Slik fjerner eller endrer du et kredittkort

Du må til enhver tid ha angitt en primær betalingsmåte i kontoen din. Dette er for å sikre at du alltid har en metode for automatisk betaling av annonsene dine. Du kan endre eller fjerne kredittkortet du bruker, så lenge du har angitt en annen betalingsmåte i kontoen din.

Hvis du ønsker å stoppe annonsevisning, bør du heller sette kampanjene dine på pause.

Merk: Hvis banken eller kortutstederen din er hjemmehørende i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS), kan den aktuelle virksomheten kreve at du må gjennom en ekstra autentiseringsprosess for å bekrefte at du faktisk eier det aktuelle kortet. Du kan for eksempel få tilsendt en engangskode på telefon.  Banken eller kortutstederen kan kreve denne tilleggsbekreftelsen når du skal betale for noe eller legge til et nytt kreditt- eller debetkort, eller etter eget skjønn.

Google overholder de nye sikkerhetskravene pålagt banker og betalingsbehandlere i henhold til det andre betalingstjenestedirektivet (PSD2) i EØS. Hvis du lurer på noe, kan du kontakte banken eller kortutstederen direkte.

Slik angir du et annet kredittkort som primær betalingsmåte:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på verktøyikonet Google Ads | tools [Icon], og velg Faktureringssammendrag under «Fakturering».
  3. Klikk på Betalingsmåter i menyen til venstre.
  4. Klikk på Legg til en ny betalingsmåte-knappen.
  5. Du får se betalingsmåtene som er tilgjengelige for kontoen din. Disse er basert på bedriftsadressen din, valutaen for kontoen og hvordan du betaler (automatisk betaling).
  6. Skriv inn betalingsopplysningene, og klikk deretter på Lagre.
  7. Angi at dette er den primære betalingsmåten din, ved å klikke på Velg som-rullegardinmenyen og velge Primær.
  8. Finn den forrige betalingsmåten du brukte, og klikk på Fjern.

Tips: Legg til et reservekredittkort

Vi anbefaler sterkt at du konfigurerer en alternativ betalingsmåte for å unngå avbrudd i annonsevisningen på grunn av avviste innbetalinger. Hvis den primære betalingsmåten av en eller annen grunn ikke fungerer, belaster vi reservekredittkortet ditt for å sikre at annonsene dine fortsatt kjører.

Neste trinn