Mainosryhmien keskeyttäminen ja jatkaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit keskeyttää, jatkaa ja poistaa mainosryhmiä.

Ennen kuin aloitat

18.1.2017 lähtien sellaisten Display‑ ja videomainosryhmien mainoksia, joilla ei ole määritettyä kohdistustapaa, on voitu näyttää Google Display ‑verkostossa ja YouTubessa. Tällaiset mainosryhmät keskeytettiin 18.1. automaattisesti, jotta mainokset eivät näkyisi paikoissa, joissa niitä ei haluta näyttää. Jatkossa mainosryhmät, joiden mainokset eivät ole valmiita näytettäviksi, on keskeytettävä manuaalisesti. Lisätietoja kohdistuksesta on artikkelissa Display-verkoston kohdistusasetukset.

Ohjeet

Mainosryhmien keskeyttäminen, ottaminen käyttöön tai poistaminen

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse sivuvalikosta Mainosryhmät.
  3. Tarkista mainosryhmien nykyinen tila Tila-sarakkeesta.
  4. Klikkaa muutettavien mainosryhmien valintaruutua.
  5. Klikkaa mainosryhmien yläpuolella olevaa avattavaa Muokkaa-valikkoa ja valitse Ota käyttöön, Keskeytä tai Poista.

Poistettujen mainosryhmien etsiminen

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Mainosryhmät.
  3. Avaa navigointipaneeli klikkaamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa nuolikuvaketta Open navigation panel
  4. Klikkaa navigointipaneelista kolmen pisteen kuvaketta ja valitse sitten Näytä poistetut.
  5. Tila-sarakkeesta näet poistetut mainosryhmät ja poistettujen kampanjoiden mainosryhmät.
Siirry Google Adsiin

Muutosten tekeminen useisiin kampanjoihin, mainoksiin tai mainosryhmiin

Jos haluat tehdä kerralla muutoksia useisiin kampanjoihin, mainoksiin, mainosryhmiin tai muuhun sisältöön, voit käyttää joukkolähetyksiä. Joukkolähetysten avulla voit ladata laskentataulukon, tehdä siihen muutoksia offline-tilassa ja lähettää sitten taulukon, jolloin muutokset otetaan käyttöön samanaikaisesti.

Vinkkejä

• Voit keskeyttää mainosryhmän tai jatkaa sen näyttämistä klikkaamalla sen tilakuvaketta.
  • Varmista, että mainosryhmässä on vähintään 3 mainosta, jotta Google Ads voi optimoida mainonnan sen mukaan, mikä toimii parhaiten potentiaalisille asiakkaille.

Kuinka mainosryhmät toimivat Google Adsin muiden tasojen kanssa

• Mainosryhmät ovat riippuvaisia kampanjoista: Jos mainosryhmäsi kampanja keskeytetään tai poistetaan, mainosryhmän mainoksia ei näytetä. Jos mainosryhmäsi kampanja sen sijaan otetaan käyttöön, mainosryhmän mainoksia voidaan näyttää (voit kuitenkin halutessasi keskeyttää tai poistaa niitä).
  • Mainokset ovat riippuvaisia mainosryhmistä: Jos mainosryhmäsi keskeytetään tai poistetaan, kyseisen mainosryhmän mainoksia ei näytetä. Vastaavasti, jos mainosryhmäsi otetaan käyttöön, siinä olevia mainoksia voidaan näyttää (mutta voit halutessasi keskeyttää tai poistaa ne).