Om pengeoverførsel

Pengeoverførsel er en metode, du kan benytte til at indsætte penge på din Google Ads-konto via en pengeoverførsel til Google. Se nedenstående vejledning i, hvordan du opretter og gennemfører en pengeoverførsel, hvad du kan forvente, og hvad du kan gøre, hvis din overførsel tager for lang tid.

Pengeoverførsel

Konfiguration

Hvis du ønsker at oprette eller foretage en betaling via en pengeoverførsel, skal du følge disse trin:

Du skal medtage det unikke referencenummer, der vises på din banks overførselsformular, for at vi kan behandle din betaling. Vi bruger referencenummeret til at knytte din pengeoverførselsbetaling til din Google Ads-konto. Man kan sammenligne det lidt med et fingeraftryk, som hjælper os med at identificere din betaling.

Hvis der ikke er plads til hele nummeret på formularen i feltet Bemærkninger eller feltet Referencenummer, kan du angive nummeret i feltet Navn (enten foran eller i stedet for dit navn). (Husk, at referencenummeret findes på den formular med overførselsoplysninger, du genererede i din Google Ads-konto. Det er ikke det samme som dit Google Ads-kunde-id). Du skal generere et nyt referencenummer for hver betaling, du foretager. Vi kan ikke behandle din betaling, hvis du genbruger referencenumre.

1. Log ind på din Google Ads-konto på https://ads.google.com.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], og vælg Faktureringsoversigt under "Fakturering".
  3. Klik på knappen Foretag en betaling. Bemærk! Hvis du ikke kan se pengeoverførsel som en valgmulighed, skal du klikke på linket Tilføj en ny betalingsmetode og vælge Pengeoverførsel.
  4. Klik på Fortsæt for at foretage en betaling.
  5. Angiv det beløb, du vil overføre til din Google Ads-konto. Husk, at der muligvis er et minimumsbeløb for dit sted og din valuta. Klik på Fortsæt til oversigt.
  6. Når du har tjekket, at betalingsoplysningerne er korrekte, skal du klikke på knappen Bekræft betaling for at generere en formular med overførselsoplysninger. Denne formular indeholder alle de oplysninger, du skal bruge for at foretage en pengeoverførsel, herunder et unikt referencenummer, hvis dette er påkrævet for dit geografiske område.
  7. Udskriv formularen, eller skriv de anførte oplysninger ned.
  8. Følg vejledningen på formularen for at starte en pengeoverførsel. Denne procedure varierer fra bank til bank, så kontakt din bank for at få en vejledning.
Hvad sker der herefter?

Vi sender dig en mail, når pengeoverførslen er modtaget. Dine annoncer vil så typisk begynde at køre, hvis de har været stoppet, eller hvis det var din første betaling. Hvis du opdaterer din saldo, fortsætter dine annoncer med at blive vist.

Behandlingstid: To til fem hverdage alt efter dit sted. Dette skyldes, at en pengeoverførsel er afhængig af forskellige faktorer, herunder den lokale banks procedurer.

Tips!

• Et referencenummer er ikke det samme som dit kunde-id.
  • Du kan generere op til fem referencenumre uden at sende en betaling. Derefter skal du bruge et af de referencenumre, du allerede har, til at generere et nyt.
  • Pas på ikke at komme til at genbruge et referencenummer. Vi kan i så fald ikke behandle din betaling.
  • Kontakt din bank, før du foretager en pengeoverførsel. Få oplysninger om deres procedure og om, hvorvidt de opkræver gebyrer (Google kan ikke refundere din banks gebyrer).
  • Du skal altid angive et referencenummer i din overførsel. Det kan sammenlignes med et fingeraftryk til at identificere din betaling og matche den med din konto.
  • Hvis din banks overførselsformular ikke indeholder et felt til at skrive et referencenummer, skal du angive nummeret i starten af feltet, hvor du skriver dit navn, eller i stedet for dit navn.
  • Google nævnes måske ikke i navnet på den bank, du sender din betaling til. Vi har indgået partnerskab med Arvato Finance Services (AFS) om at behandle din betaling, så AFS kan stå anført som kontoindehaver.
  • Hvis din konto er sat til manuel betaling, vil dine annoncer holde op med at blive vist, når betalingerne er brugt op. Sørg for at tjekke din saldo regelmæssigt. Vi sender dig e-mails, når saldoen nærmer sig nul, og igen, hvis saldoen når nul.
Forsinkelser

Hvis du synes, pengeoverførslen tager for lang tid, er der et par ting, du kan gøre for at tjekke, om betalingen er på vej.

• Tjek, at beløbet er blevet trukket på din bankkonto. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du kontakte din bank.
  • Bed din bank om at bekræfte, at pengene blev overført til den korrekte konto. Kontonummeret skal være det samme som det, der blev angivet i betalingsvejledningen (dvs. det nummer, der blev genereret, da du foretog en pengeoverførsel på din Google Ads-konto).

Hvis der er gået to uger fra det tidspunkt, hvor du foretog overførslen, og du stadig ikke kan se din betaling, er du velkommen til at kontakte os. Du skal vedhæfte et gyldigt betalingsbevis til denne kontaktformular (ved at klikke på knappen "Vælg fil"). Klik på det nedenstående link for at se mere om gyldige betalingsbeviser.

Sådan vedlægger du et gyldigt betalingsbevis

Et gyldigt betalingsbevis opfylder disse retningslinjer:

• Det kan være en scannet kopi af din kvittering eller et screenshot af netbankens betalingsoversigt.
  • Det skal være i et format, der ikke kan redigeres (f.eks. .jpg, .gif eller .png).
  • Det skal indeholde følgende oplysninger:
    • Den dato, overførslen blev foretaget. (om muligt skal der fremgå alle transaktioner fra fem dage før til fem dage efter betalingen).
    • Beløb og valuta for betalingen.
    • Beløbsmodtager (dvs. Google Ads).
    • Navnet på den bank, der foretager overførslen.
  • Af sikkerhedsmæssige hensyn bedes du overstrege evt. følsomme oplysninger på dit kontoudtog fra banken eller kreditkortet med sort, særligt hele dit bankkontonummer eller de midterste otte tal i dit kreditkortnummer.
Har du glemt at medtage referencenummeret på en betaling?

