Redigering af adresse- og kontaktindstillinger

Du kan altid foretage ændringer i kontaktoplysningerne for fakturering på din Google Ads-konto.

Hvilke specifikke kontaktoplysninger du kan ændre, og hvordan du ændrer dem, afhænger af din betalingsindstilling for fakturering: Automatiske betalinger, manuelle betalinger eller månedlig fakturering.

Annoncører med automatiske eller manuelle betalinger

Med Google Ads kan du foretage betalinger, før dine annoncer vises (manuelle betalinger), eller automatisk foretage betalinger, efter dine annoncer er blevet vist (automatiske betalinger).

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
Opdater din virksomhedsadresse eller dit telefonnummer

Husk følgende, før du ændrer dine kontaktoplysninger:

• Din virksomhedsadresse er den firmaadresse, du indtastede, da du oprettede din Google Ads-konto, og den vises på din kontos fakturaer. Hver enkelt Google Ads-konto kan kun have én virksomhedsadresse.
  • En faktureringsadresse er den, dit kreditkortselskab eller din bank har registreret. Den bruger vi til at verificere dine betalingsoplysninger. Hvis det er nødvendigt, kan du indtaste en anden faktureringsadresse for hver betalingsmetode, da faktureringsadressen ikke behøver at matche din virksomhedsadresse.
  • Sørg for, at dine oplysninger altid er opdaterede. Vi kan ikke ændre fakturaer, der allerede er blevet genereret, heller ikke selvom de har en forkert adresse.

Sådan opdaterer du din virksomhedsadresse eller dit telefonnummer:

1. På din Google Ads-konto skal du klikke på ikonet Fakturering  Faktureringsikon.
  2. Klik på Indstillinger. Gå dertil nu
  3. Find "Virksomhedens navn og adresse" i sektionen "Betalingsprofil".
  4. Klik på blyantikonet Rediger, og opdater oplysningerne.
  5. Klik på Gem.
Bemærk! Kontakt Google Ads Support, hvis du vil ændre faktureringslandet for din konto.
Skift mailpræferencer (faktureringsnotifikationer)

Mailpræferencer bestemmer, hvilke mails vi sender til de betalingskontaktpersoner, der er registreret på din konto. En kontaktperson kan indstilles til at modtage alle mails, kun administrative mails eller ingen mails.

Sådan opdaterer du dine oplysninger om faktureringsnotifikationer:

1.  Klik på ikonet FaktureringFaktureringsikon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Indstillinger. Gå dertil nu
  3. Klik på blyantikonet Redigeri sektionen "Betalingskontaktpersoner" for at opdatere oplysningerne om en allerede registreret kontakt, eller klik på Tilføj ny kontaktperson for at konfigurere notifikationer for en ny mailadresse.
  4. Klik på Gem.

Annoncører med betalingsindstillingen månedlig fakturering

Månedlig fakturering er en betalingsindstilling, hvor Google giver dig en kreditgrænse for dine annonceringsomkostninger, og du modtager en faktura hver måned, som du kan betale via check eller bankoverførsel. Hvis din konto bruger månedlig fakturering, og du gerne vil ændre dine faktureringsoplysninger, skal du klikke på nedenstående links.

Før du begynder

Hvis du vil administrere faktureringsindstillinger, skal du logge ind med adgangstilladelsen administratoradgang, standardadgang eller kun faktureringsadgang til den betalende managerkonto og gå til kundekontoen.

Husk! Annoncører med månedlig fakturering kan ikke redigere sektionen "Betalingsprofil". Kontakt os, hvis du bruger månedlig fakturering og gerne vil redigere din virksomhedsadresse eller dit telefonnummer.
Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
Opdater faktureringsadressen på din faktura

Den registrerede virksomhedsadresse vises som standard på fakturaen. Hvis du vil ændre denne adresse, skal du senest 15 dage før månedens afslutning udføre nedenstående trin:

1.  Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Indstillinger. Gå dertil nu
  3. Find "Faktureringsadresse" i sektionen "Betalingskonto".
  4. Klik på blyantikonet Rediger, og vælg en allerede registreret adresse, eller klik på Tilføj en ny adresse.
  5. Angiv de relevante oplysninger, og klik på Gem.
Bemærk! Kontakt Google Ads Support, hvis du vil ændre faktureringslandet for din konto.
Opdater den adresse, der bruges til at sende din faktura pr. post eller mail

Rediger din post- eller mailadresse til levering af fakturaer inden den 25. i måneden, hvis ændringen skal træde i kraft den følgende måned.

