Sådan fjerner eller ændrer du dit betalingskort

Du skal altid have en primær betalingsmetode på din konto. Dette sikrer, at der altid er en automatisk måde at betale dine annoncer på. Så du kan ændre eller fjerne det betalingskort, du bruger, så længe du har en anden betalingsmetode på din konto.

Hvis du vil stoppe visningen af dine annoncer, kan du i stedet sætte dine kampagner på pause.

Tip! Tilføj et alternativt betalingskort.

Hvis du vil undgå, at dine annoncer stopper med at blive vist på grund af en afvist betaling, anbefaler vi på det kraftigste, at du angiver en alternativ betalingsmetode. Hvis din primære betalingsmetode af en eller anden årsag ikke fungerer, debiterer vi dig via dit alternative betalingskort for at sikre, at dine annoncer fortsat bliver kørt.

Bemærk! Hvis din kortudsteder eller bank befinder sig i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, kan de kræve, at du gennemgår en ekstra godkendelsesproces, f.eks. en engangskode, der sendes til din telefon, for at bekræfte ejerskabet af dit kort.  Din kortudsteder eller bank kan kræve denne ekstra bekræftelse, når du betaler eller tilføjer et nyt betalingskort, eller i andre tilfælde hvor kortudstederen eller banken vurderer, at det nødvendigt.

Google overholder de nye sikkerhedskrav i direktiv 2 (PSD2) om betalingstjenester for banker og betalingsudbydere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Hvis du har spørgsmål, skal du kontakte din kortudsteder eller bank direkte.

Skift det betalingskort, der bruges som primær betalingsmetode

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Betalingsmetoder.
  3. Klik på Tilføj ny betalingsmetode.
  4. Du kan nu se de tilgængelige betalingsmetoder på din konto. De er baseret på din virksomhedsadresse, din kontos valuta og den måde, du betaler på (automatiske betalinger).
  5. Angiv dine betalingsoplysninger, og klik derefter på Gem.
  6. Herefter skal du angive denne betalingsmetode som din primære betalingsmetode: Klik på rullemenuen Vælg som, og vælg Primær.
  7. Find din forrige betalingsmetode, og klik på Fjern.

Gå til Faktureringsoversigt

Erstat din primære betalingsform med en ny

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Betalingsmetoder.
  3. Klik på Fjern nederst på kortet med den primære betalingsform.
  4. Erstat betalingsformen med en anden betalingsform, der allerede er gemt på din konto, eller tilføj en ny betalingsform.
  5. Klik på Gem og fjern, når du har tilføjet en ny betalingsform.
  6. Der vises en dialogboks med en bekræftelse af, at din primære betalingsform er fjernet, og eventuelle forfaldne saldi debiteres nu via den nyligt tilføjede primære betalingsform.

Gå til Faktureringsoversigt

Hvis en primær betalingsform er knyttet til andre abonnementer og tjenester, kan du ikke fjerne den.

Bemærk! Brugeren skal have administrator- og/eller redigeringstilladelse til betalingsprofilen for at kunne foretage sådanne ændringer.

Næste trin