Det kan ske, så tag det bare helt roligt. Sådan hjælper du os med at matche din betaling, hvis du har glemt at angive et referencenummer:

1. Kontrollér, at det overførte beløb er blevet trukket på din bankkonto. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du kontakte din bank.
  2. Bed din bank om at bekræfte, at pengene blev overført til den korrekte konto. Kontonummeret skal være præcis det samme som det, der er anført i din oprindelige betalingsvejledning – dvs. formularen, der kan udskrives, og som du genererede, da du foretog en pengeoverførselsbetaling. Formularen indeholder referencenummeret.
  3. Kontakt os via denne formular. Husk at angive et gyldigt, ikke-redigerbart betalingsbevis.

Behandlingstid: Vi kan se nærmere din betaling, når vi har modtaget den. Hvis du opdager, at du har glemt at angive et referencenummer, beder vi dig vente ti dage med at kontakte supportafdelingen. Det kan tage op til 30 dage at behandle pengeoverførsler uden referencenummer. Når vi har identificeret din betaling, matcher vi den med din konto og kontakter dig. Hvis du ønsker, at dine annoncer bliver vist i den mellemliggende periode, kan du foretage en betaling med et kreditkort.

Pengeoverførsel

Pengeoverførsel er ikke længere en tilgængelig betalingsmetode i dette land. Hvis du ikke længere kan se denne valgmulighed på din konto, skal du vælge en anden betalingsmetode.
Konfiguration

Hvis du ønsker at oprette eller foretage en betaling via en pengeoverførsel, skal du følge disse trin:

Du skal medtage det unikke referencenummer, der vises på din banks overførselsformular, for at vi kan behandle din betaling. Vi bruger referencenummeret til at knytte din pengeoverførselsbetaling til din Google Ads-konto. Man kan sammenligne det lidt med et fingeraftryk, som hjælper os med at identificere din betaling.

Hvis der ikke er plads til hele nummeret på formularen i feltet Bemærkninger eller feltet Referencenummer, kan du angive nummeret i feltet Navn (enten foran eller i stedet for dit navn). (Husk, at referencenummeret findes på den formular med overførselsoplysninger, du genererede i din Google Ads-konto. Det er ikke det samme som dit Google Ads-kunde-id). Du skal generere et nyt referencenummer for hver betaling, du foretager. Vi kan ikke behandle din betaling, hvis du genbruger referencenumre.

1. Log ind på din Google Ads-konto på https://ads.google.com.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], og vælg Faktureringsoversigt under "Fakturering".
  3. Klik på knappen Foretag en betaling. Bemærk! Hvis du ikke kan se pengeoverførsel som en valgmulighed, skal du klikke på linket Tilføj en ny betalingsmetode og vælge Pengeoverførsel.
  4. Klik på Fortsæt for at foretage en betaling.
  5. Angiv det beløb, du vil overføre til din Google Ads-konto. Husk, at der muligvis er et minimumsbeløb for dit sted og din valuta. Klik på Fortsæt til oversigt.
  6. Når du har tjekket, at betalingsoplysningerne er korrekte, skal du klikke på knappen Bekræft betaling for at generere en formular med overførselsoplysninger. Denne formular indeholder alle de oplysninger, du skal bruge for at foretage en pengeoverførsel, herunder et unikt referencenummer, hvis dette er påkrævet for dit geografiske område.
  7. Udskriv formularen, eller skriv de anførte oplysninger ned.
  8. Følg vejledningen på formularen for at starte en pengeoverførsel. Denne procedure varierer fra bank til bank, så kontakt din bank for at få en vejledning.
Hvad sker der herefter?

Vi sender dig en mail, når pengeoverførslen er modtaget. Dine annoncer vil så typisk begynde at køre, hvis de har været stoppet, eller hvis det var din første betaling. Hvis du opdaterer din saldo, fortsætter dine annoncer med at blive vist.

Behandlingstid: To til fem hverdage alt efter dit sted. Dette skyldes, at en pengeoverførsel er afhængig af forskellige faktorer, herunder den lokale banks procedurer.

Tips!

• Et referencenummer er ikke det samme som dit kunde-id.
  • Du kan generere op til fem referencenumre uden at sende en betaling. Derefter skal du bruge et af de referencenumre, du allerede har, til at generere et nyt.
  • Pas på ikke at komme til at genbruge et referencenummer. Vi kan i så fald ikke behandle din betaling.
  • Kontakt din bank, før du foretager en pengeoverførsel. Få oplysninger om deres procedure og om, hvorvidt de opkræver gebyrer (Google kan ikke refundere din banks gebyrer).
  • Du skal altid angive et referencenummer i din overførsel. Det kan sammenlignes med et fingeraftryk til at identificere din betaling og matche den med din konto.
  • Hvis din banks overførselsformular ikke indeholder et felt til at skrive et referencenummer, skal du angive nummeret i starten af feltet, hvor du skriver dit navn, eller i stedet for dit navn.
  • Google nævnes måske ikke i navnet på den bank, du sender din betaling til. Vi har indgået partnerskab med Arvato Finance Services (AFS) om at behandle din betaling, så AFS kan stå anført som kontoindehaver.
  • Hvis din konto er sat til manuel betaling, vil dine annoncer holde op med at blive vist, når betalingerne er brugt op. Sørg for at tjekke din saldo regelmæssigt. Vi sender dig e-mails, når saldoen nærmer sig nul, og igen, hvis saldoen når nul.
Forsinkelser

Hvis du synes, pengeoverførslen tager for lang tid, er der et par ting, du kan gøre for at tjekke, om betalingen er på vej.

• Tjek, at beløbet er blevet trukket på din bankkonto. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du kontakte din bank.
  • Bed din bank om at bekræfte, at pengene blev overført til den korrekte konto. Kontonummeret skal være det samme som det, der blev angivet i betalingsvejledningen (dvs. det nummer, der blev genereret, da du foretog en pengeoverførsel på din Google Ads-konto).

Hvis der er gået to uger fra det tidspunkt, hvor du foretog overførslen, og du stadig ikke kan se din betaling, er du velkommen til at kontakte os. Du skal vedhæfte et gyldigt betalingsbevis til denne kontaktformular (ved at klikke på knappen "Vælg fil"). Klik på det nedenstående link for at se mere om gyldige betalingsbeviser.

