Rediger adresse- og kontaktindstillinger

Du kan altid foretage ændringer i kontaktoplysningerne for fakturering på din Google Ads-konto.

Hvilke specifikke kontaktoplysninger du kan ændre, og hvordan du ændrer dem, afhænger af din betalingsindstilling for fakturering: Automatiske betalinger, manuelle betalinger eller månedlig fakturering.

Hvis du bruger den nye Google Ads-oplevelse, kan du ikke se tandhjulsikonet () på din konto. Du skal i stedet klikke på værktøjsikonet () øverst til højre. Du finder Fakturering og betalinger under overskriften "Konfiguration".

Annoncører med automatiske eller manuelle betalinger

Med Google Ads kan du foretage betalinger, før dine annoncer vises (manuelle betalinger), eller automatisk foretage betalinger, efter dine annoncer er blevet vist (automatiske betalinger).

Opdater din virksomhedsadresse eller dit telefonnummer

Husk følgende, før du ændrer dine kontaktoplysninger:

• Din virksomhedsadresse er den firmaadresse, du indtastede, da du oprettede din Google Ads-konto, og den vises på din kontos fakturaer. Hver enkelt Google Ads-konto kan kun have én virksomhedsadresse.
  • En faktureringsadresse er den, dit kreditkortselskab eller din bank har registreret. Vi bruger den til at bekræfte dine betalingsoplysninger. Hvis det er nødvendigt, kan du indtaste en anden faktureringsadresse for hver betalingsmetode, da faktureringsadressen ikke behøver at matche din virksomhedsadresse.
  • Sørg for, at dine oplysninger altid er opdaterede. Vi kan ikke ændre fakturaer, der allerede er blevet genereret, heller ikke selvom de har en forkert adresse.

Sådan opdaterer du din virksomhedsadresse eller dit telefonnummer:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet (), og vælg Fakturering og betalinger. Gå dertil nu
  3. Klik på Indstillinger på menuen til venstre.
  4. Find Virksomhedens navn og adresse i sektionen Betalingsprofil.
  5. Klik på blyantikonet, og opdater dine oplysninger.
  6. Klik på Gem.
Skift mailpræferencer (faktureringsnotifikationer)

Mailpræferencer bestemmer, hvilke mails vi sender til de betalingskontaktpersoner, der er registreret på din konto. En kontaktperson kan indstilles til at modtage alle mails, kun administrative mails eller ingen mails.

Sådan opdaterer du dine oplysninger om faktureringsnotifikationer:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet (), og vælg Fakturering og betalinger. Gå dertil nu
  3. Klik på Indstillinger på menuen til venstre.
  4. Klik på blyantikonet i sektionen Betalingskontaktpersoner for at opdatere en eksisterende kontaktperson, eller klik på Tilføj ny kontaktperson for at konfigurere notifikationer for en ny mailadresse.
  5. Klik på Gem.

Annoncører med betalingsindstillingen månedlig fakturering

Månedlig fakturering er en betalingsindstilling, hvor Google giver dig en kreditgrænse for dine annonceringsomkostninger, og du modtager en faktura hver måned, som du kan betale via check eller bankoverførsel. Hvis din konto bruger månedlig fakturering, og du gerne vil ændre dine faktureringsoplysninger, skal du klikke på linkene nedenfor:

Opdater modtageradressen på din faktura

Den registrerede virksomhedsadresse vises som standard på fakturaen. Hvis du vil ændre denne adresse, skal du senest 15 dage før månedens afslutning udføre nedenstående trin:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet (), og vælg Fakturering og betalinger. Gå dertil nu
  3. Klik på Indstillinger på menuen til venstre.
  4. Find Faktureringsadresse i sektionen Betalingskonto.
  5. Klik på blyantikonet, og vælg en allerede registreret adresse, eller klik på Tilføj en ny adresse.
  6. Angiv de relevante oplysninger, og klik på Gem.
Opdater den adresse, der bruges til at sende din faktura pr. post eller mail

Rediger din post- eller mailadresse til levering af fakturaer inden den 25. i måneden, hvis ændringen skal træde i kraft den følgende måned.

