Com funcionen els grups d'anuncis

Un grup d'anuncis conté un o més anuncis que comparteixen objectius similars. S'estableix una oferta, o un preu, que s'utilitza quan les paraules clau d'un grup d'anuncis activen la publicació d'un anunci. Això s'anomena oferta de cost per clic (CPC). També podeu fixar preus per a paraules clau individuals del grup d'anuncis. Utilitzeu els grups d'anuncis per organitzar els vostres anuncis per un tema comú, com ara els tipus de productes o serveis que vulgueu anunciar.

Agrupar els grups d'anuncis per temes similars

Molts anunciants consideren que és útil basar els seus grups d'anuncis en les seccions o les categories que apareixen al seu lloc web. Per exemple, suposem que veneu dolços, begudes i aperitius al vostre lloc web.

Per exemple, a la taula següent, cada grup d’anuncis inclou una llista de paraules clau centrades en un producte que veneu. La llista de paraules clau de cada grup d'anuncis indica al nostre sistema que mostri els anuncis d'aquests productes només als llocs web que hi estiguin relacionats.

Grup d'anuncis: dolços Grup d'anuncis: begudes Grup d'anuncis: aperitius
magdalenes refrescos amb gas patates fregides
pastissos de pastanaga cafè pa de pita
pastissos de poma granissat de cafè embotits
pastissos de xocolata te fred cacauets salats
gelats aigua amb gas fruits secs
galetes suc de taronja galetes d'arròs