Sånn fungerer annonsegrupper

Annonsegrupper inneholder en eller flere annonser med lignende mål. Du kan angi et bud, altså en pris, som brukes når en annonse utløses av søkeordet for annonsegruppen. Dette kalles et CPC-bud (kostnad per klikk). Du kan også angi priser for enkeltsøkeord i annonsegruppen. Bruk annonsegruppene når du vil ordne annonsene dine etter et felles tema, for eksempel de produkt- og tjenestetypene du vil markedsføre.

Gruppér annonsegruppene etter lignende temaer

Mange annonsører synes det er praktisk å ha annonsegruppene sine i tilsvarende deler eller kategorier som vises på nettstedet deres. Tenk deg for eksempel at du selger desserter, drikkevarer og snacks på nettstedet ditt.

I tabellen nedenfor inneholder for eksempel hver av annonsegruppene en søkeordliste med fokus på et produkt du ønsker å selge. Søkeordlisten i hver annonsegruppe angir at systemet skal vise annonser om disse produktene bare på nettsteder som er relaterte til dem.

Annonsegruppe: desserter Annonsegruppe: drikkevarer Annonsegruppe: snacks
muffins brus potetgull
oreokake kaffe nachochips
eplekake iskaffe popcorn
sjokoladekake iste salte peanøtter
iskrem vann med kullsyre nøtteblanding
kjeks appelsinjuice riskjeks