Om udvidelser med undersidelinks

Hvis du vil føje flere links til dine annoncer, skal du oprette udvidelser med undersidelinks. Undersidelinks kan føre besøgende til bestemte sider på dit website, f.eks. din butiks åbningstider, et bestemt produkt eller andet. Når en besøgende klikker eller trykker på dine links, føres han eller hun direkte til det ønskede indhold.

I denne artikel giver vi dig en oversigt over udvidelser med undersidelinks. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer udvidelser med undersidelinks.

Sådan vises de

Undersidelinks vises på en række forskellige måder afhængigt af enhed, placering og andre faktorer. Når din udvidelse med undersidelinks vises sammen med en af dine annoncer på en computer, viser din annonce ikke færre end to links på grund af minimumkravet om to undersidelinks til visning af en annonce. Din annonce kan have op til seks links. Undersidelinks kan vises på samme linje eller fylde op til to linjer i din annonce.

Din annonce kan vise op til otte undersidelinks på en tablet eller en mobilenhed. Disse undersidelinks vises sideordnede på en enkelt linje i et karruselformat. Brugerne kan stryge mod venstre eller højre på karrusellen for at gennemse de forskellige undersidelinks. Hvis din annonce viser på den øverste position, er dine undersidelinks kvalificerede til at blive vist på en mere fremtrædende række, der kan klikkes på, med kun ét undersidelink på hver linje.

Undersidelinks vises i annoncer øverst og nederst i Google-søgeresultater.

Eksempel på en søgeannonce med udvidelser med undersidelinks, som den ville blive vist på computere

Walters Hundebageri
Annonce www.example.com
Håndlavede kiks og godbidder. Det fortjener din hund!

Sådan fungerer de

Du kan tilføje undersidelinks på konto-, kampagne- eller annoncegruppeniveau. Du angiver selv linkteksten (der vises til personer) og webadresser (de sider, de klikker sig frem til).

I nogle tilfælde supplerer Google muligvis dine undersidelinks med beskrivelser, som du har angivet om dine sider. Du kan enten angive disse oplysninger selv, når du opretter eller redigerer undersidelinks, eller vi kan automatisk bruge oplysningerne i din konto, der er relateret til individuelle undersidelinks – f.eks. fra forskellige annoncer i din konto. Når der vises ekstra oplysninger sammen med dine undersidelinks, kan dine annoncer blive mere relevante for potentielle kunder.

Fordele

Her er et par gode grunde til, at du skulle overveje at føje undersidelinks til dine annoncer:

• Opdater nemt og enkelt: Udskift linktekst og webadresser, når som helst du ønsker det, og hold dem dermed opdateret i forbindelse med udsalg og specialtilbud. Du behøver med andre ord ikke at lave nye tekstannoncer eller redigere dem for at indsætte undersidelinks.
  • Se detaljerede data om dine klik: Find ud af, hvor mange klik din annonce fik, da der blev vist undersidelinks. Se statistikken opdelt efter kampagne, annoncegruppe eller annonce. Segmentér din statistik efter antallet af klik på det enkelte undersidelink i forhold til andre steder på annoncen (eksempelvis overskriften, andre undersidelinks eller en anden udvidelse).
  • Rediger dine udvidelser med undersidelinks uden at miste data: Rediger dine undersidelinks uden at nulstille deres effektivitetsstatistik.
  • Tilpassede undersidelinks til mobilenheder: Opret mobiloptimerede undersidelinks designet til at blive vist på mobilenheder.
  • Planlægning med start- og slutdatoer: Angiv de datoer, dage i ugen eller tidspunkter på dagen, hvor dine undersidelinks er kvalificerede til at blive vist.

Pris på klik

Det er gratis at tilføje undersidelinks, og du bliver kun debiteret, når der er nogen, der klikker på din annonce. Prisen på et klik på et undersidelink svarer til prisen på et klik på overskriften i samme annonce. Du debiteres med andre ord det samme beløb, uanset hvilket link i samme annonce – landingsside eller undersidelink – en bruger klikker på. Undersidelinks giver dine kunder flere muligheder for at klikke på og i dine annoncer, men du debiteres højst for to klik pr. annonceeksponering. Men hvis en bruger hurtigt klikker på mere end ét link, mens vedkommende får vist en annonce, behandles det som et dubleret eller ugyldigt klik, og du debiteres ikke for det.