Aktivér, eller sæt dine annoncegrupper på pause

I denne artikel forklarer vi, hvordan du kan aktivere, fjerne eller sætte annoncegrupper på pause.

Før du begynder

Fra og med den 18. januar 2017 er display- og videoannoncegrupper uden en målretningsmetode kvalificerede til at vise annoncer på Google Displaynetværket og YouTube. Eksisterende annoncegrupper uden målretning sættes rent undtagelsesvist automatisk på pause pr. 18. januar 2017 for at sikre, at der ikke køres utilsigtede annoncer. Du skal manuelt sætte annoncegrupper på pause, hvis de ikke er klar til at vise annoncer.Få flere oplysninger om målretningsindstillinger på Displaynetværket

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Sådan kan du aktivere, fjerne eller sætte dine annoncegrupper på pause

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Annoncegrupper.
  4. Find kolonnen "Status" for at se den aktuelle status for hver enkelt annoncegruppe.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for en eller flere annoncegrupper, som du vil ændre.
  6. Klik på rullemenuen "Rediger" over annoncegrupperne, og vælg Aktivér, Sæt på pause eller Fjern.

Sådan finder du fjernede annoncegrupper

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Annoncegrupper.
  4. Klik på Annoncegruppestatus på statusbjælken øverst i tabelværktøjslinjen.
  5. Klik på Alle.
  6. I kolonnen "Status" kan du se de annoncegrupper, der er blevet fjernet, og de annoncegrupper i kampagner, der er blevet fjernet.
Gå til Google Ads

Sådan foretager du ændringer i flere kampagner, annoncer eller annoncegrupper

Hvis du vil foretage ændringer af flere kampagner, annoncer, annoncegrupper osv. på én gang, er det en god idé at bruge masseuploads. Masseuploads giver dig mulighed for at downloade et regneark, foretage ændringer offline og derefter uploade det, så alle ændringerne træder i kraft på én gang.

Tips!

• Du kan aktivere eller sætte en enkelt annoncegruppe på pause blot at klikke på dens statusikon.
  • Sørg for, at du har mindst 3 annoncer i din annoncegruppe, så Google Ads kan optimere den type budskab, der fungerer bedst for dine potentielle kunder.

Sådan fungerer annoncegrupper sammen med andre niveauer i Google Ads

• Annoncegrupper er afhængige af kampagner: Hvis din annoncegruppe er en del af en kampagne, der er sat på pause eller fjernet, kan annoncerne i annoncegruppen ikke køres. Hvis din annoncegruppe derimod er i en kampagne, der er aktiv, kan annoncerne i annoncegruppen køres (men du kan vælge at sætte dem på pause eller fjerne dem).
  • Annoncer er afhængige af annoncegrupper: Hvis din annoncegruppe er sat på pause eller fjernet, kører annoncerne i annoncegruppen ikke. Hvis din annoncegruppe er aktiveret, kan annoncerne i annoncegruppen blive vist (men du kan vælge at sætte dem på pause eller fjerne dem).