Foretag en betaling

Hvis du har månedlig fakturering: Google Ads-konti i Indonesien, der ikke bruger IDR, deaktiveres primo maj 2019.

Hvis du har automatiske eller manuelle betalinger: Google Ads-konti i Indonesien, der ikke bruger IDR, deaktiveres primo juli 2019.

Opret en ny konto i IDR for at fortsætte med at annoncere. Få flere oplysninger

I denne artikel beskriver vi, hvordan annoncører foretager en betaling ved hjælp af automatiske eller manuelle betalingsindstillinger. Hvis du er en kunde med månedlig fakturering og gerne vil lære, hvordan du foretager en betaling, kan du få flere oplysninger i artiklen Foretag en betaling for konti med månedlig fakturering.

Du kan til enhver tid foretage en betaling med en af de betalingsmetoder, der er tilgængelige for dig. Følg disse trin for at foretage en betaling:

1. Log ind på din Google Ads-konto på https://ads.google.com.
  2. Klik på tandhjulsikonet eller værktøjsikonet , og vælg Fakturering og betalinger.
  3. Klik på Foretag en betaling.

Du kan derefter vælge mellem alle de betalingsmetoder, der allerede er knyttet til din konto, eller du kan tilføje en ny betalingsmetode.

Du kan i det følgende læse mere om, hvordan dine betalinger fungerer sammen med din betalingsindstilling, hvad enten det drejer sig om manuel betaling eller automatisk betaling.

Betalinger med indstillingen "Manuel betaling"

Indstillingen for manuel betaling er ikke tilgængelig for nye konti i de angivne lande. Hvis du ikke kan se denne valgmulighed, når du tilmelder dig, skal du vælge automatiske betalinger for at fuldføre oprettelsen af din konto.

Lande
  • Nordamerika
    • Canada
    • USA
  • Europa
    • Østrig
    • Belgien
    • Danmark
    • Finland
    • Frankrig
    • Tyskland
    • Irland
    • Italien
    • Luxembourg
    • Holland
    • Norge
    • Portugal
    • Spanien
    • Sverige
    • Schweiz
    • Storbritannien
  • Mellemøsten
    • Israel
  • Asien og Stillehavsområdet
    • Australien
    • Malaysia
    • New Zealand
    • Vietnam

Hvis du har valgt manuel betaling, foretager du en betaling for dine Google Ads-omkostninger, før dine annoncer vises. Betalingen bruges til at betale for din annoncering, når dine annoncer begynder at blive vist.

Du gør dette, hver gang du vil sætte penge ind på din Google Ads-konto, og når der ikke er så mange penge tilbage på din konto, sender vi dig en mail for at minde dig om at foretage endnu en indbetaling.

Husk følgende, når du foretager betalinger med denne indstilling:

• Du kan betale, så meget du vil: Det er op til dig, hvor stort et beløb du betaler, så længe det er større end transaktionens minimumsbeløb for dit område og din valuta. Du kan se, hvad minimumsbeløbet er, når du foretager en betaling.
  • Gem dine foretrukne betalingsmetoder på din konto: Du kan foretage betalinger hurtigere ved at gemme flere betalingsmetoder på din konto.
  • Du kan bruge alle tilgængelige betalingsmetoder for dit land og din valuta: Du kan foretage en betaling med alle tilgængelige betalingsmetoder på din konto eller med en ny betalingsmetode, der er tilgængelig i dit område og med din valuta. Se, hvilke muligheder du har.
  • Sørg for, at dine annoncer fortsat vises: Foretag en betaling for at sikre, at dine annoncer fortsat vises i et stykke tid. Vi foreslår, at du betaler et beløb, der svarer til 30 gange annoncekampagnens daglige budget. Hvis saldoen på din konto nærmer sig nul, sender vi dig en mail (afhængigt af dine underretningsindstillinger), når dit annonceringsbudget vil være opbrugt på under syv dage.
  • Tag højde for behandlingstiden: Alt efter betalingsmetode kan det tage fra 24 timer og op til én uge, før betalingen går ind på din konto. Tag hensyn til dette, så du sikrer dig, at dine annoncer altid vises.
  • Vær opmærksom på moms: I nogle lande er dine betalinger momspligtige. Hvis dette er tilfældet i dit land, skal du huske at tage højde for dette, når du foretager en indbetaling.

Betalinger med indstillingen "Automatisk betaling"

Hvis du har valgt indstillingen "Automatisk betaling" – hvor du betaler automatisk, efter omkostningerne er påløbet – kan du stadig foretage en separat, manuel betaling for dine omkostninger. Der kan være følgende grunde til, at du ønsker at foretage en betaling:

• Du ønsker større kontrol over, hvordan og hvornår du debiteres. Med en manuel betaling kan du betale hele saldoen på din Google Ads-konto, en lille del af den eller mere end din saldo for at dække fremtidige omkostninger. Du kan også betale med en ny betalingsmetode eller fordele betalingen på flere betalingsmetoder. Dette kan hjælpe med at udsætte debiteringen af din primære betalingsmetode. Husk! Hvis du foretager en manuel betaling tæt på forfaldstidspunktet for din automatiske betaling, bliver du muligvis debiteret to gange.

Eksempel

Lad os sige, at du har en kampagne med et dagligt budget på 2000 DKK, og at vi debiterer dig via din betalingsmetode, når dine omkostninger er oppe på 500 DKK. Det vil sige, at du faktureres flere gange om dagen.

Lad os så sige, at du foretager en betaling på 10.000 DKK med en anden betalingsmetode – du betaler altså annonceringsomkostningerne for fem dage (2000 x 5 = 10.000 DKK). Dette betyder, at din primære betalingsmetode først debiteres, når du har brugt dine 10.000 DKK og yderligere 500 DKK, som udløser endnu en debitering.

• Din automatiske betaling blev afvist, og du ønsker, at dine annoncer fortsat bliver vist.Bankerne kan afvise betalinger via kreditkort og bankkonti af forskellige grunde. Så hvis din betalingsmetode på et tidspunkt bliver afvist, kan du foretage en manuel betaling for at sikre, at dine annoncer fortsat bliver vist, mens du løser problemet med din bank. Hvis du foretager en betaling med et andet kreditkort, via en bankoverførsel eller fra en anden bankkonto, bliver din konto aktiv igen, når vi har modtaget betalingen.

Næste trin