Finn annonsestatusen din

I Status-kolonnen på annonsesiden kan du se om en annonse er aktiv eller ikke, samt grunnen til den aktuelle statusen. Statusen til en annonse gjenspeiler endringer du gjør i denne annonsen eller den tilhørende kampanjen, og hvorvidt annonsen er godkjent med tanke på Google Ads-retningslinjene.

Veiledning

Nå administrerer de fleste av brukerne kontoen sin i den nye utgaven av Google Ads. Hvis du fremdeles bruker den forrige utgaven av AdWords, velger du Forrige nedenfor. Finn ut mer

Veiledning: Korriger annonser som ikke ble godkjent

Klikk på «Vis meg hvordan» for å få trinnvis veiledning i hvordan du korrigerer annonser som ikke ble godkjent, i kontoen din.
Vis meg hvordan

Slik finner du annonsestatusen

1. Logg på AdWords-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-fanen.
  3. Klikk på Annonser-fanen.
  4. Annonsestatusen vises i «Status»-kolonnen ved siden av «Annonse».
Approved ad

Slik tolker du annonsestatusen

I «Status»-kolonnen på Annonser-fanen kan du se informasjon om annonsens status på påloggingstidspunktet. Her er de ulike annonsestatusene:

1. Satt på pause
  2. Venter
  3. Avsluttet
  4. Fjernet
  5. Under evaluering
  6. Kvalifisert
  7. Godkjent
  8. Godkjent (begrenset)
  9. Ikke godkjent

Du kan selv styre fire av annonsestatusene:

• Satt på pause: Annonsen er inaktiv fordi du har satt den på pause. Annonser som er satt på pause, kan ikke vises eller akkumulere nye kostnader før de gjenopptas. Du ser også «Kampanjen er satt på pause» eller «Annonsegruppen er satt på pause» på Annonser-fanen hvis du har satt kampanjen eller annonsegruppen som inneholder denne annonsen, på pause. Selv om annonser er satt på pause, må de evalueres. Vi evaluerer annonser som er satt på pause, for å sikre at de overholder AdWords-retningslinjene og relevante lover, og for å sørge for at annonser som godkjennes under evalueringen, kan publiseres så snart du gjenopptar dem.
  • Venter: Annonsen er inaktiv, men har planlagt oppstart på en fremtidig dato. Du ser også «Kampanje venter» eller «Annonsegruppe venter» på Annonser-fanen hvis kampanjen eller annonsegruppen som inneholder denne annonsen, har planlagt oppstart på en fremtidig dato.
  • Avsluttet: Annonsen er inaktiv fordi den planlagte sluttdatoen er passert. Du ser også «Kampanje avsluttet» eller «Annonsegruppe avsluttet» på Annonser-fanen hvis kampanjen eller annonsegruppen som inneholder denne annonsen, er avsluttet.
  • Fjernet: Annonsen er inaktiv fordi du har fjernet den. Fjernede annonser kan ikke vises eller akkumulere nye kostnader før de aktiveres på nytt. Du ser også «Kampanjen er fjernet» eller «Annonsegruppen er fjernet» på Annonser-fanen hvis du har fjernet kampanjen eller annonsegruppen som inneholder denne annonsen.

Linker til beslektet innhold