Mainosryhmien keskeyttäminen tai käyttöön ottaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit keskeyttää, ottaa käyttöön ja poistaa mainosryhmiä.

Ennen kuin aloitat

18.1.2017 lähtien sellaisten Display‑ ja videomainosryhmien mainokset, joille ei ole valittu kohdistustapaa, ovat voineet näkyä Google Display ‑verkostossa ja YouTubessa. Tällaiset mainosryhmät keskeytettiin 18.1.2017 automaattisesti, jotta mainonnassa ei käytettäisi sellaisia mainoksia, joiden ei ole tarkoitus näkyä. Sinun on keskeyttävä manuaalisesti mainosryhmät, joiden mainokset eivät ole valmiina näkymään. Lue lisää Display-verkoston kohdistusasetuksista.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Näin keskeytät, otat käyttöön tai poistat mainosryhmiä

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  3. Klikkaa Mainosryhmät.
  4. Tarkista kunkin mainosryhmän nykyinen tila Tila-sarakkeesta.
  5. Klikkaa muutettavien mainosryhmien valintaruutua .
  6. Klikkaa mainosryhmien yläpuolella olevaa avattavaa Muokkaa-valikkoa ja valitse Ota käyttöön, Keskeytä tai Poista.

Näin löydät poistetut mainosryhmät

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  3. Klikkaa Mainosryhmät.
  4. Klikkaa taulukon työkalupalkin yläosassa olevalta tilariviltä Mainosryhmän tila.
  5. Valitse Kaikki.
  6. Etsi poistetut mainosryhmät ja poistettuihin kampanjoihin sisältyvät mainosryhmät Tila-sarakkeen avulla.
Siirry Google Adsiin

Näin voit tehdä muutoksia useisiin kampanjoihin, mainoksiin tai mainosryhmiin

Jos haluat tehdä kerralla muutoksia useisiin kampanjoihin, mainoksiin, mainosryhmiin tai muuhun sisältöön, voit käyttää joukkolähetyksiä. Joukkolähetysten avulla voit ladata laskentataulukon, tehdä siihen muutoksia offline-tilassa ja lähettää sitten taulukon, jolloin muutokset otetaan käyttöön samanaikaisesti.

Vinkkejä

• Voit keskeyttää mainosryhmän tai ottaa sen käyttöön klikkaamalla sen tilakuvaketta.
  • Varmista, että mainosryhmässäsi on vähintään kolme mainosta, jotta Google Ads voi optimoida mainonnan sen mukaan, mikä toimii parhaiten potentiaalisille asiakkaillesi.

Näin mainosryhmät toimivat Google Adsin muihin tasoihin nähden

• Mainosryhmät ovat riippuvaisia kampanjoista: Jos mainosryhmäsi sisältävä kampanja keskeytetään tai poistetaan, mainosryhmän mainokset eivät näy. Jos mainosryhmäsi sisältävä kampanja sen sijaan otetaan käyttöön, mainosryhmän mainoksia voidaan näyttää (voit kuitenkin halutessasi keskeyttää tai poistaa niitä).
  • Mainokset ovat riippuvaisia mainosryhmistä: Jos mainosryhmäsi keskeytetään tai poistetaan, kyseisen mainosryhmän mainokset eivät näy. Vastaavasti, jos mainosryhmäsi otetaan käyttöön, siinä olevia mainoksia voidaan näyttää (mutta voit halutessasi keskeyttää tai poistaa ne).