersidelinks vises i annoncer øverst og nederst i Google-søgeresultaterne.
  • Du skal have mindst to udvidelser med undersidelinks, for at undersidelinkene vises i annoncen. Hvor mange undersidelinks, der vises, afhænger af, hvor folk ser annoncen:
    • Computer: Annoncen kan vise op til seks undersidelinks. Undersidelinks kan blive vist på samme linje eller fylde op til to linjer i annoncen.
    • Mobil: Annoncen kan vise op til otte undersidelinks. Disse undersidelinks vises sideordnede på én enkelt linje i et karruselformat. Brugerne kan stryge mod venstre eller højre på karrusellen for at gennemse de forskellige undersidelinks. Hvis din annonce vises øverst, er dine undersidelinks kvalificerede til at blive vist i en fremtrædende række med kun ét undersidelink på hver linje.

Eksempel: Undersidelinks i en søgeannonce (computer)

Walters Hundebageri
Annonce www.example.com
Hjemmelavede kiks og godbidder. Det fortjener din hund!

Videokampagner

• Udvidelser med undersidelinks vises under de kvalificerede annoncer, der afspilles før, under eller efter en anden video på YouTube. Undersidelinks vises kun under kvalificerede annoncer på mobilenheder.
  • Du skal have mindst to udvidelser med undersidelinks, for at undersidelinkene vises i annoncen.
  • Din annonce kan vise op til fire undersidelinks. Folk kan gennemse og vælge undersidelinkene, mens de ser annoncen.

Bemærk! Der vises ikke undersidelinks i de videokampagner, der kører hos Google-videopartnere.

Eksempel: Undersidelinks i en videoannonce på YouTube (mobil)

Pris

Søgekampagner

Det er gratis at tilføje udvidelser med undersidelinks – du bliver kun debiteret for klik fra de personer, der ser din annonce. Prisen på et klik på et undersidelink svarer til prisen på et klik på overskriften i samme annonce. Du debiteres med andre ord det samme beløb, uanset hvilket link i samme annonce – landingsside eller undersidelink – en bruger klikker på. Undersidelinks giver kunderne flere muligheder for at klikke på og i din annonce, men du bliver ikke debiteret for mere end to klik pr. annonceeksponering. Men hvis en bruger hurtigt klikker på mere end ét link, mens vedkommende får vist en annonce, behandles det som et dubleret eller ugyldigt klik, og du debiteres ikke for det.

Videokampagner

Du debiteres på grundlag af pris pr. tusinde eksponeringer (CPM, cost per thousand impressions) fra de personer, der ser din annonce. Du betaler, hver gang din annonce vises 1.000 gange. Hvis du føjer undersidelinks til dine videokampagner, kan det reducere din pris pr. handling (CPA, cost-per-action).