Mainoksen tilan selvittäminen

Mainokset-sivun Tila-sarakkeesta näet, onko mainos aktiivinen. Lisäksi näet mainoksen tilan syyn. Mainoksen tila muuttuu kyseiseen mainokseen tai sen kampanjaan tekemiesi muutosten mukaan sekä sen mukaan, onko mainos hyväksytty eli onko se Google Adsin käytäntöjen mukainen.

Ohjeet

Mainoksen tilan selvittäminen

1. Kirjaudu Google Ads -tilillesi.
  2. Valitse sivuvalikosta Mainokset ja laajennukset.
  3. Katso Tila-sarakkeesta mainoksen tila.

Mainoksen tilan tulkitseminen

Mainokset-sivun Tila-sarakkeesta näet, mitkä olivat tilisi mainosten tilatiedot sillä hetkellä, kun kirjauduit Google Ads -tilillesi. Mainoksilla voi olla seuraavia tilatyyppejä:

• Keskeytetty
  • Odottaa
  • Päättynyt
  • Poistettu
  • Tarkistus käynnissä
  • Kelvollinen
  • Hyväksytty
  • Hyväksytty (rajoitettu)
  • Hylätty.

Mainoksen tilat, joita voit hallinnoida

• Keskeytetty: Mainos ei ole aktiivinen, koska olet keskeyttänyt sen. Kun mainos on keskeytetty, mainoksia ei näytetä eikä uusia kuluja kerry, ennen kuin mainosta jatketaan. Tila voi olla myös Kampanja keskeytetty tai Mainosryhmä keskeytetty, jos olet keskeyttänyt kampanjan tai mainosryhmän, johon mainos kuuluu. Jos haluat nähdä keskeytetyt kampanjat ja mainosryhmät, klikkaa navigaatiopaneelissa olevaa kolmen pisteen kuvaketta ja valitse Näytä keskeytetyt. Myös keskeytetyt mainokset tarkistetaan. Tarkistamme kaikki keskeytetyt mainokset varmistaaksemme, että ne noudattavat Google Adsin käytäntöjä ja sovellettavia lakeja. Näin Tarkistus käynnissä ‑tilassa hyväksytyt mainokset voivat näkyä heti, kun jatkat niiden näyttämistä.
  • Odottaa: Mainos ei ole aktiivinen, mutta se on ajoitettu käynnistymään tulevaisuudessa. Tila voi olla myös Kampanja odotustilassa tai Mainosryhmä odotustilassa, jos mainos kuuluu odotustilassa olevaan kampanjaan tai mainosryhmään.
  • Päättynyt: Mainos ei ole aktiivinen, koska sen ajoitettu lopetuspäivä on jo mennyt. Tila voi olla myös Kampanja päättynyt tai Mainosryhmä päättynyt, jos mainos kuuluu päättyneeseen kampanjaan tai mainosryhmään.
  • Poistettu: Mainos ei ole aktiivinen, koska olet poistanut sen. Kun mainos on poistettu, sitä ei näytetä eikä uusia kuluja kerry, ennen kuin mainos otetaan uudelleen käyttöön. Tila voi olla myös Kampanja poistettu tai Mainosryhmä poistettu, jos olet poistanut kampanjan tai mainosryhmän, johon mainos kuuluu. Jos haluat nähdä poistetut kampanjat ja mainosryhmät, klikkaa navigaatiopaneelissa olevaa kolmen pisteen kuvaketta  ja valitse Näytä poistetut.