Tietoja mainosten hyväksymisprosessista

Mainokset tarkistetaan sen varmistamiseksi, että ne ovat turvallisia, kaikille sopivia ja Google Adsin käytäntöjen mukaisia. Useimmat mainokset tarkistetaan yhden arkipäivän kuluessa.

Miten mainosten hyväksyminen toimii?

Kun luot mainoksen tai laajennuksen tai muokkaat jompaakumpaa, tarkistusprosessi käynnistyy automaattisesti. Mainoksen koko sisältö tarkistetaan, mukaan lukien otsikko, kuvaus, avainsanat, kohde sekä mahdolliset kuvat ja videot. Mainoksen tila on tämän prosessin ajan Tarkistus käynnissä.

Jos mainoksesi läpäisee tarkistuksen, mainoksen tilaksi tulee Hyväksytty ja sitä ryhdytään näyttämään. Jos tarkistuksessa ilmenee, että mainoksesi rikkoo jotakin käytäntöä, sen tilaksi tulee Hylätty. Tämä tarkoittaa, että mainosta ei voida näyttää. Saat ilmoituksen käytäntörikkomuksesta ja ohjeet jatkotoimia varten.

Lue lisätietoja mainoksen hyväksymistilan tarkistamisesta.

Kuinka kauan mainoksen tarkistaminen kestää

• Useimmat mainokset tarkistetaan yhden arkipäivän kuluessa. Jotkin mainokset vaativat kuitenkin tavanomaista tarkemman käsittelyn, joten niiden tarkistaminen saattaa kestää kauemmin.
  • Jos mainoksen tarkistaminen kestää yli kaksi arkipäivää, ota yhteyttä meihin ja pyydä lisätietoja.
  • Google pidättää oikeuden priorisoida tarkistuksia voidakseen varmistaa järjestelmän vakaan toiminnan.

Mainosten näyttäminen tietystä päivästä alkaen

Jos sinulle on tärkeää, että mainoksesi hyväksytään tiettyyn päivään mennessä, lähetä se useita päiviä etukäteen. Jos haluat estää mainoksen näyttämisen heti sen hyväksymisen jälkeen, keskeytä mainos, mainosryhmä tai kampanja. Keskeytetyt mainokset tarkistetaan aivan kuten aktiivisetkin. Lue lisätietoja mainosten näyttämisen keskeyttämisestä tai jatkamisesta.

Jos aiot samaan aikaan julkaista uuden verkkosivun, kyseisen verkkosivun on oltava valmis, jotta mainos voidaan tarkistaa ja hyväksyä.

Jos haluat varmistaa, että uusi sivusi pysyy piilossa julkaisupäivään saakka, toimi seuraavasti:

Älä luo verkkosivustosi muista osista linkkejä uudelle sivulle. Jos luot uudelle sivullesi johtavan linkin, hakukoneet saattavat indeksoida sen ja sivu voi näkyä hakutuloksissa.

Määritä verkkosivustosi robots.txt-tiedosto. Verkkosivustosi robots.txt-tiedostosi avulla voit estää hakukoneita indeksoimasta sivuasi. Kun olet valmis julkaisemaan sivun, poista tämä muutos. Lisätietoja robots.txt-tiedoston määrittämisestä