Wachten tot uw saldo na een betaling wordt geüpdatet

De verwerkingstijd van een betaling voordat deze in uw Google Ads-account wordt vermeld, is afhankelijk van de manier waarop u uw facturen betaalt. U kunt het volgende verwachten:

• Cheque: Na ontvangst van uw cheque kan het 5 werkdagen duren voordat uw Google Ads-saldo is geüpdatet. Als u uw betaling naar het buitenland verstuurt, kan het langer duren.
  • Overboeking: Nadat het bedrag is overgeboekt, kan het 5 werkdagen duren voordat het saldo in uw Google Ads-account is geüpdatet.
  • Creditcard: Na een creditcardbetaling kan het 24 uur duren voordat het saldo in uw Google Ads-account is geüpdatet. Als de betaling is geweigerd, neemt u contact op met uw bank of creditcardmaatschappij.

Meer informatie over de betalingsverwerkingstijden op basis van uw land.

Hieronder vindt u informatie over waar u uw betalingen kunt vinden nadat ze in uw Google Ads-account worden vermeld en vindt u tips voor betalingen.

Waar uw betaling wordt weergegeven

Nadat we uw betaling hebben verwerkt, wordt deze weergegeven op deze plaatsen nadat u op Facturering Icoon Facturering heeft geklikt.

• Overzicht: Zoek in het gedeelte 'Openstaand bedrag' naar 'Uw laatste betaling was op' en bekijk de datum en het bedrag van de betaling die als laatste is verwerkt.
  • Facturen: Als een betaling is toegepast op een of meer facturen, worden de kolommen 'Betaald bedrag' en 'Saldo' in de tabel geüpdatet.
  • Transacties: Betalingen worden als regelitems weergegeven in uw maandelijkse tabellen. Kies 'Overzichtsweergave' om uw betalingen snel apart van uw kosten weer te geven.
Naar Google Ads

Tip

Als uw saldo niet binnen de gebruikelijke periode voor uw betalingstype is geüpdatet, neemt u contact op met de crediteurenafdeling van Google Ads in uw land via collections@google.com. Opmerking: Alleen accounts met maandelijkse facturering moeten via dit e-mailadres contact opnemen met het factureringsteam.