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet (), og vælg Fakturering og betalinger. Gå dertil nu
  3. Klik på Indstillinger ude i siden.
  4. Find Levering af mailfaktura eller Levering af postfaktura i sektionen Betalingskonto, og klik derefter på blyantikonet for at tilføje eller slette en adresse.
  5. Klik på Gem.
  6. Hvis du ønsker en ny faktura baseret på dine ændringer, skal du klikke på linket Fakturaer ude i siden og derefter på fakturanummeret i tabellen.
  7. Når fakturaen vises, skal du klikke på Generer faktura igen med opdaterede oplysninger øverst på siden.
Skift mailpræferencer (faktureringsnotifikationer)

Mailpræferencerne er afgørende for, hvilke typer mails vi sender til de betalingskontaktpersoner, der er registreret på din konto. Her kan du se, hvad hvert niveau betyder:

• Alle betalingsmails: Alle mails om konti, herunder oplysninger vedrørende betalinger og fakturaer
  • Kun administrative betalingsmails: Vigtige mails, f.eks. en potentiel kontosuspendering eller anmodninger om godkendelse af nye produktkonti.
  • Ingen betalingsmails: Kontaktpersonen modtager ikke mails relateret til fakturering og betalinger.

Hvis du vil tilføje flere kontaktpersoner, der skal modtage alle faktureringsrelaterede mails, skal du kontakte salgsrepræsentanten eller dit supportteam.

Tip!

• Nogle faktureringsrelaterede mails (til bekræftelse af en mailadresse eller fravalg af modtagelse af notifikationer) indeholder links, der udløber. Dette er med til at forhindre misbrug af konti. Hvis dit link er udløbet, og du har brug for et nyt, kan du prøve med et link fra en nyere mail. Du kan også bede din kontoadministrator om at sende et link til dig igen.

Annoncører med betalingsindstillingen månedlig fakturering

Månedlig fakturering er en betalingsindstilling, hvor Google giver dig en kreditgrænse for dine annonceringsomkostninger, og du modtager en faktura hver måned, som du kan betale via check eller bankoverførsel. Hvis din konto bruger månedlig fakturering, og du gerne vil ændre dine faktureringsoplysninger, skal du klikke på linkene nedenfor:

Opdater modtageradressen på din faktura

Den registrerede virksomhedsadresse vises som standard på fakturaen. Hvis du vil ændre denne adresse, skal du kontakte os.

Opdater den adresse, der bruges til at sende din faktura pr. mail

Din momsfaktura sendes til den primære kontaktperson for fakturering på din konto. Hvis du har brug for at ændre denne, skal du kontakte os.

Rediger din mailadresse til levering af fakturaer fra Google Ads inden den 25. i måneden, hvis ændringen skal træde i kraft den følgende måned. Sådan gør du:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet (), og vælg Fakturering og betalinger. Gå dertil nu
  3. Klik på Indstillinger på menuen til venstre.
  4. Find Levering af mailfaktura i sektionen Betalingskonto, og klik derefter på blyantikonet for at redigere.
  5. Klik på Tilføj en ny mailadresse, og angiv de relevante oplysninger.
  6. Klik på Gem.
  7. Hvis du ønsker en ny faktura baseret på dine ændringer, skal du klikke på linket Fakturaer ude i siden og derefter på fakturanummeret i tabellen.
  8. Når fakturaen vises, skal du klikke på Generer faktura igen med opdaterede oplysninger øverst på siden.
Skift mailpræferencer (faktureringsnotifikationer)

Mailpræferencerne er afgørende for, hvilke typer mails vi sender til de betalingskontaktpersoner, der er registreret på din konto. Her kan du se, hvad hvert niveau betyder:

• Alle betalingsmails: Alle mails om konti, herunder oplysninger vedrørende betalinger og fakturaer
  • Kun administrative betalingsmails: Vigtige mails, f.eks. en potentiel kontosuspendering eller anmodninger om godkendelse af nye produktkonti.
  • Ingen betalingsmails: Kontaktpersonen modtager ikke mails relateret til fakturering og betalinger.

Hvis du vil tilføje flere kontaktpersoner, der skal modtage alle faktureringsrelaterede mails, skal du kontakte salgsrepræsentanten eller dit supportteam.

Tip!

