Når du venter på, at din saldo opdateres efter en betaling

Hvor lang tid, der går, før din betaling afspejles på din Google Ads-konto, afhænger af, hvordan du betaler din regning. Her er, hvad du kan forvente:

• Check: Der kan gå op til fem hverdage, efter vi modtager din check, til din Google Ads-saldo bliver opdateret. Hvis du sender din betaling med international post, kan det tage længere tid.
  • Bankoverførsel: Der kan gå op til fem hverdage, efter vi indleder overførslen, til din Google Ads-kontosaldo bliver opdateret.

Få mere at vide om, hvor du kan finde dine betalinger, når de er sendt til din Google Ads-konto, og få tips til, hvordan du foretager betalinger.

Hvor kan du se din betaling?

Når vi har behandlet din betaling, kan du se den følgende steder, efter at du har klikket på værktøjsikonet og valgt en side under "Fakturering":

• Oversigt – i sektionen "Forfaldent beløb" kan du under "Din seneste betaling blev foretaget den" se datoen og beløbet for din senest behandlede betaling.
  • Fakturaer – kolonnerne "Betalt beløb" og "Saldo" opdateres i tabellen her, når en betaling er blevet anvendt på én eller flere fakturaer.
  • Transaktioner – betalinger vises som linjeposter i dine månedlige tabeller. Vælg "Oversigtsvisning" for hurtigt at adskille betalinger fra omkostninger.
Gå til Google Ads

Tip!

• Hvis din kontosaldo ikke opdateres inden for den typiske tidsramme for din betalingstype, skal du kontakte dit lokale Google Ads-inkassoteam på collections@google.comBemærk! Kun konti med månedlig fakturering bør bruge denne mailadresse til at kontakte faktureringsteamet.