Vänta på att saldot ska uppdateras efter en betalning

Hur lång tid det tar innan din betalning syns i Google Ads-kontot beror på hur du betalar dina fakturor. Vad du kan förvänta dig:

• Check. Det kan dröja upp till fem arbetsdagar innan Google Ads-saldot uppdateras efter att vi har tagit emot din check. Om du gör en internationell betalning tar det längre tid.
  • Elektronisk överföring. Det kan dröja upp till fem arbetsdagar innan Google Ads-kontots saldo uppdateras efter initierad överföring.

Ta reda på var du hittar betalningarna som har lagts upp i ditt Google Ads-konto och läs tips om hur du genomför betalningar.

Om du använder den nya Google Ads-upplevelsen ser du inte kugghjulsikonen i ditt konto. I stället klickar du på verktygsikonen uppe i det högra hörnet. Du hittar Fakturering och betalningar under Inställningar.

Här kan du se din betalning

När vi har behandlat din betalning visas den på följande platser när du klickar på kugghjulsikonen och väljer Fakturering och betalningar:

• Sammanfattning – I avsnittet Belopp som ska betalas letar du efter Din senaste betalning var där du hittar datum och belopp för din senast genomförda betalning.
  • Fakturor – Här ser du kolumnerna Betalt belopp och Saldo i tabellen som uppdateras när en betalning har tillämpats på en eller flera fakturor.
  • Transaktioner – Betalningar visas som rader i månadstabellerna. Välj Översiktsvy om du snabbt vill skilja mellan betalningar och kostnader.
Öppna Google Ads

Tips

• Om ditt kontosaldo inte uppdateras inom den angivna tidsramen för din betalningstyp ber vi dig kontakta det lokala Google Ads-betalningsteamet på collections@google.com.