• Nogle faktureringsrelaterede mails (til bekræftelse af en mailadresse eller fravalg af modtagelse af notifikationer) indeholder links, der udløber. Dette er med til at forhindre misbrug af konti. Hvis dit link er udløbet, og du har brug for et nyt, kan du prøve med et link fra en nyere mail. Du kan også bede din kontoadministrator om at sende et link til dig igen.

Annoncører med betalingsindstillingen månedlig fakturering

Månedlig fakturering er en betalingsindstilling, hvor Google giver dig en kreditgrænse til dine annonceringsomkostninger, og du modtager en faktura hver måned, som du skal betale via bankoverførsel. Hvis din konto bruger månedlig fakturering, og du gerne vil ændre dine faktureringsoplysninger, skal du klikke på linkene nedenfor:

Opdater den adresse, der bruges til at sende din faktura pr. mail

Rediger din mailadresse til levering af fakturaer inden den 25. i måneden, hvis ændringen skal træde i kraft den følgende måned.

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet (), og vælg Fakturering og betalinger. Gå dertil nu
  3. Klik på Indstillinger på menuen til venstre.
  4. Find Levering af mailfaktura i sektionen Betalingskonto, og klik derefter på blyantikonet for at redigere.
  5. Klik på Tilføj en ny mailadresse, og angiv de relevante oplysninger.
  6. Klik på Gem.
Skift mailpræferencer (faktureringsnotifikationer)

Mailpræferencerne er afgørende for, hvilke typer mails vi sender til de betalingskontaktpersoner, der er registreret på din konto. Her kan du se, hvad hvert niveau betyder:

• Alle betalingsmails: Alle mails om konti, herunder oplysninger vedrørende betalinger og fakturaer
  • Kun administrative betalingsmails: Vigtige mails, f.eks. en potentiel kontosuspendering eller anmodninger om godkendelse af nye produktkonti.
  • Ingen betalingsmails: Kontaktpersonen modtager ikke mails relateret til fakturering og betalinger.

Hvis du vil tilføje flere kontaktpersoner, der skal modtage alle faktureringsrelaterede mails, skal du kontakte salgsrepræsentanten eller dit supportteam.

Tip!

• Nogle faktureringsrelaterede mails (til bekræftelse af en mailadresse eller fravalg af modtagelse af notifikationer) indeholder links, der udløber. Dette er med til at forhindre misbrug af konti. Hvis dit link er udløbet, og du har brug for et nyt, kan du prøve med et link fra en nyere mail. Du kan også bede din kontoadministrator om at sende et link til dig igen.

Ændring af momsoplysninger

Prøver du at ændre dine momsoplysninger? Hvis det er tilfældet, kan du læse vores artikel om afgifter i dit land.

Relaterede links

Du kan altid ændre dine kontaktoplysninger for fakturering på din Google Ads-konto.

Hvilke specifikke kontaktoplysninger du kan ændre, og hvordan du ændrer dem, afhænger af din betalingsindstilling for fakturering: Automatiske betalinger, manuelle betalinger eller månedlig fakturering.

Hvis du bruger den nye Google Ads-oplevelse, kan du ikke se tandhjulsikonet () på din konto. Du skal i stedet klikke på værktøjsikonet () øverst til højre. Du finder Fakturering og betalinger under overskriften "Konfiguration".

Annoncører med automatiske eller manuelle betalinger

Med Google Ads kan du foretage betalinger, før dine annoncer vises (manuelle betalinger), eller automatisk foretage betalinger, efter dine annoncer er blevet vist (automatiske betalinger).

Opdater din virksomhedsadresse eller dit telefonnummer

Husk følgende, før du ændrer dine kontaktoplysninger:

• Din virksomhedsadresse er den firmaadresse, som du indtastede, da du oprettede din Google Ads-konto. Den fremgår af kontoens fakturaer. Hver enkelt Google Ads-konto kan kun have én virksomhedsadresse.
    • Hvis du har oprettet din Google Ads-konto ved hjælp af et CUIT (som en virksomhed), kan du ikke redigere din virksomhedsadresse, da den er tilknyttet dit skatte-id.
    • Hvis du har oprettet din Google Ads-konto ved hjælp af et DNI (som enkeltperson), kan du altid redigere din virksomhedsadresse.
  • En faktureringsadresse er den, dit kreditkortselskab eller din bank har registreret. Vi bruger den til at bekræfte dine betalingsoplysninger. Hvis det er nødvendigt, kan du indtaste en anden faktureringsadresse for hver betalingsmetode, da faktureringsadressen ikke behøver at matche din virksomhedsadresse.

