Sobre la transferència monetària

La transferència monetària és un mètode per afegir fons al compte de Google Ads mitjançant l'enviament de diners a Google. A les instruccions següents s'explica com podeu configurar i efectuar una transferència monetària, què se'n pot esperar i què podeu fer si la transferència tarda massa.

Transferència monetària

Configuració

Si voleu configurar o efectuar un pagament per transferència monetària, seguiu aquests passos:

Per processar el pagament, heu d'incloure el número de referència únic que figura al formulari d'informació de la transferència bancària. El número de referència s'utilitza per connectar amb el compte de Google Ads els pagaments de transferències monetàries. Imagineu-vos que és com una empremta digital que ens ajuda a identificar el vostre pagament.

Si als camps Notes o Número de referència del formulari no hi ha prou espai per introduir el número sencer, escriviu-lo al camp Nom abans o en lloc del vostre nom. Recordeu que el número de referència es troba al formulari d'informació de la transferència que vau generar al compte de Google Ads. És un número diferent de l'identificador de client de Google Ads. Haureu de generar un número de referència nou per a cada pagament que efectueu, ja que no podem processar el pagament si torneu a utilitzar els mateixos números de referència.

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads, a l'adreça https://ads.google.com.
  2. Feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] i, a "Facturació", trieu Resum de facturació.
  3. Feu clic al botó Efectua un pagament. Nota: si no veieu l'opció de transferència monetària, feu clic a l'enllaç Afegeix una altra forma de pagament i, a continuació, seleccioneu Transferència monetària.
  4. Feu clic a Continua per efectuar un pagament.
  5. Introduïu l'import que voleu transferir al compte de Google Ads. Tingueu en compte que pot ser que hi hagi un import mínim per a la vostra ubicació i moneda. Feu clic a Continua per comprovar les dades de l'operació.
  6. Després de comprovar que la informació de pagament és correcta, feu clic al botó Confirma el pagament per generar un formulari d'informació de la transferència. Aquest formulari proporciona tota la informació que necessiteu per efectuar una transferència monetària, inclòs un número de referència únic si és necessari per a la vostra ubicació.
  7. Imprimiu el formulari o anoteu la informació que hi figura.
  8. Seguiu les instruccions del formulari per iniciar una transferència monetària. Aquest procés varia en funció de l'entitat bancària. Consulteu-ne les instruccions concretes a la vostra entitat.
Què cal esperar

Un cop rebem la transferència monetària, us enviarem un correu electrònic. Els anuncis es començaran a publicar tant si se n'havia aturat la publicació com si aquest és el primer pagament que feu. Si actualitzeu el saldo, els anuncis es continuaran publicant.

Temps de processament: de dos a cinc dies laborables, segons la ubicació. El motiu és que una transferència monetària depèn de diversos factors, com ara els tràmits de l'entitat bancària local.

Consells

• Un número de referència no és el mateix que el vostre número d'identificació de client.
  • Podeu generar fins a cinc números de referència sense enviar un pagament. Després, per poder generar-ne un de nou, haureu de tornar a utilitzar un dels números de referència que teníeu anteriorment.
  • Assegureu-vos de no reutilitzar un número de referència. Si ho feu, no podrem processar el vostre pagament.
  • Contacteu amb la vostra entitat bancària abans d'efectuar una transferència monetària. Obteniu informació sobre el procés i esbrineu si us apliquen alguna comissió (Google no us pot reembossar les comissions de l'entitat bancària).
  • Incloeu sempre un número de referència amb la transferència. Aquest número és com una empremta digital que utilitzem per identificar el pagament i relacionar-lo amb el vostre compte.
  • Si el formulari de transferència bancària no inclou un espai per indicar un número de referència, escriviu-lo al davant del camp on especifiqueu el vostre nom o en lloc del d'aquest.
  • És possible que no s'esmenti Google al nom de l'entitat bancària a la qual heu d'enviar el pagament. Ens hem associat amb Arvato Finance Services (AFS) per processar el vostre pagament, de manera que és possible que vegeu aquest nom com a titular del compte.
  • Si el vostre compte funciona amb pagaments manuals, els anuncis es deixaran de publicar un cop s'hagin exhaurit els vostres pagaments. Consulteu el saldo amb regularitat. Rebreu notificacions per correu electrònic quan el saldo estigui a punt d'esgotar-se i quan arribi a zero.
Retards

Si creieu que la transferència monetària tarda massa, hi ha un parell de coses que podeu fer per comprovar que el pagament s'estigui processant:

• Comproveu que els diners s'hagin retirat del compte bancari. Si no és així, contacteu amb la vostra entitat bancària.
  • Assegureu-vos que l'entitat bancària hagi transferit els fons al compte correcte. El número de compte ha de ser el mateix que el que figura a les instruccions de pagament (que es van generar quan vau efectuar un pagament per transferència monetària al vostre compte de Google Ads).