Sådan vedlægger du et gyldigt betalingsbevis

Et gyldigt betalingsbevis opfylder disse retningslinjer:

• Det kan være en scannet kopi af din kvittering eller et screenshot af netbankens betalingsoversigt.
  • Det skal være i et format, der ikke kan redigeres (f.eks. .jpg, .gif eller .png).
  • Det skal indeholde følgende oplysninger:
    • Den dato, overførslen blev foretaget. (om muligt skal der fremgå alle transaktioner fra fem dage før til fem dage efter betalingen).
    • Beløb og valuta for betalingen.
    • Beløbsmodtager (dvs. Google Ads).
    • Navnet på den bank, der foretager overførslen.
  • Af sikkerhedsmæssige hensyn bedes du overstrege evt. følsomme oplysninger på dit kontoudtog fra banken eller kreditkortet med sort, særligt hele dit bankkontonummer eller de midterste otte tal i dit kreditkortnummer.
Har du glemt at medtage referencenummeret på en betaling?

Det kan ske, så tag det bare helt roligt. Sådan hjælper du os med at matche din betaling, hvis du har glemt at angive et referencenummer:

1. Kontrollér, at det overførte beløb er blevet trukket på din bankkonto. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du kontakte din bank.
  2. Bed din bank om at bekræfte, at pengene blev overført til den korrekte konto. Kontonummeret skal være præcis det samme som det, der er anført i din oprindelige betalingsvejledning – dvs. formularen, der kan udskrives, og som du genererede, da du foretog en pengeoverførselsbetaling. Formularen indeholder referencenummeret.
  3. Kontakt os via denne formular. Husk at angive et gyldigt, ikke-redigerbart betalingsbevis.

Behandlingstid: Vi kan se nærmere din betaling, når vi har modtaget den. Hvis du opdager, at du har glemt at angive et referencenummer, beder vi dig vente ti dage med at kontakte supportafdelingen. Det kan tage op til 30 dage at behandle pengeoverførsler uden referencenummer. Når vi har identificeret din betaling, matcher vi den med din konto og kontakter dig. Hvis du ønsker, at dine annoncer bliver vist i den mellemliggende periode, kan du foretage en betaling med et kreditkort.

Pengeoverførsel

Konfiguration

Hvis du ønsker at oprette eller foretage en betaling via en pengeoverførsel, skal du følge disse trin:

1. Log ind på din Google Ads-konto på https://ads.google.com.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], og vælg Faktureringsoversigt under "Fakturering".
  3. Klik på knappen Foretag en betaling. Bemærk! Hvis du ikke kan se pengeoverførsel som en valgmulighed, skal du klikke på linket Tilføj en ny betalingsmetode og vælge Pengeoverførsel.
  4. Klik på Fortsæt for at foretage en betaling.
  5. Angiv det beløb, du vil overføre til din Google Ads-konto. Husk, at der muligvis er et minimumsbeløb for dit sted og din valuta. Klik på Fortsæt til oversigt.
  6. Når du har tjekket, at betalingsoplysningerne er korrekte, skal du klikke på knappen Bekræft betaling for at generere en formular med overførselsoplysninger. Denne formular indeholder alle de oplysninger, du skal bruge for at foretage en pengeoverførsel, herunder et unikt referencenummer, hvis dette er påkrævet for dit geografiske område.
  7. Udskriv formularen, eller skriv de anførte oplysninger ned.
  8. Følg vejledningen på formularen for at starte en pengeoverførsel. Denne procedure varierer fra bank til bank, så kontakt din bank for at få en vejledning.

Bemærk!

Det er vigtigt, at du anfører alle bankoverførselsbetalinger til modtagerkontoen på siden Faktureringsindstillinger. Hvis du ikke følger vejledningen, risikerer du, at vi ikke modtager din betaling, eller at vi ikke kan indsætte pengene på din Google Ads-konto. Du finder det begunstigede kontonummer ved at klikke på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], vælge Faktureringsindstillinger under "Fakturering" og se efter et felt med navnet Begunstiget kontonummer.

Hvad sker der herefter?

Vi sender dig en mail, når pengeoverførslen er modtaget. Dine annoncer vil så typisk begynde at køre, hvis de har været stoppet, eller hvis det var din første betaling. Hvis du opdaterer din saldo, fortsætter dine annoncer med at blive vist.

Behandlingstid: To til fem hverdage alt efter dit sted. Dette skyldes, at en pengeoverførsel er afhængig af forskellige faktorer, herunder den lokale banks procedurer.

Tips!

• Kontakt din bank, før du foretager en pengeoverførsel. Få oplysninger om deres procedure og om, hvorvidt de opkræver gebyrer (Google kan ikke refundere din banks gebyrer).
  • Google nævnes måske ikke i navnet på den bank, du sender din betaling til. Vi har indgået partnerskab med Arvato Finance Services (AFS) om at behandle din betaling, så AFS kan stå anført som kontoindehaver.
  • Hvis din konto er sat til manuel betaling, vil dine annoncer holde op med at blive vist, når betalingerne er brugt op. Sørg for at tjekke din saldo regelmæssigt. Vi sender dig e-mails, når saldoen nærmer sig nul, og igen, hvis saldoen når nul.
Forsinkelser

Hvis du synes, pengeoverførslen tager for lang tid, er der et par ting, du kan gøre for at tjekke, om betalingen er på vej.

• Tjek, at beløbet er blevet trukket på din bankkonto. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du kontakte din bank.
  • Bed din bank om at bekræfte, at pengene blev overført til den korrekte konto. Kontonummeret skal være det samme som det, der blev angivet i betalingsvejledningen (dvs. det nummer, der blev genereret, da du foretog en pengeoverførsel på din Google Ads-konto).

Hvis der er gået to uger, fra du foretog overførslen, og du stadig ikke kan se din betaling, er du velkommen til at kontakte os. Du skal vedhæfte et gyldigt betalingsbevis til denne kontaktformular (ved at klikke på knappen "Vælg fil"). Klik på det nedenstående link for at se mere om gyldige betalingsbeviser.

