Sæt dine annoncegrupper på pause, eller genoptag dem

I denne artikel forklarer vi, hvordan du kan sætte annoncegrupper på pause og genoptage eller fjerne dem.

Før du begynder

Fra den 18. januar 2017 vil visnings- og videoannoncegrupper, der ikke har en målretningsmetode, være berettiget til at vise annoncer på Google Displaynetværket og YouTube. Fra og med den 18. januar sættes eksisterende annoncegrupper uden målretning rent undtagelsesvis automatisk på pause for at sikre, at der ikke køres annoncer, du ikke har haft til hensigt at vise. Herefter skal du manuelt sætte annoncegrupper på pause, hvis de ikke er klar til at vise annoncer. Få flere oplysninger om målretning i artiklen om Målretningsindstillinger på Displaynetværket.

Vejledning

Sådan kan du aktivere, fjerne eller sætte dine annoncegrupper på pause

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncegrupper i sidemenuen.
  3. Find kolonnen Status for at se den aktuelle status for hver enkelt annoncegruppe.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for de annoncegrupper, du ønsker at ændre.
  5. Klik på rullemenuen Rediger oven over annoncegrupperne, og vælg Aktivér, Sæt på pause eller Fjern.

Sådan finder du fjernede annoncegrupper

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncegrupper i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på pileikonet øverst til venstre Open navigation panel for at vise navigationspanelet.
  4. Klik på ikonet med tre prikker i navigationspanelet , og vælg derefter Vis fjernet .
  5. I kolonnen Status kan du se de annoncegrupper, der er blevet fjernet, og annoncegrupper i kampagner, der er blevet fjernet.
Besøg Google Ads

Sådan foretager du ændringer i flere kampagner, annoncer eller annoncegrupper

Hvis du vil foretage ændringer af flere kampagner, annoncer, annoncegrupper osv. på én gang, er det en god idé at bruge masseuploads. Masseuploads giver dig mulighed for at downloade et regneark, foretage ændringer offline og derefter uploade det, så alle ændringerne træder i kraft på én gang.

Tips!

• Du kan sætte en enkelt annoncegruppe på pause eller genoptage den ved blot at klikke på dens statusikon.
  • Sørg for, at du har mindst 3 annoncer i din annoncegruppe, så Google Ads kan optimere for, hvad messaging fungerer bedst for dine potentielle kunder.

Hvordan annoncegrupper arbejder med andre niveauer af Google-annoncer

• Annoncegrupper er afhængige af kampagner: Hvis din annoncegruppe er i en kampagne, der er sat på pause eller fjernet, bliver annoncerne i annoncegruppen ikke vist. Hvis din annoncegruppe derimod er i en kampagne, der er aktiveret, kan annoncerne i annoncegruppen blive vist (men du kan vælge at sætte dem på pause eller fjerne dem).
  • Annoncer er afhængige af annoncegrupper: Hvis din annoncegruppe er sat på pause eller fjernet, bliver annoncerne i annoncegruppen ikke vist. Hvis din annoncegruppe er aktiveret, kan annoncerne i annoncegruppen blive vist (men du kan vælge at sætte dem på pause eller fjerne dem).