Endre tekstannonser

Det er en rekke grunner til å endre tekst, visningsadresser eller nettadresser for landingssider for tekstannonser. Kanskje trenger du å rette en skrivefeil eller å oppdatere en endelig nettadresse. Det kan også hende du ønsker å endre en annonse etter å ha funnet ut hvordan du kan få kontakt med målgruppen din på en mer effektiv måte. I denne artikkelen finner du informasjon om hvordan du kan endre tekstannonser enkeltvis eller mange samtidig.

Advarsel:  Kontrollér at du bruker Google Ads Editor 12.4 eller nyere. Hvis du bruker en eldre versjon, kan noen av de tidligere endringene dine i nettadresser og parallellsporing bli slettet. Finn ut hvilken versjon av Google Ads Editor du bruker.

For å unngå at endringene i parallellsporing blir slettet, kan det hende at enkelte endringer du har gjort i den forrige utgaven av AdWords (innbefattet endringer i kampanjer, annonsegrupper, søkeord, annonser og utvidelser), blir avvist. Du kan fullføre disse endringene ved å bytte til den nye utgaven av Google Ads. Finn ut hvilken utgave av Google Ads du bruker.

Før du begynner

Det er viktig at du forstår hva som skjer når du endrer en annonse:

• Når du lagrer endringer i annonsen din, oppretter du en ny versjon av annonsen.
  • Den nye annonsen går gjennom den vanlige godkjenningsprosessen, som tar opptil én virkedag.
  • Du kan fortsatt se resultatloggen for tidligere annonseversjoner.
  • Du kan ikke gjenopprette den opprinnelige versjonen av annonsen. Du må lage en ny annonse eller endre annonsen på nytt hvis du ønsker å bruke den opprinnelige teksten.

Tips

I stedet for å redigere annonsen kan du lage nye annonser for å teste ut hvilke varianter som fungerer best. På den måten blir den opprinnelige annonsen din fortsatt vist samtidig som du kan se resultatene du oppnår med de nye annonsevariantene. Google Ads viser som standard automatisk annonsene med de beste resultatene.

Veiledning

Nå administrerer de fleste av brukerne kontoen sin i den nye utgaven av Google Ads. Hvis du fremdeles bruker den forrige utgaven av AdWords, velger du Forrige nedenfor. Finn ut mer

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-fanen.
  3. Gå til Annonser-fanen.
  4. Hold markøren over annonseteksten, og klikk på blyantikonet Blyantikon som vises. Edit ad
  5. Endre det du måtte ønske i annonsen, og klikk på Lagre.Modify ad
  6. Nye annonser blir som regel evaluert innen én virkedag.
Gå til Google Ads

Masserediger tekstannonser

Følg fremgangsmåten nedenfor for å endre teksten i flere annonser samtidig.

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-fanen.
  3. Klikk på Annonser-fanen.
  4. Merk av i avmerkingsboksen ved siden av de annonsene du vil redigere. Du kan også velge alle annonsene ved å merke av i avmerkingsboksen på menylinjen.
  5. Klikk på Rediger, og velg så Endre annonsene.See ad bulk edit menu
  6. Endre det du måtte ønske i annonsene, og klikk på Lagre. See ad bulk edit options
  7. Klikk på Ta en forhåndskikk på endringer for å se hvordan de endrede annonsene blir seende ut, eller klikk på Gjør endringer for å implementere endringene i de valgte annonsene.