Sådan vedlægger du et gyldigt betalingsbevis

Et gyldigt betalingsbevis opfylder disse retningslinjer:

• Det kan være en scannet kopi af din kvittering eller et screenshot af netbankens betalingsoversigt.
  • Det skal være i et format, der ikke kan redigeres (f.eks. .jpg, .gif eller .png).
  • Det skal indeholde følgende oplysninger:
    • Den dato, overførslen blev foretaget. (om muligt skal der fremgå alle transaktioner fra fem dage før til fem dage efter betalingen).
    • Beløb og valuta for betalingen.
    • Beløbsmodtager (dvs. Google Ads).
    • Navnet på den bank, der foretager overførslen.
  • Af sikkerhedsmæssige hensyn bedes du overstrege evt. følsomme oplysninger på dit kontoudtog fra banken eller kreditkortet med sort, særligt hele dit bankkontonummer eller de midterste otte tal i dit kreditkortnummer.

Pengeoverførsel

Pengeoverførsel er en metode, du kan benytte til at indsætte penge på din Google Ads-konto via en pengeoverførsel fra din bankkonto. Se nedenstående vejledning i, hvordan du opretter og gennemfører en pengeoverførsel, hvad du kan forvente, og hvad du kan gøre, hvis din overførsel tager for lang tid.

Konfiguration

Hvis du ønsker at oprette eller foretage en betaling via en pengeoverførsel, skal du følge disse trin:

1. Log ind på din Google Ads-konto på https://ads.google.com.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], og vælg Faktureringsoversigt under "Fakturering".
  3. Klik på knappen Foretag en betaling.
  4. Sørg for, at Bankoverførsel er valgt, og klik derefter på Gennemgå betaling.
  5. Du får herefter vist et banknavn, et unikt virtuelt bankkontonummer og en modtager. Udskriv oplysningerne på siden, og tag dem med hen i banken for at fuldføre din bankoverførsel.

Hvis du ønsker det, kan du også foretage bankoverførslen online ved at gå til din banks website og overføre pengene til det unikke virtuelle bankkontonummer.

Bemærk!

Det er vigtigt, at du foretager alle bankoverførselsbetalinger til det unikke virtuelle bankkontonummer, der er anført på siden "Faktureringsindstillinger". Hvis du ikke følger vejledningen, risikerer du, at vi ikke modtager din betaling, eller at vi ikke kan indsætte pengene på din Google Ads-konto. Du finder det unikke virtuelle bankkontonummer ved at klikke på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], vælge Faktureringsindstillinger under "Fakturering" og se efter et felt med navnet Virtuelt kontonummer.

Tips!

• Kontakt din bank, før du foretager en pengeoverførsel. Få oplysninger om deres procedure og om, hvorvidt de opkræver gebyrer (Google kan ikke refundere din banks gebyrer).
  • Google nævnes måske ikke i navnet på den bank, du sender din betaling til. Vi har indgået partnerskab med Arvato Finance Services (AFS) om at behandle din betaling, så AFS kan stå anført som kontoindehaver.
  • Dine annoncer stopper med at blive vist, når dine betalinger er brugt op. Sørg for at tjekke din saldo regelmæssigt. Vi sender dig e-mails, når saldoen nærmer sig nul, og igen, hvis saldoen når nul.
Hvad sker der herefter?

Det tager normalt to til fem hverdage at behandle din overførsel, alt efter hvilken bank du bruger. Gem alle betalingsregistreringer, indtil du kan se, at beløbet er gået ind på din Google Ads-konto.

Vi sender dig en mail, når pengeoverførslen er modtaget. Hvis dine annoncer ikke allerede bliver vist, begynder de typisk at blive vist fra dette tidspunkt.

Forsinkelser

Hvis der er gået mere end én uge, siden du påbegyndte overførslen, og betalingen stadig ikke kan ses på din konto, er du velkommen til at kontakte os, hvorefter vi hjælper dig videre. Du skal vedhæfte følgende oplysninger:

• En kvittering for indbetaling fra din bank eller en kopi af dit bankkontoudtog, der viser den pågældende overførsel
  • Det 26-cifrede Google-bankkontonummer, der vises på siden "Foretag indbetalinger" på din Google Ads-konto
  • Mailadressen på din Google Ads-konto og det kunde-id, der vises øverst på din Google Ads-konto

Sådan vedlægger du et gyldigt betalingsbevis

Et gyldigt betalingsbevis opfylder disse retningslinjer:

• Det kan være en scannet kopi af din kvittering eller et screenshot af netbankens betalingsoversigt.
  • Det skal være i et format, der ikke kan redigeres, f.eks. .jpg, .gif eller .png.
  • Det skal indeholde følgende oplysninger:
    • Den dato, overførslen blev foretaget. (om muligt skal det vise alle transaktioner fem dage før og efter betalingen)
    • beløb og valuta for betalingen
    • modtageren af pengene
    • navnet på den bank, du har brugt.

Af sikkerhedsmæssige årsager skal du skjule følsomme oplysninger på dit kontoudtog. Dette gælder især dit bankkontonummer.

Bankoverførsel via Giropay

Med en bankoverførsel via Giropay foretager du en betaling på din banks website, hvorefter din Google Ads-konto typisk vil blive opdateret inden for to timer.

Krav

Hvis du vil bruge denne betalingsmetode, skal du have en bankkonto, der er en del af Giropay-kæden. Du skal desuden have en Google Ads-konto med en virksomhedsadresse i Tyskland, og euro (EUR) skal være valgt som valuta på kontoen.

Konfiguration

Sådan kan du foretage en betaling til din Google Ads-konto med Giropay:

1. Log ind på din Google Ads-konto på https://ads.google.com.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], og vælg Faktureringsoversigt under "Fakturering".
  3. Klik på knappen Foretag en betaling.
  4. Klik på Bankoverførsel via GiroPay. Hvis du ikke får vist denne valgmulighed, skal du klikke på linket Tilføj en ny betalingsmetode for at se den.
  5. Klik på Fortsæt for at foretage en betaling.
  6. Angiv det beløb, som du vil overføre til din Google Ads-konto. Det mindste beløb, du kan betale, er 10 EUR.
  7. Klik på Fortsæt til oversigt.
  8. Tjek beløbet, og bekræft det ved at klikke på knappen Foretag betaling.
  9. Derefter bliver du omdirigeret til vores betalingspartner GlobalCollects website. Når du er der, afslutter du din betaling via Giropay-kædens sikre grænseflade.
Hvad sker der herefter?

Pengene vil normalt blive krediteret på din Google Ads-konto inden for to timer, men det kan tage længere tid. Gem alle betalingsoplysninger og kvitteringer, indtil du kan se, at betalingen er gået ind på din Google Ads-konto.

