Når du venter på, at din saldo opdateres efter en betaling

Det afhænger af, hvordan du betaler din regning, hvor længe det tager, før din betaling afspejles på din Google Ads-konto. Her er, hvad du kan forvente:

• Check. Der kan gå op til fem hverdage, efter vi modtager din check, til din Google Ads-saldo bliver opdateret. Hvis du sender din betaling med international post, kan det tage længere tid.
  • Bankoverførsel. Der kan gå op til fem hverdage, efter vi indleder overførslen, til din Google Ads-kontosaldo bliver opdateret.

Få mere at vide om, hvor du kan finde dine betalinger, når de er sendt til din Google Ads-konto, og få tips til, hvordan du foretager betalinger.

Hvis du bruger den nye Google Ads-oplevelse, kan du ikke se tandhjulsikonet () på din konto. Du skal i stedet klikke på værktøjsikonet () øverst til højre. Du finder Fakturering og betalinger under overskriften "Konfiguration".

Hvor kan du se din betaling?

Når vi har behandlet din betaling, kan du se den følgende steder, når du har klikket på tandhjulsikonet og valgt Fakturering og betalinger:

• Oversigt – i sektionen "Forfaldent beløb" skal du finde "Din seneste betaling blev foretaget den" for at finde datoen og beløbet for din senest behandlede betaling.
  • Fakturaer – kolonnerne "Betalt beløb" og "Saldo" opdateres i tabellen her, når en betaling er blevet anvendt på én eller flere fakturaer.
  • transaktioner – betalinger vises som linjeposter i dine månedlige tabeller. Vælg "Oversigtsvisning" for hurtigt at adskille betalinger fra omkostninger.
Gå til Google Ads

Tip!

• Hvis din kontosaldo ikke opdateres inden for den typiske tidsramme for din betalingstype, skal du kontakte dit lokale Google Ads-inkassoteam på collections@google.com.