Si ja han passat dues setmanes des que vau iniciar la transferència i encara no veieu el pagament, contacteu amb nosaltres. Heu d'incloure un comprovant de pagament vàlid amb el formulari de contacte (feu clic al botó "Selecciona el fitxer"). Feu clic a l'enllaç següent per obtenir més informació sobre els comprovants de pagament vàlids.

Com es pot incloure un comprovant de pagament vàlid

Perquè un comprovant de pagament sigui vàlid, ha de complir aquestes directrius:

• El comprovant de pagament pot ser una còpia escanejada del rebut o una captura de pantalla de l'extracte en línia de l'entitat bancària.
  • Ha de ser un format que no es pugui editar, com ara .jpg, .gif o .png.
  • Ha d'incloure la informació següent:
    • La data en què es va fer la transferència (si és possible, hi han de figurar totes les transaccions dels cinc dies anteriors al pagament i dels cinc dies posteriors).
    • L'import i la moneda del pagament.
    • El beneficiari dels diners (és a dir, Google Ads).
    • El nom del banc emissor.
  • Per a la vostra seguretat, tapeu la informació confidencial de l'extracte bancari o de la targeta de crèdit, sobretot el número de compte bancari complet o els vuit dígits centrals del número de la targeta de crèdit.
Us heu oblidat d'incloure un número de referència en un pagament

No us preocupeu: passa sovint. Si us heu oblidat d'incloure un número de referència, a continuació us expliquem com podeu ajudar-nos a associar el vostre pagament amb un número de referència:

1. Comproveu que l'import de la transferència s’hagi retirat del vostre compte bancari. En cas contrari, contacteu amb la vostra entitat bancària.
  2. Assegureu-vos que l'entitat bancària hagi transferit els diners al compte correcte. El número de compte ha de ser exactament el mateix que el que figura a les instruccions de pagament originals (el formulari per imprimir que vau generar en efectuar una transferència monetària, que inclou el número de referència).
  3. Contacteu amb nosaltres mitjançant aquest formulari. Cal que proporcioneu un comprovant de pagament que no es pugui editar.

Temps de processament: quan hàgim rebut el vostre pagament, el podrem consultar. Si us heu adonat que no hi heu inclòs un número de referència, espereu 10 dies abans de contactar amb el servei d'assistència. La transferència monetària sense un número de referència pot tardar fins a 30 dies a processar-se. Un cop hàgim identificat el vostre pagament, l'associarem al vostre compte i us ho comunicarem. Si voleu que els anuncis es publiquin mentre espereu que associem el vostre pagament al compte, podeu efectuar un pagament amb una targeta de crèdit.

Transferència monetària

La transferència monetària ja no està disponible per als comptes nous en aquest país. Si no veieu aquesta opció al compte, trieu una altra forma de pagament.
Configuració

Si voleu configurar o efectuar un pagament per transferència monetària, seguiu aquests passos:

Per processar el pagament, heu d'incloure el número de referència únic que figura al formulari d'informació de la transferència bancària. El número de referència s'utilitza per connectar amb el compte de Google Ads els pagaments de transferències monetàries. Imagineu-vos que és com una empremta digital que ens ajuda a identificar el vostre pagament.

Si als camps Notes o Número de referència del formulari no hi ha prou espai per introduir el número sencer, escriviu-lo al camp Nom abans o en lloc del vostre nom. Recordeu que el número de referència es troba al formulari d'informació de la transferència que vau generar al compte de Google Ads. És un número diferent de l'identificador de client de Google Ads. Haureu de generar un número de referència nou per a cada pagament que efectueu, ja que no podem processar el pagament si torneu a utilitzar els mateixos números de referència.