Behandlingstid: Normalt to timer. En overførsel er afhængig af forskellige faktorer, herunder den lokale banks procedurer.

Forsinkelser

Hvis du er bekymret for, at din betaling tager for lang tid, kan du gøre følgende for at tjekke, at din betaling er på vej:

• Tjek, at beløbet er blevet trukket på din bankkonto. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du kontakte din bank.
  • Bed din bank om at bekræfte, at pengene blev overført til den korrekte konto. Kontonummeret skal være det samme som det, der blev angivet i betalingsvejledningen (dvs. det nummer, der blev genereret, da du foretog en pengeoverførsel på din Google Ads-konto).

Hvis der er gået tre dage fra det tidspunkt, hvor du foretog overførslen, og du stadig ikke kan se din betaling, er du velkommen til at kontakte os. Du skal vedhæfte et gyldigt betalingsbevis til denne formular (ved at klikke på knappen "Vælg fil"). Klik på nedenstående link for at se mere om gyldige betalingsbeviser:

Sådan vedlægger du et gyldigt betalingsbevis

Et gyldigt betalingsbevis opfylder disse retningslinjer:

• Det kan være en scannet kopi af din kvittering eller et screenshot af netbankens betalingsoversigt.
  • Det skal være i et format, der ikke kan redigeres (f.eks. .jpg, .gif eller .png).
  • Det skal indeholde følgende oplysninger:
    • Den dato, overførslen blev foretaget. (om muligt skal der fremgå alle transaktioner fra fem dage før til fem dage efter betalingen).
    • Beløbet og valutaen for betalingen.
    • Modtageren af pengene (Google Ads).
    • Navnet på den bank, der foretager overførslen.
  • Af sikkerhedsmæssige årsager skal du overstrege evt. følsomme oplysninger på dit kontoudtog fra banken eller kreditkortet med sort, særligt hele dit bankkontonummer eller de midterste otte tal i dit kreditkortnummer.

Bankoverførsel via iDEAL

Med en bankoverførsel via iDEAL foretager du en betaling på din banks website, hvorefter din Google Ads-konto typisk vil blive opdateret inden for to timer.

Krav

Du skal leve op til følgende krav for at kunne bruge denne betalingsmetode:

• Din Google Ads-kontos virksomhedsadresse skal være i Holland.
  • Valutaen for din Google Ads-konto skal være euro.
  • Du har en konto i en bank, der er en del af iDEAL-kæden.
Konfiguration

Sådan kan du foretage en betaling til din Google Ads-konto med iDEAL:

1. Log ind på din Google Ads-konto på https://ads.google.com.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], og vælg Faktureringsoversigt under "Fakturering".
  3. Klik på knappen Foretag en betaling.
  4. Vælg Bankoverførsel via iDEAL. Hvis du ikke kan se iDEAL som en valgmulighed, skal du klikke på linket Tilføj en ny betalingsmetode for at se det.
  5. Klik på Fortsæt for at foretage en betaling.
  6. Angiv det beløb, som du vil overføre til din Google Ads-konto. Det mindste beløb, du kan betale, er 10 euro (EUR). Klik på Fortsæt til oversigt.
  7. Tjek beløbet, og bekræft det ved at klikke på knappen Foretag betaling.
  8. Derefter bliver du omdirigeret til vores betalingspartner GlobalCollects website. Når du er der, afslutter du din betaling via iDEAL-netværkets sikre grænseflade.
Hvad sker der herefter?

Pengene vil normalt blive krediteret på din Google Ads-konto inden for to timer, men det kan tage længere tid. Gem alle betalingsoplysninger og kvitteringer, indtil du kan se, at betalingen er gået ind på din Google Ads-konto.

Forsinkelser

Hvis du er bekymret for, at din betaling tager for lang tid, kan du gøre følgende for at tjekke, at din betaling er på vej:

• Tjek, at beløbet er blevet trukket på din bankkonto. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du kontakte din bank.
  • Bed din bank om at bekræfte, at pengene blev overført til den korrekte konto. Kontonummeret skal være det samme som det, der blev angivet i betalingsvejledningen (dvs. det nummer, der blev genereret, da du foretog en pengeoverførsel på din Google Ads-konto).

Hvis der er gået tre dage fra det tidspunkt, hvor du foretog overførslen, og du stadig ikke kan se din betaling, er du velkommen til at kontakte os. Du skal vedhæfte et gyldigt betalingsbevis til denne formular (ved at klikke på knappen "Vælg fil"). Klik på nedenstående link for at se mere om gyldige betalingsbeviser:

Sådan vedlægger du et gyldigt betalingsbevis

Et gyldigt betalingsbevis opfylder disse retningslinjer:

• Det kan være en scannet kopi af din kvittering eller et screenshot af netbankens betalingsoversigt.
  • Det skal være i et format, der ikke kan redigeres (f.eks. .jpg, .gif eller .png).
  • Det skal indeholde følgende oplysninger:
    • Den dato, overførslen blev foretaget. (om muligt skal der fremgå alle transaktioner fra fem dage før til fem dage efter betalingen).
    • Beløbet og valutaen for betalingen.
    • Modtageren af pengene (Google Ads).
    • Navnet på den bank, der foretager overførslen.
  • Af sikkerhedsmæssige årsager skal du overstrege evt. følsomme oplysninger på dit kontoudtog fra banken eller kreditkortet med sort, særligt hele dit bankkontonummer eller de midterste otte tal i dit kreditkortnummer.
Forbindelsesproblemer og betalinger

Hvis din betaling ikke krediteres på din konto inden for to til tre timer, er onlineforbindelsen mellem din bank og GlobalCollect muligvis blevet afbrudt. Dette sker desværre nogle gange. Hvis du oplever dette, skal du klikke på nedenstående link for at få flere oplysninger:

Mere om afbrudte forbindelser

Afhængigt af hvilken type afbrydelse du oplever, kan der ske følgende:

• Midlertidig afbrydelse: GlobalCollect modtager en betalingsmeddelelse fra din bank, men forbindelsen til Google kan være afbrudt. Du modtager ikke en fejlmeddelelse, men din betaling vil blive anvendt på din Google Ads-konto, når den er blevet behandlet. Det kan tage op til fem dage.
  • Permanent afbrydelse: Du modtager en fejlmeddelelse om, at betalingen ikke er gennemført. Hvis du ønsker det, kan du foretage en bankoverførsel til GlobalCollect, der ikke foregår i realtid. Der går fem til ti hverdage, før beløbet krediteres på din konto.

