Asiayhteyteen kohdistus

Jotta voit saada kattavan ja kokonaisvaltaisen käsityksen sisältökohdistuksestasi ja jotta sisältökohdistuksen hallinta ja optimointi olisi entistä helpompaa, olemme tehneet Google Adsiin seuraavat parannukset:

Kaikki sisältökohdistustyypit löytyvät nyt sivun reunassa olevan navigointivalikon Sisältö-kohdasta:

• Kaikkien sisältökohdistustyyppien Aiheet, Sijoittelut, Display-/videomainosten avainsanat ja Poissulkemiset on nyt jaoteltu sivun reunassa olevan navigointivalikon Sisältö-välilehdelle. Jos haluat sulkea pois aiheita, sijoitteluita tai Display-/videomainosten avainsanoja, klikkaa Poissulkemiset-termin oikealla puolella olevaa avausnuolta ja valitse poissuljettavat kohteet.

Muita tulevia parannuksia:

• Aiheet, Sijoittelut ja Display-/videomainosten avainsanat kootaan yhdelle Sisältö-sivulle samaan raporttiin. Myös kaikki poissulkemiset kootaan Sisältö-sivulle yhteen raporttiin.
  • Mainoksesi kohdistetaan kaikkeen valitsemaasi sisältöön mainosryhmässäsi. Jos esimerkiksi olet kohdistanut mainokset aiheeseen "polkupyörät" ja valinnut Display-/videomainosten avainsanaksi "pyöräily", mainoksesi näkyvät sellaisen sisällön yhteydessä, joka liittyy näistä jompaankumpaan.

Ennen kuin edellä kuvatut muutokset ovat tulleet voimaan tililläsi, suosittelemme käyttämään vain yhtä sisällön kohdistustapaa (aiheita, sijoitteluita TAI Display-/videomainosten avainsanoja) mainosryhmää kohden, sillä useiden kohdistustapojen käyttäminen voi heikentää kampanjatuloksia.

Videokampanjoille, jotka edistävät vain konversioita: Lähikuukausina poistuu mahdollisuus lisätä sisältökohdistus uusiin ja aiemmin luotuihin videokonversiokampanjoihin. Tällöin sinun on mahdollista löytää enemmän konversiomahdollisuuksia. Vuoden 2023 alkupuolelta lähtien kaikki sisältökohdistusasetukset poistuvat automaattisesti Videokampanjoista, jotka edistävät konversioita. Jos haluat poistaa sisältökohdistuksen manuaalisesti konversiokampanjoista, voit tehdä sen mainosryhmän asetuksista. Lue lisää kampanjan optimoimisesta konversioille.

Menetelmä, joka kohdistaa mainokset osuviin Display-verkoston sivustoihin, esimerkiksi valitsemiesi avainsanojen ja aiheiden perusteella.

• Näin se toimii: Googlen järjestelmä selvittää kunkin verkkosivun keskeisen teeman analysoimalla sivujen sisällön ja yhdistää tämän perusteella sivut mainokseesi avainsana- ja aihevalintojesi, kieli- ja sijaintikohdistustesi, kävijän viimeaikaisen selaushistorian ja muiden tekijöiden mukaan.
  • Google Ads käyttää asiayhteyteen kohdistusta, kun mainosryhmässä käytetään avainsanoja tai aiheita ja kun kampanjan mainokset näkyvät Display-verkostossa.

Lue lisää asiayhteyteen kohdistuksesta.