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads, a l'adreça https://ads.google.com.
  2. Feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] i, a "Facturació", trieu Resum de facturació.
  3. Feu clic al botó Efectua un pagament. Nota: si no veieu l'opció de transferència monetària, feu clic a l'enllaç Afegeix una altra forma de pagament i, a continuació, seleccioneu Transferència monetària.
  4. Feu clic a Continua per efectuar un pagament.
  5. Introduïu l'import que voleu transferir al compte de Google Ads. Tingueu en compte que pot ser que hi hagi un import mínim per a la vostra ubicació i moneda. Feu clic a Continua per comprovar les dades de l'operació.
  6. Després de comprovar que la informació de pagament és correcta, feu clic al botó Confirma el pagament per generar un formulari d'informació de la transferència. Aquest formulari proporciona tota la informació que necessiteu per efectuar una transferència monetària, inclòs un número de referència únic si és necessari per a la vostra ubicació.
  7. Imprimiu el formulari o anoteu la informació que hi figura.
  8. Seguiu les instruccions del formulari per iniciar una transferència monetària. Aquest procés varia en funció de l'entitat bancària. Consulteu-ne les instruccions concretes a la vostra entitat.
Què cal esperar

Un cop rebem la transferència monetària, us enviarem un correu electrònic. Els anuncis es començaran a publicar tant si se n'havia aturat la publicació com si aquest és el primer pagament que feu. Si actualitzeu el saldo, els anuncis es continuaran publicant.

Temps de processament: de dos a cinc dies laborables, segons la ubicació. El motiu és que una transferència monetària depèn de diversos factors, com ara els tràmits de l'entitat bancària local.

Consells

• Un número de referència no és el mateix que el vostre número d'identificació de client.
  • Podeu generar fins a cinc números de referència sense enviar un pagament. Després, per poder generar-ne un de nou, haureu de tornar a utilitzar un dels números de referència que teníeu anteriorment.
  • Assegureu-vos de no reutilitzar un número de referència. Si ho feu, no podrem processar el vostre pagament.
  • Contacteu amb la vostra entitat bancària abans d'efectuar una transferència monetària. Obteniu informació sobre el procés i esbrineu si us apliquen alguna comissió (Google no us pot reembossar les comissions de l'entitat bancària).
  • Incloeu sempre un número de referència amb la transferència. Aquest número és com una empremta digital que utilitzem per identificar el pagament i relacionar-lo amb el vostre compte.
  • Si el formulari de transferència bancària no inclou un espai per indicar un número de referència, escriviu-lo al davant del camp on especifiqueu el vostre nom o en lloc del d'aquest.
  • És possible que no s'esmenti Google al nom de l'entitat bancària a la qual heu d'enviar el pagament. Ens hem associat amb Arvato Finance Services (AFS) per processar el vostre pagament, de manera que és possible que vegeu aquest nom com a titular del compte.
  • Si el vostre compte funciona amb pagaments manuals, els anuncis es deixaran de publicar un cop s'hagin exhaurit els vostres pagaments. Consulteu el saldo amb regularitat. Rebreu notificacions per correu electrònic quan el saldo estigui a punt d'esgotar-se i quan arribi a zero.
Retards

Si creieu que la transferència monetària tarda massa, hi ha un parell de coses que podeu fer per comprovar que el pagament s'estigui processant:

• Comproveu que els diners s'hagin retirat del compte bancari. Si no és així, contacteu amb la vostra entitat bancària.
  • Assegureu-vos que l'entitat bancària hagi transferit els fons al compte correcte. El número de compte ha de ser el mateix que el que es mostra a les instruccions de pagament (que es van generar quan vau efectuar un pagament amb transferència monetària al vostre compte de Google Ads).

Si ja han passat dues setmanes des que vau iniciar la transferència i encara no veieu el pagament, contacteu amb nosaltres. Heu d'incloure un comprovant de pagament vàlid amb el formulari de contacte (feu clic al botó "Selecciona el fitxer"). Feu clic a l'enllaç següent per obtenir més informació sobre els comprovants de pagament vàlids.

Com es pot incloure un comprovant de pagament vàlid

Perquè un comprovant de pagament sigui vàlid, ha de complir aquestes directrius:

• El comprovant de pagament pot ser una còpia escanejada del rebut o una captura de pantalla de l'extracte en línia de l'entitat bancària.
  • Ha de ser un format que no es pugui editar, com ara .jpg, .gif o .png.
  • Ha d'incloure la informació següent:
    • La data en què es va fer la transferència (si és possible, hi han de figurar totes les transaccions dels cinc dies anteriors al pagament i dels cinc dies posteriors).
    • L'import i la moneda del pagament.
    • El beneficiari dels diners (és a dir, Google Ads).
    • El nom del banc emissor.
  • Per a la vostra seguretat, tapeu la informació confidencial de l'extracte bancari o de la targeta de crèdit, sobretot el número de compte bancari complet o els vuit dígits centrals del número de la targeta de crèdit.
Us heu oblidat d'incloure un número de referència en un pagament