BPAY

BPAY er en betalingsmetode, der kan bruges, hvis du har valgt manuelle betalinger. Med BPAY kan du foretage betalinger online eller via telefonen, og dine betalinger krediteres typisk på din Google Ads-konto inden for to til tre hverdage.

Krav

For at bruge denne betalingsmetode skal du have en bankkonto, der er en del af BPAY-kæden. Du skal desuden have en Google Ads-konto med en virksomhedsadresse i Australien, og australske dollars (AUD) skal være valgt som valuta på kontoen.

Foretag en betaling
  1. Log ind på din Google Ads-konto på https://ads.google.com.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], og vælg Faktureringsoversigt under "Fakturering".
  3. Klik på Foretag indbetalinger.
  4. Vælg BPAY. Hvis du ikke kan se BPAY som en valgmulighed, kan du klikke på + ud for Eller tilføje en ny betalingsmetode. Vælg derefter BPAY.
  5. Skriv den viste faktureringskode og det viste referencenummer ned.
  6. Log ind på din banks website, eller ring til din telefonbanktjeneste.
  7. Vælg indstillingen BPAY eller regningsbetaling, og følg vejledningen for at foretage en betaling. Du kan betale et vilkårligt beløb, så længe det er større end 10 AUD.
  8. Gem dit kvitteringsnummer, når du er færdig. Sørg for at gemme nummeret, indtil beløbet er blevet overført til din Google Ads-konto, hvilket typisk tager to til tre hverdage.
Hvad sker der herefter?

Din manuelle betaling krediteres normalt på din Google Ads-konto i løbet af to til 3 hverdage. Hvis beløbet ikke er blevet krediteret efter tre hverdage, skal du læse det nedenstående afsnit for at få tips til fejlfinding.

Forsinkelser

Hvis du er bekymret for, at din betaling tager for lang tid, kan du gøre følgende for at tjekke, at din betaling er på vej:

• Tjek, at beløbet er blevet trukket på din bankkonto. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du kontakte din bank.
  • Bed din bank om at bekræfte, at pengene blev overført til den korrekte konto. Kontonummeret skal være det samme som det, der blev angivet i betalingsvejledningen (dvs. det nummer, der blev genereret, da du foretog en pengeoverførsel på din Google Ads-konto).

Hvis der er gået mere end to hverdage, siden du påbegyndte overførslen, men du stadig ikke kan se din betaling, er du velkommen til at kontakte os. Du skal vedhæfte et gyldigt betalingsbevis til denne formular (ved at klikke på knappen "Vælg fil"). Klik på nedenstående link for at se mere om gyldige betalingsbeviser:

Sådan vedlægger du et gyldigt betalingsbevis

Et gyldigt betalingsbevis opfylder disse retningslinjer:

• Det kan være en scannet kopi af din kvittering eller et screenshot af netbankens betalingsoversigt.
  • Det skal være i et format, der ikke kan redigeres (f.eks. .jpg, .gif eller .png).
  • Det skal indeholde følgende oplysninger:
    • Den dato, overførslen blev foretaget. (om muligt skal der fremgå alle transaktioner fra fem dage før til fem dage efter betalingen).
    • Beløbet og valutaen for betalingen.
    • Modtageren af pengene (Google Ads).
    • Navnet på den bank, der foretager overførslen.
  • Af sikkerhedsmæssige årsager skal du overstrege evt. følsomme oplysninger på dit kontoudtog fra banken eller kreditkortet med sort, særligt hele dit bankkontonummer eller de midterste otte tal i dit kreditkortnummer.

Boleto bancário

Med boleto bancário kan du foretage en manuel betaling for dine Google Ads-omkostninger.

Krav

For at denne betalingsmetode kan bruges, skal din Google Ads-virksomhedsadresse være i Brasilien, og brasilianske real (BRL) skal være valgt som valuta på kontoen.

Konfiguration

Hvis du vil foretage en betaling til din Google Ads-konto via boleto bancário, skal du følge denne vejledning, når du har oprettet din konto.

1. Log ind på din Google Ads-konto på https://ads.google.com.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], og vælg Faktureringsoversigt under "Fakturering".
  3. Klik på knappen Foretag en betaling. Det mindste beløb, du kan betale, er 40 BRL.
  4. Vælg Boleto bancário. Hvis du ikke får vist denne valgmulighed, skal du klikke på linket Tilføj en ny betalingsmetode for at se den.
  5. Vælg Boleto. I afsnittet "Angiv dit betalingsbeløb" angiver du derefter, hvor meget du vil foretage en betaling på.
  6. Klik på knappen Opret Boleto. Der genereres en boleto, som du kan udskrive eller sende via mail.
Hvad sker der herefter?

Du kan betale boletoen den dag, den blev genereret, eller planlægge betalingen til en mere praktisk dato, når blot du husker, at udløbsperioden er på otte dage. Hvis du ikke når det, inden perioden er udløbet, kan du generere en ny boleto og kassere den gamle.

Når du har indsendt din boleto i din bank eller på din banks online boletobetalingsside, behandles din betaling inden for ca. tre hverdage. Hvis du foretager din første betaling, eller der ikke er flere penge på din konto, vil dine annoncer typisk begynde at blive vist på dette tidspunkt. Fortsæt med at foretage betalinger efter behov fremover. Du kan udstede og betale boletos på et hvilket som helst beløb over R$40,00.

Fakturaer og kvitteringer

• Fakturaer: Du vil modtage månedlige fakturaer, der viser de debiteringer, der er påløbet din konto hver kalendermåned. Da du kun bliver debiteret for de klik, der er registreret for dine annoncer i en given måned, kan beløbet på din faktura være mindre end det beløb, du har betalt via boleto. Et eventuelt resterende beløb på din konto kan anvendes i de efterfølgende måneder.
  • Kvitteringer: Din kvittering udstedes den sidste dag i måneden og sendes til kontaktmailadressen på Google Ads-kontoen mellem den 5. og 10. hverdag i den efterfølgende måned.

