Kontekstmålretning

Der er foretaget følgende forbedringer i Google Ads for at give dig en omfattende, samlet visning af din indholdsmålretning og gøre det nemmere at administrere og optimere indholdsmålretning:

Du kan nu finde alle typer indholdsmålretning under "Indhold" i navigationsmenuen i siden:

• "Emner", "Placeringer", "Display-/videosøgeord" og "Ekskluderinger" for alle typer indholdsmålretning er nu kategoriseret på fanen "Indhold" i navigationsmenuen i siden. Hvad angår "Ekskluderinger", skal du klikke på menupilen til højre for termen "Ekskluderinger" for at vælge ekskluderinger i forbindelse med emner, placeringer eller display-/videosøgeord.

Der foretages snart flere forbedringer:

• "Emner", "Placeringer" og "Display-/videosøgeord" bliver samlet på én side og i én rapport: "Indhold". Ekskluderinger bliver også samlet i én rapport på samme side ("Indhold").
  • Dine annoncer målrettes mod alt valgt indhold i din annoncegruppe. Hvis du f.eks. målretter mod "cykler" som emne og "cykling" som display-/videosøgeord, bliver dine annoncer vist i indhold, der matcher enten én af delene eller begge dele.

Indtil din konto er migreret, anbefaler vi, at du kun bruger én metode til indholdsmålretning (emner, placeringer ELLER display-/videosøgeord) pr. annoncegruppe, da der ellers er risiko for begrænset kampagneeffektivitet.

For videokampagner, der kun driver konverteringer: Inden for de næste par måneder kan du ikke længere føje indholdsbaseret målretning til nye og eksisterende videokonverteringskampagner, så du kan finde flere konverteringsmuligheder. I starten af 2023 fjernes alle eksisterende indstillinger for indholdsmålretning automatisk fra videokampagner, der genererer konverteringer. Hvis du vil fjerne indholdsmålretning manuelt fra eksisterende konverteringskampagner, skal du gå til dine annoncegruppeindstillinger. Få flere oplysninger om, hvordan du optimerer din kampagne til konverteringer

Processen, der matcher annoncer med relevante websteder på Displaynetværket via bl.a. søgeord eller emner.

• Sådan fungerer det: Googles system analyserer indholdet af hver enkelt webside for at fastslå dens centrale tema, som derefter matches til din annonce ved hjælp af de søgeord eller emner, du har valgt, dit sprog og din geografiske målretning, den besøgendes seneste browserdata og andre faktorer.
  • Google Ads bruger kontekstmålretning, når en annoncegruppe har søgeord eller emner, og dens kampagne er indstillet til at vise annoncer på Displaynetværket.

Få flere oplysninger om kontekstmåling