No us preocupeu: passa sovint. Si us heu oblidat d'incloure un número de referència, a continuació us expliquem com podeu ajudar-nos a associar el vostre pagament amb un número de referència:

1. Comproveu que l'import de la transferència s’hagi retirat del vostre compte bancari. En cas contrari, contacteu amb la vostra entitat bancària.
  2. Assegureu-vos que l'entitat bancària hagi transferit els diners al compte correcte. El número de compte ha de ser exactament el mateix que el que figura a les instruccions de pagament originals (el formulari per imprimir que vau generar en efectuar una transferència monetària, que inclou el número de referència).
  3. Contacteu amb nosaltres mitjançant aquest formulari. Cal que proporcioneu un comprovant de pagament que no es pugui editar.

Temps de processament: quan hàgim rebut el vostre pagament, el podrem consultar. Si us heu adonat que no hi heu inclòs un número de referència, espereu 10 dies abans de contactar amb el servei d'assistència. La transferència monetària sense un número de referència pot tardar fins a 30 dies a processar-se. Un cop hàgim identificat el vostre pagament, l'associarem al vostre compte i us ho comunicarem. Si voleu que els anuncis es publiquin mentre espereu que associem el vostre pagament al compte, podeu efectuar un pagament amb una targeta de crèdit.

Transferència monetària

Configuració

Si voleu configurar o efectuar un pagament per transferència monetària, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads, a l'adreça https://ads.google.com.
  2. Feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] i, a "Facturació", trieu Resum de facturació.
  3. Feu clic al botó Efectua un pagament. Nota: si no veieu l'opció de transferència monetària, feu clic a l'enllaç Afegeix una altra forma de pagament i, a continuació, seleccioneu Transferència monetària.
  4. Feu clic a Continua per efectuar un pagament.
  5. Introduïu l'import que voleu transferir al compte de Google Ads. Tingueu en compte que pot ser que hi hagi un import mínim per a la vostra ubicació i moneda. Feu clic a Continua per comprovar les dades de l'operació.
  6. Després de comprovar que la informació de pagament és correcta, feu clic al botó Confirma el pagament per generar un formulari d'informació de la transferència. Aquest formulari proporciona tota la informació que necessiteu per efectuar una transferència monetària, inclòs un número de referència únic si és necessari per a la vostra ubicació.
  7. Imprimiu el formulari o anoteu la informació que hi figura.
  8. Seguiu les instruccions del formulari per iniciar una transferència monetària. Aquest procés varia en funció de l'entitat bancària. Consulteu-ne les instruccions concretes a la vostra entitat.

Nota

És important que feu tots els pagaments per transferència bancària al compte de beneficiari que hi ha a la pàgina Configuració de facturació. En cas contrari, pot ser que no rebem el pagament o que no puguem relacionar-lo amb el vostre compte de Google Ads. Per trobar el número de compte del beneficiari, feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] i, a "Facturació", trieu Configuració de facturació i cerqueu el camp Número de compte del beneficiari.

Què cal esperar

Un cop rebem la transferència monetària, us enviarem un correu electrònic. Els anuncis es començaran a publicar tant si se n'havia aturat la publicació com si aquest és el primer pagament que feu. Si actualitzeu el saldo, els anuncis es continuaran publicant.

Temps de processament: de dos a cinc dies laborables, segons la ubicació. El motiu és que una transferència monetària depèn de diversos factors, com ara els tràmits de l'entitat bancària local.

Consells

• Contacteu amb la vostra entitat bancària abans d'efectuar una transferència monetària. Obteniu informació sobre el procés i esbrineu si us apliquen alguna comissió (Google no us pot reembossar les comissions de l'entitat bancària).
  • És possible que no s'esmenti Google al nom de l'entitat bancària a la qual heu d'enviar el pagament. Ens hem associat amb Arvato Finance Services (AFS) per processar el vostre pagament, de manera que és possible que vegeu aquest nom com a titular del compte.
  • Si el vostre compte funciona amb pagaments manuals, els anuncis es deixaran de publicar un cop s'hagin exhaurit els vostres pagaments. Consulteu el saldo amb regularitat. Rebreu notificacions per correu electrònic quan el saldo estigui a punt d'esgotar-se i quan arribi a zero.
Retards

