En definisjon av filtre

Filtre er verktøy du kan bruke for å finne og se bare de kampanjedataene som er mest relevante for deg.

Du kan for eksempel filtrere etter søkeord som inneholder et bestemt ord, bud som er høyere enn et bestemt beløp, og klikkfrekvenser (CTR-verdier) som er lavere enn gjennomsnittet ditt.

Hvilke filtreringsalternativer som er tilgjengelige, varierer etter om du ser på tabeller med søkeord, annonser, annonsegrupper eller kampanjer.