Finn annonsestatusen din

I Status-kolonnen på annonsesiden kan du se om en annonse er aktiv eller ikke, og årsaken til den aktuelle statusen. Statusen til en annonse gjenspeiler endringer du gjør i denne annonsen eller den tilhørende kampanjen, og hvorvidt annonsen er godkjent med tanke på Google Ads-retningslinjene.

Veiledning

Slik finner du annonsestatusen

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Annonser og utvidelser i sidemenyen.
  3. Se på Status-kolonnen for å sjekke statusen til annonsen.

Slik tolker du annonsestatusen

Status-kolonnen på Annonser-siden inneholder informasjon om annonsens status på påloggingstidspunktet. Her er de ulike annonsestatusene:

• Satt på pause
  • Venter
  • Avsluttet
  • Fjernet
  • Under evaluering
  • Kvalifisert
  • Godkjent
  • Godkjent (begrenset)
  • Ikke godkjent

Du kan selv styre fire av annonsestatusene:

• Satt på pause: Annonsen er inaktiv fordi du har satt den på pause. Annonser som er satt på pause, kan ikke vises eller akkumulere nye kostnader før de gjenopptas. Du ser også «Kampanjen er satt på pause» eller «Annonsegruppen er satt på pause» på Annonser-siden hvis du har satt kampanjen eller annonsegruppen som inneholder denne annonsen, på pause. Klikk på ikonet med tre prikker i navigasjonspanelet, og velg «Vis elementer som er satt på pause» for å se hvilke kampanjer og annonsegrupper dette gjelder. Selv om annonser er satt på pause, må de evalueres. Vi evaluerer annonser som er satt på pause, for å sikre at de overholder Google Ads-retningslinjene og relevante lover, og for å sørge for at godkjente annonser kan publiseres så snart du gjenopptar dem.
  • Venter: Annonsen er inaktiv, og har planlagt oppstart på en fremtidig dato. Du ser også «Kampanjen venter» eller «Annonsegruppen venter» på Annonser-siden hvis kampanjen eller annonsegruppen som inneholder denne annonsen, har planlagt oppstart på en fremtidig dato.
  • Avsluttet: Annonsen er inaktiv fordi den planlagte sluttdatoen er passert. Du ser også «Kampanjen er avsluttet» eller «Annonsegruppen er avsluttet» på Annonser-siden hvis kampanjen eller annonsegruppen som inneholder denne annonsen, er avsluttet.
  • Fjernet: Annonsen er inaktiv fordi du har fjernet den. Fjernede annonser kan ikke vises eller akkumulere nye kostnader før de aktiveres på nytt. Du ser også «Kampanjen er fjernet» eller «Annonsegruppen er fjernet» på Annonser-siden hvis du har fjernet kampanjen eller annonsegruppen som inneholder denne annonsen. Klikk på prikkeikonet i navigasjonspanelet og velg «Vis elementer som er fjernet», for å se hvilke kampanjer og annonsegrupper dette gjelder.

Linker til beslektet innhold