Si creieu que la transferència monetària tarda massa, hi ha un parell de coses que podeu fer per comprovar que el pagament s'estigui processant:

• Comproveu que els diners s'hagin retirat del compte bancari. Si no és així, contacteu amb la vostra entitat bancària.
  • Assegureu-vos que l'entitat bancària hagi transferit els fons al compte correcte. El número de compte ha de ser el mateix que el que es mostra a les instruccions de pagament (que es van generar quan vau efectuar un pagament amb transferència monetària al vostre compte de Google Ads).

Si ja han passat dues setmanes des que vau iniciar la transferència i encara no veieu el pagament, podeu contactar amb nosaltres. Heu d'incloure un comprovant de pagament vàlid amb el formulari de contacte (feu clic al botó "Selecciona el fitxer"). Feu clic a l'enllaç següent per obtenir més informació sobre els comprovants de pagament vàlids.

Com es pot incloure un comprovant de pagament vàlid

Perquè un comprovant de pagament sigui vàlid, ha de complir aquestes directrius:

• El comprovant de pagament pot ser una còpia escanejada del rebut o una captura de pantalla de l'extracte en línia de l'entitat bancària.
  • Ha de ser un format que no es pugui editar, com ara .jpg, .gif o .png.
  • Ha d'incloure la informació següent:
    • La data en què es va fer la transferència (si és possible, hi han de figurar totes les transaccions dels cinc dies anteriors al pagament i dels cinc dies posteriors).
    • L'import i la moneda del pagament.
    • El beneficiari dels diners (és a dir, Google Ads).
    • El nom del banc emissor.
  • Per a la vostra seguretat, ombregeu la informació sensible de l'extracte bancari o de la targeta de crèdit, sobretot el número de compte bancari complet o els vuit dígits centrals del número de la targeta de crèdit.

Transferència monetària

La transferència monetària és un mètode per afegir diners al compte de Google Ads mitjançant l'enviament de diners des del vostre compte bancari. A les instruccions següents s'explica com podeu configurar i efectuar una transferència monetària, què se'n pot esperar i què podeu fer si la transferència tarda massa.

Configuració

Si voleu configurar o efectuar un pagament per transferència monetària, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads, a l'adreça https://ads.google.com.
  2. Feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] i, a "Facturació", trieu Resum de facturació.
  3. Feu clic al botó Efectua un pagament.
  4. Assegureu-vos d'haver seleccionat Transferència bancària i, tot seguit, feu clic a Revisa el pagament.
  5. Veureu el nom del banc, un número de compte bancari virtual únic i el destinatari. Imprimiu la informació de la pàgina i feu-la arribar al banc per realitzar la transferència bancària.

Si ho preferiu, també podeu completar la transferència bancària en línia si us dirigiu al lloc web del banc i transferiu els diners al número de compte bancari virtual únic.

Nota

És important que efectueu tots els pagaments per transferència bancària al número de compte bancari virtual únic que hi ha a la pàgina Configuració de facturació. En cas contrari, pot ser que no rebem el pagament o que no puguem relacionar-lo amb el vostre compte de Google Ads. Per trobar el número de compte bancari virtual únic, feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] i, a "Facturació", trieu Configuració de facturació i cerqueu el camp Número de compte virtual.

Consells

• Contacteu amb la vostra entitat bancària abans d'efectuar una transferència monetària. Obteniu informació sobre el procés i esbrineu si us apliquen alguna comissió (Google no us pot reembossar les comissions de l'entitat bancària).
  • És possible que no s'esmenti Google al nom de l'entitat bancària a la qual heu d'enviar el pagament. Ens hem associat amb Arvato Finance Services (AFS) per processar el vostre pagament, de manera que és possible que vegeu aquest nom com a titular del compte.
  • Els anuncis es deixaran de publicar un cop hàgiu exhaurit els pagaments. Consulteu el saldo amb regularitat. Rebreu notificacions per correu electrònic quan el saldo estigui a punt d'esgotar-se i quan arribi a zero.
Què cal esperar

Normalment, es tarda de dos a cinc dies laborables a processar la transferència, en funció del banc. Conserveu tots els rebuts del pagament fins que el vegeu al compte de Google Ads.

Un cop rebem la transferència monetària, us enviarem un correu electrònic. Els vostres anuncis es començaran a publicar llavors, si encara no s'estaven publicant.