Sådan opdaterer du din virksomhedsadresse eller dit telefonnummer:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet (), og vælg Fakturering og betalinger. Gå dertil nu
  3. Klik på Indstillinger på menuen til venstre.
  4. Find Virksomhedens navn og adresse i sektionen Betalingsprofil.
  5. Klik på blyantikonet, og opdater oplysningerne.
  6. Klik på Gem.

Bemærk!

Hvis du ændrer din virksomhedsadresse (men ikke dit CUIT-nummer), kan du foretage denne ændring på din konto ved at kontakte vores supportcenter. Hvis du vil ændre dit CUIT-nummer (eller CUIT-nummer og adresse), skal du sørge for, at du ikke har nogen resterende saldo, og derefter kontakte os. Vores supportcenter har brug for et juridisk dokument, der beviser adresseændringen, for at kunne behandle den.

Skift mailpræferencer (faktureringsnotifikationer)

Mailpræferencer bestemmer, hvilke mails vi sender til de betalingskontaktpersoner, der er registreret på din konto. En kontaktperson kan indstilles til at modtage alle mails, kun administrative mails eller ingen mails.

Sådan opdaterer du dine faktureringsnotifikationer:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet (), og vælg Fakturering og betalinger. Gå dertil nu
  3. Klik på Indstillinger på menuen til venstre.
  4. Klik på blyantikonet i sektionen "Betalingskontaktpersoner" for at opdatere oplysningerne om en allerede registreret kontaktperson, eller klik på Tilføj en ny kontaktperson for at konfigurere notifikationer for en ny mailadresse.
  5. Klik på Gem.

Annoncører med betalingsindstillingen månedlig fakturering

Månedlig fakturering er en betalingsindstilling, hvor Google giver dig en kreditgrænse for dine annonceringsomkostninger, og du modtager en faktura hver måned, som du kan betale via check eller bankoverførsel. Hvis din konto bruger månedlig fakturering, og du gerne vil ændre dine faktureringsoplysninger, skal du klikke på linkene nedenfor:

Opdater mailadressen for din faktura

Rediger din mailadresse til levering af fakturaer inden den 25. i måneden, hvis ændringerne skal træde i kraft den følgende måned.

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet (), og vælg Fakturering og betalinger. Gå dertil nu
  3. Klik på Indstillinger ude i siden.
  4. Find Levering af mailfaktura i sektionen Betalingskonto, og klik på blyantikonet.
  5. Klik på x for at slette en adresse eller på Tilføj en ny mailadresse for at angive nye oplysninger.
  6. Klik på Gem.
Skift mailpræferencer (faktureringsnotifikationer)

Mailpræferencerne er afgørende for, hvilke typer mails vi sender til de betalingskontaktpersoner, der er registreret på din konto. Her kan du se, hvad hvert niveau betyder:

• Alle betalingsmails: Alle mails om konti, herunder oplysninger vedrørende betalinger og fakturaer
  • Kun administrative betalingsmails: Vigtige mails, f.eks. en potentiel kontosuspendering eller anmodninger om godkendelse af nye produktkonti.
  • Ingen betalingsmails: Kontaktpersonen modtager ikke mails relateret til fakturering og betalinger.

Hvis du vil tilføje flere kontaktpersoner, der skal modtage alle faktureringsrelaterede mails, skal du kontakte salgsrepræsentanten eller dit supportteam.

Tip!

• Nogle faktureringsrelaterede mails (til bekræftelse af en mailadresse eller fravalg af modtagelse af notifikationer) indeholder links, der udløber. Dette er med til at forhindre misbrug af konti. Hvis dit link er udløbet, og du har brug for et nyt, kan du prøve med et link fra en nyere mail. Du kan også bede din kontoadministrator om at sende et link til dig igen.