Kontekstmålretning

Processen, der matcher annoncer med relevante websteder på Displaynetværket via bl.a. søgeord eller emner.

• Sådan fungerer det: Googles system analyserer indholdet af hver enkelt webside for at fastslå dens centrale tema, som derefter matches til din annonce ved hjælp af de søgeord og emner, du har valgt, dit sprog og din geografiske målretning, den besøgendes seneste browserdata og andre faktorer.
  • Google Ads bruger kontekstmålretning, når en annoncegruppe har søgeord eller emner, og dens kampagne er indstillet til at vise annoncer på Displaynetværket.

Få flere oplysninger om kontekstmålretning