Retards

Si ha passat més d'una setmana des que vau realitzar la transferència i el pagament encara no es reflecteix al vostre compte, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us ajudarem amb molt de gust. Se us demanarà la informació següent:

• Un comprovant del pagament del vostre banc o una còpia de l'extracte bancari on hi consti la transferència.
  • El número del compte bancari de Google de 26 dígits que es mostra a la pàgina Efectua pagaments del compte de Google Ads.
  • El correu electrònic del compte de Google Ads i l'identificador de client que figura a la part superior del compte de Google Ads.

Com es pot incloure un comprovant de pagament vàlid

Perquè un comprovant de pagament sigui vàlid, ha de complir aquestes directrius:

• El comprovant de pagament pot ser una còpia escanejada del rebut o una captura de pantalla de l'extracte en línia de l'entitat bancària.
  • Ha de ser un format que no es pugui editar, com ara .jpg, .gif o .png.
  • Ha d'incloure la informació següent:
    • La data en què es va fer la transferència (si és possible, hi han de figurar totes les transaccions dels cinc dies anteriors al pagament i dels cinc dies posteriors).
    • L'import i la moneda del pagament.
    • El beneficiari dels diners.
    • El nom del banc que heu utilitzat.

Per a la vostra seguretat, ombregeu la informació sensible de l'extracte bancari, sobretot el número de compte.

Transferència bancària mitjançant Giropay

Amb una transferència bancària mitjançant Giropay, efectueu un pagament al lloc web del vostre banc, que normalment es reflecteix al saldo del vostre compte de Google Ads al cap d'un parell d'hores.

Requisits

Per utilitzar aquesta forma de pagament, heu de tenir un compte bancari en una entitat que formi part de la xarxa Giropay. A més, necessitareu un compte de Google Ads amb una adreça comercial a Alemanya i l'euro (EUR) seleccionat com a moneda del compte.

Configuració

Seguiu aquestes indicacions per efectuar un pagament al vostre compte de Google Ads mitjançant Giropay:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads, a l'adreça https://ads.google.com.
  2. Feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] i, a "Facturació", trieu Resum de facturació.
  3. Feu clic al botó Efectua un pagament.
  4. Seleccioneu "Transferència bancària amb Giropay". Si no es mostra aquesta opció, feu clic a l'enllaç Afegeix una altra forma de pagament per veure-la.
  5. Feu clic a Continua per efectuar un pagament.
  6. Introduïu l'import que vulgueu transferir al compte de Google Ads. L'import de pagament mínim és de 10 euros.
  7. Feu clic a Continua per comprovar les dades de l'operació.
  8. Reviseu l'import i feu clic al botó Efectua el pagament per confirmar-lo.
  9. A continuació se us dirigirà al lloc web del nostre partner de pagaments, GlobalCollect. Allà completareu el pagament mitjançant la interfície segura de la xarxa Giropay.
Què cal esperar

Els diners normalment es carregaran al vostre compte de Google Ads en un termini de dues hores, però a vegades poden tardar més. Conserveu tots els registres i els rebuts de pagament fins que no vegeu que el pagament figura al compte de Google Ads.

Temps de processament: unes dues hores, normalment. Una transferència depèn de diversos factors, com ara els tràmits del vostre banc.

Retards

Si creieu que la transferència del pagament tarda massa, hi ha un parell de coses que podeu fer per comprovar que el pagament s'estigui processant:

• Comproveu que els diners s'hagin retirat del compte bancari. Si no és així, contacteu amb la vostra entitat bancària.
  • Assegureu-vos que l'entitat bancària hagi transferit els fons al compte correcte. El número de compte ha de ser el mateix que el que figura a les instruccions de pagament (que es van generar quan vau efectuar un pagament per transferència monetària al vostre compte de Google Ads).