Du modtager en mail, der oplyser dig om, at kvitteringen blev udstedt og er tilgængelig på City Government-websitet. Brevet indeholder linket, Corporate Taxpayers' Registry (CNPJ) for tjenesteudbyderen, kvitteringsnummeret og bekræftelseskoden, der kræves for at få adgang til kvitteringen. Det er vigtigt, at registreringsoplysningerne er opdaterede, så du undgår problemer med leveringen af mails.

Få en kupon

Kvitteringer vedrører de tjenester, der er leveret i en given måned, og ikke betalingen af en bestemt boleto. Hver kvittering er udstedt til at indsamle de gældende afgifter på de leverede tjenester.

Derfor kan dette beløb være forskelligt fra beløbet, som er indbetalt via boleto. Bemærk! En saldo, der evt. udestår på kontoen, kan bruges de følgende måneder og inkluderes på fakturaer, der vedrører datoen for leveringen af tjenesten.

Hvis du ønsker en kupon for det samlede beløb indbetalt via faktura, skal du følge nedenstående trin:

1. Log ind på din Google Ads-konto på https://ads.google.com.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], og vælg Faktureringsoversigt under "Fakturering".
  3. Klik på linket Transaktionshistorik på menuen til venstre. Hvis du vil se faktureringsoversigten for en bestemt periode, skal du vælge de relevante måneder og år på rullemenuen øverst på siden og klikke på OK.
  4. Klik på Betaling modtaget for en linjepost, der afspejler en debitering på din konto.
  5. Vælg Filer og Udskriv på browsermenuen.
  6. Klik på Udskriv.
Forsinkelser

Alle betalte boletos behandles inden for tre hverdage. Hvis din saldo ikke er opdateret efter tre dage, skal du kontakte os og vedlægge digitale kopier af dit betalingsbevis og den respektive boleto. Dokumentet skal være læsbart og indeholde dit kunde-id og navn. Når vi har modtaget dit betalingsbevis, undersøger vi sagen.

Husk!
  • Tjek din forudbetalte kontosaldo regelmæssigt for at sikre, at du har råd til dine betalinger. Foretag flere indbetalinger efter behov. Når din Google Ads-forudbetalingssaldo er ved at være opbrugt, sender vi dig en mail for at minde dig om at foretage endnu en indbetaling.
  • Du kan muligvis foretage betalinger i din lokale bank eller online. Nogle banker accepterer boletobetalinger via deres websites ved hjælp af boletoreferencenummeret. Kontakt din bank for at undersøge dine muligheder for boletobetaling.
  • Din bank bør ikke opkræve et administrationsgebyr. Hvis din bank af en eller anden årsag alligevel pålægger et gebyr eller ikke er i stand til at gennemføre transaktionen, kan en anden lokal bank muligvis tilbyde mere egnede muligheder.

Pengeoverførsel

Med en pengeoverførsel kan du foretage en manuel betaling via en pengeautomat eller din bank. Betalingen krediteres typisk på din konto inden for 3 hverdage.

Krav

For at kunne bruge denne betalingsmetode skal du have en Google Ads-konto med en virksomhedsadresse i Japan, og japanske yen (JPY) skal være valgt som valuta på kontoen.

Konfiguration

Hvis du vil foretage en betaling til din Google Ads-konto ved hjælp af en pengeoverførsel, skal du følge disse trin:

1. Log ind på din Google Ads-konto på https://ads.google.com.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], og vælg Faktureringsoversigt under "Fakturering".
  3. Klik på knappen Foretag en betaling. Det mindste beløb, du kan betale, er 1.000 JPY.
  4. Vælg Pengeoverførsel. Hvis du ikke får vist denne valgmulighed, skal du klikke på linket Tilføj en ny betalingsmetode for at se den.
  5. Brug bankoplysningerne til at foretage en betaling via en pengeautomat eller en pengeoverførsel, hvilket kan gøres enten fysisk eller via din banks website.

Bankoverførsler vil typisk blive krediteret på din konto inden for tre hverdage. Vi har tildelt din Google Ads-konto et unikt bankkontonummer, så det er muligt at behandle bankoverførsler hurtigere. Din betaling skal sendes til dette unikke bankkontonummer, hver gang du foretager en bankoverførsel eller ATM-betaling. Disse bankkontooplysninger kan findes i felterne Begunstiget kontonummer og Filialkode på siden Faktureringsindstillinger på din Google Ads-konto.

Hvad sker der herefter?

Pengene vil normalt blive krediteret på din Google Ads-konto inden for tre hverdage, men det kan tage længere tid. Gem alle betalingsoplysninger og kvitteringer, indtil du kan se, at betalingen er gået ind på din Google Ads-konto.

Behandlingstid: Typisk tre hverdage, men det kan tage længere tid. Dette skyldes, at en overførsel er afhængig af forskellige faktorer, herunder den lokale banks procedurer.

Forsinkelser

Hvis du er bekymret for, at din betaling tager for lang tid, kan du gøre følgende for at tjekke, at din betaling er på vej:

• Tjek, at beløbet er blevet trukket på din bankkonto. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du kontakte din bank.
  • Bed din bank om at bekræfte, at pengene blev overført til den korrekte konto. Kontonummeret skal være det samme som det, der blev angivet i betalingsvejledningen (dvs. det nummer, der blev genereret, da du foretog en pengeoverførsel på din Google Ads-konto).

Hvis der er gået mere end fem hverdage, siden du påbegyndte overførslen, men du stadig ikke kan se din betaling, er du velkommen til at kontakte os. Du skal vedhæfte et gyldigt betalingsbevis til denne formular (ved at klikke på knappen "Vælg fil"). Klik på nedenstående link for at se mere om gyldige betalingsbeviser:

Sådan vedlægger du et gyldigt betalingsbevis

Et gyldigt betalingsbevis opfylder disse retningslinjer:

• Det kan være en scannet kopi af din kvittering eller et screenshot af netbankens betalingsoversigt.
  • Det skal være i et format, der ikke kan redigeres (f.eks. .jpg, .gif eller .png).
  • Det skal indeholde følgende oplysninger:
    • Den dato, overførslen blev foretaget. (om muligt skal der fremgå alle transaktioner fra fem dage før til fem dage efter betalingen).
    • Beløbet og valutaen for betalingen.
    • Modtageren af pengene (Google Ads).
    • Navnet på den bank, der foretager overførslen.
  • Af sikkerhedsmæssige årsager skal du overstrege evt. følsomme oplysninger på dit kontoudtog fra banken eller kreditkortet med sort, særligt hele dit bankkontonummer eller de midterste otte tal i dit kreditkortnummer.

