Innholdsmålretting

Prosessen der annonsene knyttes til relevante nettsteder i displaynettverket på grunnlag av blant annet søkeordene eller emnene du har valgt.

• Slik fungerer det: Google analyserer innholdet på hver nettside for å fastslå det sentrale temaet. Dette knyttes deretter til annonsen din ut fra blant annet søkeordene og emnene du har valgt, hvilken språk- og stedsmålretting du har angitt, og andre faktorer.
  • Google Ads bruker innholdsmålretting når en annonsegruppe har søkeord eller emner, og kampanjen er konfigurert til å vise annonser i displaynettverket.

Mer om innholdsmålretting