Si ja han passat tres dies des que vau iniciar la transferència i encara no veieu el pagament, contacteu amb nosaltres. Heu d'incloure un comprovant de pagament vàlid amb el formulari (feu clic al botó "Selecciona el fitxer"). Feu clic a l'enllaç següent per obtenir més informació sobre els comprovants de pagament vàlids:

Com es pot incloure un comprovant de pagament vàlid

Perquè un comprovant de pagament sigui vàlid, ha de complir aquestes directrius:

• El comprovant de pagament pot ser una còpia escanejada del rebut o una captura de pantalla de l'extracte en línia de l'entitat bancària.
  • Ha de ser un format que no es pugui editar, com ara .jpg, .gif o .png.
  • Ha d'incloure la informació següent:
    • La data en què es va fer la transferència (si és possible, hi han de figurar totes les transaccions dels cinc dies anteriors al pagament i dels cinc dies posteriors).
    • L'import i la moneda del pagament.
    • El beneficiari dels diners (és a dir, Google Ads).
    • El nom del banc emissor.
  • Per a la vostra seguretat, tapeu la informació sensible de l'extracte bancari o de la targeta de crèdit, sobretot el número de compte bancari complet o els vuit dígits centrals del número de la targeta de crèdit.

Transferència bancària amb iDEAL

Amb una transferència bancària mitjançant iDEAL, efectueu un pagament al lloc web del vostre banc, que normalment es reflecteix al saldo del vostre compte de Google Ads al cap de dues hores.

Requisits

Per utilitzar aquesta forma de pagament, cal que es compleixin les condicions següents:

• Teniu un compte de Google Ads amb una adreça comercial als Països Baixos.
  • La moneda configurada al compte de Google Ads és l'euro.
  • Teniu un compte en un banc que forma part de la xarxa iDEAL.
Configuració

Seguiu aquestes indicacions per efectuar un pagament al vostre compte de Google Ads mitjançant iDEAL:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads, a l'adreça https://ads.google.com.
  2. Feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] i, a "Facturació", trieu Resum de facturació.
  3. Feu clic al botó Efectua un pagament.
  4. Seleccioneu "Transferència bancària mitjançant iDEAL". Si l'opció d'iDEAL no es mostra, feu clic a l'enllaç Afegeix una altra forma de pagament per veure-la.
  5. Feu clic a Continua per efectuar un pagament.
  6. Introduïu l'import que vulgueu transferir al compte de Google Ads. L'import de pagament mínim és de 10 euros (EUR). Feu clic a Continua per comprovar les dades de l'operació.
  7. Reviseu l'import i feu clic al botó Efectua el pagament per confirmar-lo.
  8. A continuació se us dirigirà al lloc web del nostre partner de pagaments, GlobalCollect. Allà, heu de realitzar el pagament mitjançant la interfície segura de la xarxa iDEAL.
Què cal esperar

Els diners normalment es carregaran al vostre compte de Google Ads en un termini de dues hores, però a vegades poden tardar més. Conserveu tots els registres i els rebuts de pagament fins que no vegeu que el pagament figura al compte de Google Ads.

Retards

Si creieu que la transferència del pagament tarda massa, hi ha un parell de coses que podeu fer per comprovar que el pagament s'estigui processant:

• Comproveu que els diners s'hagin retirat del compte bancari. Si no és així, contacteu amb la vostra entitat bancària.
  • Assegureu-vos que l'entitat bancària hagi transferit els fons al compte correcte. El número de compte ha de ser el mateix que el que figura a les instruccions de pagament (que es van generar quan vau efectuar un pagament per transferència monetària al vostre compte de Google Ads).

Si ja han passat tres dies des que vau iniciar la transferència i encara no veieu el pagament, contacteu amb nosaltres. Heu d'incloure un comprovant de pagament vàlid amb el formulari (feu clic al botó "Selecciona el fitxer"). Feu clic a l'enllaç següent per obtenir més informació sobre els comprovants de pagament vàlids:

Com es pot incloure un comprovant de pagament vàlid

Perquè un comprovant de pagament sigui vàlid, ha de complir aquestes directrius:

• El comprovant de pagament pot ser una còpia escanejada del rebut o una captura de pantalla de l'extracte en línia de l'entitat bancària.
  • Ha de ser un format que no es pugui editar, com ara .jpg, .gif o .png.
  • Ha d'incloure la informació següent:
    • La data en què es va fer la transferència (si és possible, hi han de figurar totes les transaccions dels cinc dies anteriors al pagament i dels cinc dies posteriors).
    • L'import i la moneda del pagament.
    • El beneficiari dels diners (és a dir, Google Ads).
    • El nom del banc emissor.
  • Per a la vostra seguretat, tapeu la informació sensible de l'extracte bancari o de la targeta de crèdit, sobretot el número de compte bancari complet o els vuit dígits centrals del número de la targeta de crèdit.
Problemes de connexió i pagaments