Netbank

Netbank er en betalingsmetode, som du kan bruge til at foretage manuelle betalinger. Med netbank foretager du en betaling via en bankoverførsel, før dine annoncer køres. Denne betalingsmetode tilbydes af vores betroede betalingspartner, TimesofMoney.

Krav og sikkerhed

Du kan bruge netbank til at foretage en manuel betaling, hvis følgende gør sig gældende:

• Du har en faktureringsadresse og bankkonto i Indien.
  • Du har valgt indiske rupee (INR) som din Google Ads-valuta.
  • Din bank understøtter transaktioner via vores betalingspartner, TimesofMoney.
Se en liste over banker, der understøtter TimesofMoney-transaktioner
Banknavn Understøttet kontotype
Kotak Bank Opsparingskonto
Bank of Bahrain and Kuwait Opsparingskonto
Bank of India Virksomhedskonto og opsparingskonto
Citi Bank Virksomhedskonto og opsparingskonto
Corporation Bank Opsparingskonto
Deutsche Bank Virksomhedskonto og opsparingskonto
Development Credit Bank Opsparingskonto
Federal Bank Virksomhedskonto og opsparingskonto
HDFC Bank Virksomhedskonto og opsparingskonto
ICICI Bank Opsparingskonto
Indian Overseas Bank Opsparingskonto
Jammu & Kashmir Bank Virksomhedskonto og opsparingskonto
Karnataka Bank Ltd Opsparingskonto
Karur Vysya Bank Virksomhedskonto og opsparingskonto
Laxmi Vilas Bank - Corporate Net Banking Opsparingskonto
State Bank of Hyderabad Opsparingskonto
State Bank of India Virksomhedskonto og opsparingskonto
State Bank of Bikaner & Jaipur Opsparingskonto
State Bank of Mysore Opsparingskonto
South Indian Bank Opsparingskonto
Union Bank of India Virksomhedskonto og opsparingskonto
United Bank of India Virksomhedskonto og opsparingskonto
Vijaya Bank Virksomhedskonto og opsparingskonto
Industrial Development Bank of India Opsparingskonto

Dine onlinebankoverførslers sikkerhed sikres på to måder:

• Du logger ind på din konto i netbanken med et brugernavn og en adgangskode.
  • Din ordre behandles via en sikker server fra TimesofMoney.

Hvis du foretager en betaling via HDFC Bank eller IDBI Bank, skal du aktivere Secure Access. Hvis Secure Access ikke er aktiveret, får du en transaktionsfejl. Besøg HDFC Banks website for at få flere oplysninger om, hvordan du aktiverer sikker adgang.

Foretag en betaling

Dette kan gøres på ethvert tidspunkt. Du skal blot sørge for, at du har føjet netbankmuligheden til din konto som en af dine betalingsmetoder. Det kan du gøre ved at logge ind på din Google Ads-konto, klikke på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], vælge Faktureringsoversigt under "Fakturering" og derefter klikke på knappen Foretag en betaling. Følg nedenstående fremgangsmåde for at foretage en indbetaling:

1. Log ind på din Google Ads-konto på https://ads.google.com/select/.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], og vælg Faktureringsoversigt under "Fakturering".
  3. Klik på Foretag en betaling.
  4. Angiv det beløb, du vil indbetale, i det tilgængelige felt. Det mindste beløb, du kan betale manuelt, er 500 INR.
  5. Klik på Start.
  6. Der åbnes et pop op-vindue, som fører dig til TimesofMoney-websitet. Vælg navnet på din bank på rullemenuen, og klik på Send.
  7. Du videresendes til din banks website, og du skal følge vejledningen på din banks website for at foretage en betaling.

Husk at foretage en ny betaling, før beløbet fra din manuelle betaling er opbrugt. Vi sender dig en mail, når du har 30 % af beløbet tilbage, så du har god tid til at sikre, at dine annoncer fortsat bliver vist.

Hvad sker der herefter?

Din kontosaldo opdateres typisk senest 24 timer efter, du har foretaget en betaling. Dine annoncer begynder at blive vist på dette tidspunkt, hvis de ikke allerede bliver det.

Forsinkelser

Hvis du er bekymret for, at din betaling tager for lang tid, kan du gøre følgende for at tjekke, at din betaling er på vej:

• Tjek, at beløbet er blevet trukket på din bankkonto. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du kontakte din bank.
  • Bed din bank om at bekræfte, at pengene blev overført til den korrekte konto. Kontonummeret skal være det samme som det, der blev angivet i betalingsvejledningen (dvs. det nummer, der blev genereret, da du foretog en pengeoverførsel på din Google Ads-konto).

Hvis der er gået mere end fem hverdage, siden du påbegyndte overførslen, men du stadig ikke kan se din betaling, er du velkommen til at kontakte os. Du skal vedhæfte et gyldigt betalingsbevis til denne formular (ved at klikke på knappen "Vælg fil"). Klik på nedenstående link for at se mere om gyldige betalingsbeviser:

Sådan vedlægger du et gyldigt betalingsbevis

Et gyldigt betalingsbevis opfylder disse retningslinjer:

• Det kan være en scannet kopi af din kvittering eller et screenshot af netbankens betalingsoversigt.
  • Det skal være i et format, der ikke kan redigeres (f.eks. .jpg, .gif eller .png).
  • Det skal indeholde følgende oplysninger:
    • Den dato, overførslen blev foretaget. (om muligt skal der fremgå alle transaktioner fra fem dage før til fem dage efter betalingen).
    • Beløbet og valutaen for betalingen.
    • Modtageren af pengene (Google Ads).
    • Navnet på den bank, der foretager overførslen.
  • Af sikkerhedsmæssige årsager skal du overstrege evt. følsomme oplysninger på dit kontoudtog fra banken eller kreditkortet med sort, særligt hele dit bankkontonummer eller de midterste otte tal i dit kreditkortnummer.

Bemærk!

Beklager. Vi kunne ikke registrere dit faktureringsland.

For at få flere oplysninger om pengeoverførsel for dit land skal du vælge dit land på rullemenuen ovenfor. Du kan også bruge denne menu til at få oplysninger om pengeoverførsel i andre lande.