1.  Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Indstillinger. Gå dertil nu
  3. Find "Levering af mailfaktura" eller "Levering af postfaktura" i sektionen "Betalingskonto", og klik derefter på blyantikonet Rediger for at tilføje eller slette en adresse.
  4. Klik på Gem.
  5. Hvis du ønsker en ny faktura baseret på dine ændringer, skal du klikke på linket Fakturaer ude i siden og derefter på fakturanummeret i tabellen.
  6. Når fakturaen vises, skal du klikke på Generer faktura igen med opdaterede oplysninger øverst på siden.
Mailadresser, der registreres til levering af fakturaer, skal verificeres.
Skift mailpræferencer (faktureringsnotifikationer)

Mailpræferencerne er afgørende for, hvilke typer mails vi sender til de betalingskontaktpersoner, der er registreret på din konto. Her kan du se, hvad hvert niveau betyder:

• Alle betalingsmails: Alle mails om konti, herunder oplysninger vedrørende betalinger og fakturaer
  • Kun administrative betalingsmails: Vigtige mails, f.eks. en potentiel kontosuspendering eller anmodninger om godkendelse af nye produktkonti.
  • Ingen betalingsmails: Kontaktpersonen modtager ikke mails relateret til fakturering og betalinger.

Hvis du vil tilføje flere kontaktpersoner, der skal modtage alle faktureringsrelaterede mails, skal du kontakte salgsrepræsentanten eller dit supportteam.

Tip!

• Nogle faktureringsrelaterede mails (til bekræftelse af en mailadresse eller fravalg af modtagelse af notifikationer) indeholder links, der udløber. Dette er med til at forhindre misbrug af konti. Hvis dit link er udløbet, og du har brug for et nyt, kan du prøve med et link fra en nyere mail. Du kan også bede din kontoadministrator om at sende et link til dig igen.

Annoncører med betalingsindstillingen månedlig fakturering

Månedlig fakturering er en betalingsindstilling, hvor Google giver dig en kreditgrænse for dine annonceringsomkostninger, og du modtager en faktura hver måned, som du kan betale via check eller bankoverførsel. Hvis din konto bruger månedlig fakturering, og du gerne vil ændre dine faktureringsoplysninger, skal du klikke på nedenstående links.

Før du begynder

Hvis du vil administrere faktureringsindstillinger, skal du logge ind med adgangstilladelsen administratoradgang, standardadgang eller kun faktureringsadgang til den betalende managerkonto og gå til kundekontoen.

Husk! Annoncører med månedlig fakturering kan ikke redigere sektionen "Betalingsprofil". Kontakt os, hvis du bruger månedlig fakturering og gerne vil redigere din virksomhedsadresse eller dit telefonnummer.
Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
Opdater faktureringsadressen på din faktura

Den registrerede virksomhedsadresse vises som standard på fakturaen. Hvis du vil ændre denne adresse, skal du kontakte os.

Opdater den adresse, der bruges til at sende din faktura pr. mail

Din momsfaktura sendes til den primære kontaktperson for fakturering på din konto. Hvis du har brug for at ændre denne, skal du kontakte os.

Rediger din mailadresse til levering af fakturaer fra Google Ads inden den 25. i måneden, hvis ændringen skal træde i kraft den følgende måned. Sådan gør du:

1.   Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon i din Google Ads-konto.
  2. Klik på Indstillinger. Gå dertil nu
  3. Find "Levering af mailfaktura" i sektionen "Betalingskonto", og klik derefter på blyantikonet Rediger for at redigere.
  4. Klik på Tilføj en ny mailadresse, og angiv de relevante oplysninger.
  5. Klik på Gem.
  6. Hvis du ønsker en ny faktura baseret på dine ændringer, skal du klikke på linket Fakturaer ude i siden og derefter på fakturanummeret i tabellen.
  7. Når fakturaen vises, skal du klikke på Generer faktura igen med opdaterede oplysninger øverst på siden.
Mailadresser, der registreres til levering af fakturaer, skal verificeres.
Skift mailpræferencer (faktureringsnotifikationer)

Mailpræferencerne er afgørende for, hvilke typer mails vi sender til de betalingskontaktpersoner, der er registreret på din konto. Her kan du se, hvad hvert niveau betyder:

• Alle betalingsmails: Alle mails om konti, herunder oplysninger vedrørende betalinger og fakturaer
  • Kun administrative betalingsmails: Vigtige mails, f.eks. en potentiel kontosuspendering eller anmodninger om godkendelse af nye produktkonti.
  • Ingen betalingsmails: Kontaktpersonen modtager ikke mails relateret til fakturering og betalinger.

