Mainoksen tilan selvittäminen

Tila-sarakkeesta näet, onko mainoksesi aktiivinen, sekä mainoksesi tilan syyn. Mainoksen tila muuttuu sen mukaan, mitä muutoksia teet mainokseen tai sen kampanjaan, ja sen mukaan, noudattaako mainos Google Adsin käytäntöjä.

Ohjeet

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

Näytä ohjeet: Hylätyn mainoksen korjaaminen

Valitse Näytä ohjeet, niin saat vaiheittaiset ohjeet tililläsi olevan hylätyn mainoksen korjaamiseen.
Näytä ohjeet

Mainoksen tilan selvittäminen

1. Kirjaudu AdWords-tilillesi.
  2. Klikkaa Kampanjat-välilehteä.
  3. Klikkaa Mainokset-välilehteä.
  4. Tarkista mainoksen tila mainoksen vieressä olevasta Tila-sarakkeesta.
Approved ad

Mainoksen tilan tulkitseminen

Mainokset-välilehden Tila-sarakkeessa näytetään mainoksen tila sisäänkirjautumishetkellä. Mainoksilla voi olla seuraavia tilatyyppejä:

1. Keskeytetty
  2. Odottaa
  3. Päättynyt
  4. Poistettu
  5. Tarkistus käynnissä
  6. Kelvollinen
  7. Hyväksytty
  8. Hyväksytty (rajoitettu)
  9. Hylätty.

Mainoksen tilat, joita voit hallinnoida

• Keskeytetty: Mainos ei ole aktiivinen, koska olet keskeyttänyt sen. Kun mainos on keskeytetty, mainoksia ei näytetä eikä uusia kuluja kerry, ennen kuin mainos otetaan uudelleen käyttöön. Mainokset-välilehdellä näkyvä tila voi olla myös Kampanja keskeytetty tai Mainosryhmä keskeytetty, jos olet keskeyttänyt kampanjan tai mainosryhmän, johon mainos kuuluu. Myös keskeytetyt mainokset tarkistetaan. Tarkistamme kaikki keskeytetyt mainokset varmistaaksemme, että ne noudattavat AdWordsin käytäntöjä ja sovellettavia lakeja. Näin Tarkistus käynnissä ‑tilassa hyväksytyt mainokset voivat näkyä heti, kun jatkat niiden näyttämistä.
  • Odottaa: Mainos ei ole aktiivinen, mutta se on ajoitettu käynnistymään tulevaisuudessa. Mainokset-välilehdellä näkyvä tila voi olla myös Kampanja odottaa tai Mainosryhmä odottaa, jos mainos kuuluu odotustilassa olevaan kampanjaan tai mainosryhmään.
  • Päättynyt: Mainos ei ole aktiivinen, koska sen ajoitettu lopetuspäivä on jo mennyt. Mainokset-välilehdellä näkyvä tila voi olla myös Kampanja päättynyt tai Mainosryhmä päättynyt, jos mainos kuuluu päättyneeseen kampanjaan tai mainosryhmään.
  • Poistettu: Mainos ei ole aktiivinen, koska olet poistanut sen. Kun mainos on poistettu, sitä ei näytetä eikä uusia kuluja kerry, ennen kuin mainos otetaan uudelleen käyttöön. Mainokset-välilehdellä näkyvä tila voi olla myös Kampanja poistettu tai Mainosryhmä poistettu, jos olet poistanut kampanjan tai mainosryhmän, johon mainos kuuluu.