Sådan fungerer annoncegrupper

En annoncegruppe indeholder en eller flere annoncer, der har lignende mål. Du kan angive et bud eller en pris, der skal bruges, når en annoncegruppes søgeord aktiverer visning af en annonce. Dette kaldes budpris pr. klik (CPC, cost per click). Du kan også angive priser for de individuelle søgeord i annoncegruppen. Brug annoncegrupper til at organisere dine annoncer efter et fælles tema, som f.eks. typer af produkter eller tjenester, som du vil annoncere for.

Gruppér annoncegrupper efter fælles temaer

Mange annoncører synes, at det er en fordel at basere deres annoncegrupper på de afsnit eller kategorier, der vises på deres website. Lad os f.eks. sige, at du sælger desserter, drikkevarer og snacks på dit website.

Eksempelvis indeholder hver annoncegruppe i nedenstående tabel en søgeordsliste, der fokuserer på et produkt, du vil sælge. Med søgeordslisten i hver enkelt annoncegruppe fortæller du vores system, at det udelukkende skal vise annoncer for disse produkter på websites, der er relateret til disse.

Annoncegruppe: Desserter Annoncegruppe: Drikkevarer Annoncegruppe: Snacks
cupcakes sodavand kartoffelchips
frugttærter kaffe brødchips
æblekage iskaffe snacksalami
chokoladekage iste saltede peanuts
is danskvand blandede nødder
cookies appelsinjuice riskiks