Hvis du vil tilføje flere kontaktpersoner, der skal modtage alle faktureringsrelaterede mails, skal du kontakte salgsrepræsentanten eller dit supportteam.

Tip!

• Nogle faktureringsrelaterede mails (til bekræftelse af en mailadresse eller fravalg af modtagelse af notifikationer) indeholder links, der udløber. Dette er med til at forhindre misbrug af konti. Hvis dit link er udløbet, og du har brug for et nyt, kan du prøve med et link fra en nyere mail. Du kan også bede din kontoadministrator om at sende et link til dig igen.

Annoncører med betalingsindstillingen månedlig fakturering

Månedlig fakturering er en betalingsindstilling, hvor Google giver dig en kreditgrænse til dine annonceringsomkostninger, og du modtager en faktura hver måned, som du skal betale via bankoverførsel. Hvis din konto bruger månedlig fakturering, og du gerne vil ændre dine faktureringsoplysninger, skal du klikke på nedenstående links:

Husk! Annoncører med månedlig fakturering kan ikke redigere sektionen "Betalingsprofil". Kontakt os, hvis du bruger månedlig fakturering og gerne vil redigere din virksomhedsadresse eller dit telefonnummer.
Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
Opdater den adresse, der bruges til at sende din faktura pr. mail

Rediger din mailadresse til levering af fakturaer inden den 25. i måneden, hvis ændringen skal træde i kraft den følgende måned.

1.   Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon i din Google Ads-konto.
  2. Klik på Indstillinger. Gå dertil nu
  3. Find "Levering af mailfaktura" i sektionen Betalingskonto, og klik derefter på blyantikonet Rediger for at redigere.
  4. Klik på Tilføj en ny mailadresse, og angiv de relevante oplysninger.
  5. Klik på Gem.
Mailadresser, der registreres til levering af fakturaer, skal verificeres.
Skift mailpræferencer (faktureringsnotifikationer)

Mailpræferencerne er afgørende for, hvilke typer mails vi sender til de betalingskontaktpersoner, der er registreret på din konto. Her kan du se, hvad hvert niveau betyder:

• Alle betalingsmails: Alle mails om konti, herunder oplysninger vedrørende betalinger og fakturaer
  • Kun administrative betalingsmails: Vigtige mails, f.eks. en potentiel kontosuspendering eller anmodninger om godkendelse af nye produktkonti.
  • Ingen betalingsmails: Kontaktpersonen modtager ikke mails relateret til fakturering og betalinger.

Hvis du vil tilføje flere kontaktpersoner, der skal modtage alle faktureringsrelaterede mails, skal du kontakte salgsrepræsentanten eller dit supportteam.

Tip!

• Nogle faktureringsrelaterede mails (til bekræftelse af en mailadresse eller fravalg af modtagelse af notifikationer) indeholder links, der udløber. Dette er med til at forhindre misbrug af konti. Hvis dit link er udløbet, og du har brug for et nyt, kan du prøve med et link fra en nyere mail. Du kan også bede din kontoadministrator om at sende et link til dig igen.

Du kan altid ændre dine kontaktoplysninger for fakturering på din Google Ads-konto.

Hvilke specifikke kontaktoplysninger du kan ændre, og hvordan du ændrer dem, afhænger af din betalingsindstilling for fakturering: Automatiske betalinger, manuelle betalinger eller månedlig fakturering.

Annoncører med automatiske eller manuelle betalinger

Med Google Ads kan du foretage betalinger, før dine annoncer vises (manuelle betalinger), eller automatisk foretage betalinger, efter dine annoncer er blevet vist (automatiske betalinger).

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
Opdater din virksomhedsadresse eller dit telefonnummer

Husk følgende, før du ændrer dine kontaktoplysninger:

• Din virksomhedsadresse er den firmaadresse, som du indtastede, da du oprettede din Google Ads-konto. Den fremgår af kontoens fakturaer. Hver enkelt Google Ads-konto kan kun have én virksomhedsadresse.
    • Hvis du har oprettet din Google Ads-konto ved hjælp af et CUIT (som en virksomhed), kan du ikke redigere din virksomhedsadresse, da den er tilknyttet dit skatte-id.
    • Hvis du har oprettet din Google Ads-konto ved hjælp af et DNI (som enkeltperson), kan du altid redigere din virksomhedsadresse.
  • En faktureringsadresse er den, dit kreditkortselskab eller din bank har registreret. Den bruger vi til at verificere dine betalingsoplysninger. Hvis det er nødvendigt, kan du indtaste en anden faktureringsadresse for hver betalingsmetode, da faktureringsadressen ikke behøver at matche din virksomhedsadresse.

