Problemer med udsving i antallet af eksponeringer

Forklaringer giver dig mulighed for at få indsigt i væsentlige ændringer af din kontos effektivitet med blot et enkelt klik. Du kan få vist forklaringer ved at holde markøren over understregede metrics og klikke på Se forklaringer. Hvorvidt funktionen er tilgængelig, afhænger af en række forskellige kriterier såsom kampagnetype og budstrategitype. Få flere oplysninger om forklaringer

Hvis du ikke opnår et tilstrækkeligt antal eksponeringer af din annonce eller via dine søgeord, kan der være en meget enkel forklaring på det. Hvor mange eksponeringer af dine annoncer du opnår, afhænger grundlæggende set af, hvor mange gange folk har søgt efter termer, der er relaterede til dine søgeord, og hvor effektive disse søgeord er til at aktivere visning af dine annoncer frem for dine konkurrenters. De konstante variationer med hensyn til trafik, kundeadfærd og indhold på nettet bidrager også til udsvingene i antallet af eksponeringer.

De valg, dine konkurrenter træffer, kan også indvirke på, hvor mange eksponeringer du opnår. Hvis du får nye konkurrenter, eller hvis dine konkurrenter foretager justeringer på deres konti, kan det indvirke på, hvor mange eksponeringer af dine annoncer du opnår. Hvis eksempelvis din største konkurrent beslutter for sig at hæve sine bud, kan det medføre, at din annonce skubbes væk fra den første side med søgeresultater, så du opnår færre eksponeringer. Da mange annonceeksponeringer finder sted på den første side med Google-søgeresultater, kan du ved at hæve dit bud øge sandsynligheden for, at din annonce bliver vist på den første side, så du kan opnå flere eksponeringer.

Midlertidige eller pludseligt opståede begivenheder kan også have stor betydning. Eksempelvis kan højtider og populære nyheder have meget stor indflydelse på, hvor mange eksponeringer (og klik) du opnår. I juleperioden kan annoncører med produkter såsom juledekorationer og juletræer opleve en betydelig stigning i antallet af besøgende på deres websites. Et andet eksempel kan være, hvis en kendt person anbefaler et bestemt tøjmærke, da det kan medføre, at annoncører, der annoncerer for det pågældende brand, opnår flere eksponeringer.

Udsving på Displaynetværket

Google foretager af og til mindre justeringer af metoden til målretning og rangering af annoncer på Displaynetværket. Det betyder, at du muligvis i en kortere periode kan konstatere udsving i antallet af eksponeringer på Displaynetværket, antallet af klik eller den gennemsnitlige pris pr. klik. Disse udsving er dog helt normale og har udelukkende til formål at øge dine annoncers generelle effektivitet. Det er vigtigt for os at opretholde en høj annoncekvalitet, og disse ændringer som følge af evaluering af kvaliteten er med til at sikre, at annoncørerne kører effektive, omkostningsbesparende kampagner, og at kundeoplevelsen er i top.

Færre eksponeringer end det estimerede antal i værktøjet Søgeordsplanlægning

Du kan muligvis konstatere, at det antal eksponeringer, der estimeres i værktøjet Søgeordsplanlægning, er højere end det faktiske antal eksponeringer af dine annoncer. Det kan der være forskellige årsager til. Hvis du har et begrænset budget eller opsætter annonceplanlægning, så dine annoncer kun vises på bestemte tidspunkter, begrænses antallet af visninger. Denne typer begrænsninger er ikke noget, værktøjet tager i betragtning.

Sådan måles annonceeksponeringer via Google Direkte

Når nogen søger på Google ved hjælp af Google Direkte, måles annonceeksponeringer på en anden måde. Disse handlinger tælles som eksponeringer:

• En potentiel kunde begynder at indtaste en søgeforespørgsel på Google og klikker et vilkårligt sted på siden (på et søgeresultat, en annonce, en stavekorrektion eller en relateret søgning).
  • En potentiel kunde vælger et bestemt søgeforslag ved at klikke på knappen Søg, ved at trykke på Enter eller ved at vælge en af de foreslåede søgninger.
  • En potentiel kunde holder op med at taste, og resultaterne vises i mindst tre sekunder.

Vi anbefaler, at du overvåger dine annoncers effektivitet på samme måde som normalt. Google Direkte øger eller reducerer muligvis det samlede antal eksponeringer, men kan være med til at sikre, at du opnår klik af højere kvalitet, fordi produktet hjælper brugerne med at søge ved hjælp af termer, der øger sandsynligheden for at få de ønskede resultater, og det kan medføre en forøgelse af din samlede kampagneeffektivitet.