Sådan opdaterer du din virksomhedsadresse eller dit telefonnummer:

1.   Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon i din Google Ads-konto.
  2. Klik på Indstillinger. Gå dertil nu
  3. Find "Virksomhedens navn og adresse" i sektionen "Betalingsprofil".
  4. Klik på blyantikonet Rediger, og opdater oplysningerne.
  5. Klik på Gem.

Bemærkninger

• Hvis du ændrer din virksomhedsadresse (men ikke dit CUIT-nummer), kan du foretage denne ændring på din konto ved at kontakte vores supportcenter. Hvis du vil ændre dit CUIT-nummer (eller CUIT-nummer og adresse), skal du sørge for, at du ikke har nogen resterende saldo, og derefter kontakte os. Vores supportcenter har brug for et juridisk dokument, der beviser adresseændringen, for at kunne behandle den.
  • Kontakt Google Ads Support, hvis du vil ændre faktureringslandet for din konto.
Skift mailpræferencer (faktureringsnotifikationer)

Mailpræferencer bestemmer, hvilke mails vi sender til de betalingskontaktpersoner, der er registreret på din konto. En kontaktperson kan indstilles til at modtage alle mails, kun administrative mails eller ingen mails.

Sådan opdaterer du dine faktureringsnotifikationer:

1.   Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon i din Google Ads-konto.
  2. Klik på Indstillinger. Gå dertil nu
  3. Klik på blyantikonet Rediger i sektionen "Betalingskontaktpersoner" for at opdatere oplysningerne om en allerede registreret kontakt, eller klik på Tilføj ny kontaktperson for at konfigurere notifikationer for en ny mailadresse.
  4. Klik på Gem.

Annoncører med betalingsindstillingen månedlig fakturering

Månedlig fakturering er en betalingsindstilling, hvor Google giver dig en kreditgrænse for dine annonceringsomkostninger, og du modtager en faktura hver måned, som du kan betale via check eller bankoverførsel. Hvis din konto bruger månedlig fakturering, og du gerne vil ændre dine faktureringsoplysninger, skal du klikke på nedenstående links:

Før du begynder

Hvis du vil administrere faktureringsindstillinger, skal du logge ind med adgangstilladelsen administratoradgang, standardadgang eller kun faktureringsadgang til den betalende managerkonto og gå til kundekontoen.

Husk! Annoncører med månedlig fakturering kan ikke redigere sektionen "Betalingsprofil". Kontakt os, hvis du bruger månedlig fakturering og gerne vil redigere din virksomhedsadresse eller dit telefonnummer.
Opdater mailadressen for din faktura

Rediger din mailadresse til levering af fakturaer inden den 25. i måneden, hvis ændringerne skal træde i kraft den følgende måned.

1.   Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon i din Google Ads-konto.
  2. Klik på Indstillinger. Gå dertil nu
  3. Find "Levering af mailfaktura" i sektionen "Betalingskonto", og klik på blyantikonet.
  4. Klik på x for at slette en adresse eller på Tilføj en ny mailadresse for at angive nye oplysninger.
  5. Klik på Gem.
Mailadresser, der registreres til levering af fakturaer, skal verificeres.
Skift mailpræferencer (faktureringsnotifikationer)

Mailpræferencerne er afgørende for, hvilke typer mails vi sender til de betalingskontaktpersoner, der er registreret på din konto. Her kan du se, hvad hvert niveau betyder:

• Alle betalingsmails: Alle mails om konti, herunder oplysninger vedrørende betalinger og fakturaer
  • Kun administrative betalingsmails: Vigtige mails, f.eks. en potentiel kontosuspendering eller anmodninger om godkendelse af nye produktkonti.
  • Ingen betalingsmails: Kontaktpersonen modtager ikke mails relateret til fakturering og betalinger.

Hvis du vil tilføje flere kontaktpersoner, der skal modtage alle faktureringsrelaterede mails, skal du kontakte salgsrepræsentanten eller dit supportteam.

Tip!

• Nogle faktureringsrelaterede mails (til bekræftelse af en mailadresse eller fravalg af modtagelse af notifikationer) indeholder links, der udløber. Dette er med til at forhindre misbrug af konti. Hvis dit link er udløbet, og du har brug for et nyt, kan du prøve med et link fra en nyere mail. Du kan også bede din kontoadministrator om at sende et link til dig igen.

Ændring af momsoplysninger

Prøver du at ændre dine momsoplysninger? Hvis det er tilfældet, kan du læse vores artikel om afgifter i dit land.