Si no veieu que el pagament figuri al vostre compte al cap de dues o tres hores, podria ser que s'hagués produït una interrupció en la connexió en línia entre el vostre banc i GlobalCollect. Malauradament, de vegades passa. Si és el cas, feu clic a l'enllaç següent per obtenir més informació:

Més informació sobre les connexions interrompudes

A continuació s'explica el que pot passar, segons el tipus d'interrupció de connexió:

• Interrupció temporal: GlobalCollect rebrà un avís de pagament del vostre banc, però pot ser que la connexió amb Google s'interrompi. No rebreu cap missatge d'error, però el pagament no s'aplicarà al compte de Google Ads fins que s'hagi processat. Això pot tardar fins a cinc dies laborables.
  • Interrupció permanent: rebreu un missatge d'error sobre un pagament que no s'ha efectuat correctament. Si voleu, podeu fer una transferència bancària diferida a GlobalCollect. L'ingrés al vostre compte pot tardar de cinc a deu dies laborables a carregar-se al compte.

BPAY

BPAY és una forma de pagament que podeu fer servir si heu configurat el compte perquè utilitzi els pagaments manuals. Amb BPAY, podeu fer pagaments en línia o a través del telèfon; normalment, es reflectiran al vostre compte de Google Ads en un termini de dos a tres dies laborables.

Requisits

Per utilitzar aquesta forma de pagament, heu de tenir un compte bancari en una entitat que formi part de la xarxa BPAY. A més, necessitareu un compte de Google Ads amb una adreça comercial a Austràlia i el dòlar australià (AUD) seleccionat com a moneda del compte.

Fer un pagament
  1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads, a l'adreça https://ads.google.com.
  2. Feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] i, a "Facturació", trieu Resum de facturació.
  3. Feu clic a Efectua pagaments.
  4. Seleccioneu BPAY. Si no veieu l'opció BPAY, feu clic al signe + que hi ha al costat de l'opció Afegeix una altra forma de pagament. A continuació, seleccioneu BPAY.
  5. Anoteu el codi de facturador i el número de referència que es mostren.
  6. Inicieu la sessió al lloc web del banc o truqueu al vostre servei de banca telefònica.
  7. Seleccioneu l'opció de pagament de BPAY o per factures i seguiu les instruccions per efectuar un pagament. Podeu efectuar qualsevol pagament per una quantitat superior a 10 AUD.
  8. Quan hàgiu acabat, preneu nota del número de rebut. Conserveu-lo fins que no s'hagin transferit els diners al compte de Google Ads, normalment al cap de dos o tres dies laborables.
Què cal esperar

Normalment, veureu el pagament manual carregat al compte de Google Ads en un termini de dos a tres dies laborables. Si això no s'ha produït al cap de tres dies laborables, llegiu els consells per a la resolució de problemes de la secció següent.

Retards

Si creieu que la transferència del pagament tarda massa, hi ha un parell de coses que podeu fer per comprovar que el pagament s'estigui processant:

• Comproveu que els diners s'hagin retirat del compte bancari. Si no és així, contacteu amb la vostra entitat bancària.
  • Assegureu-vos que l'entitat bancària hagi transferit els fons al compte correcte. El número de compte ha de ser el mateix que el que es mostra a les instruccions de pagament (que es van generar quan vau efectuar un pagament amb transferència monetària al vostre compte de Google Ads).

Si ja han passat més de dos dies laborables des que vau iniciar la transferència i encara no veieu el pagament, contacteu amb nosaltres. Heu d'incloure un comprovant de pagament vàlid amb el formulari (feu clic al botó "Selecciona el fitxer"). Feu clic a l'enllaç següent per obtenir més informació sobre els comprovants de pagament vàlids:

Com es pot incloure un comprovant de pagament vàlid

Perquè un comprovant de pagament sigui vàlid, ha de complir aquestes directrius:

• El comprovant de pagament pot ser una còpia escanejada del rebut o una captura de pantalla de l'extracte en línia de l'entitat bancària.
  • Ha de ser un format que no es pugui editar, com ara .jpg, .gif o .png.
  • Ha d'incloure la informació següent:
    • La data en què es va fer la transferència (si és possible, hi han de figurar totes les transaccions dels cinc dies anteriors al pagament i dels cinc dies posteriors).
    • L'import i la moneda del pagament.
    • El beneficiari dels diners (és a dir, Google Ads).
    • El nom del banc emissor.
  • Per a la vostra seguretat, tapeu la informació sensible de l'extracte bancari o de la targeta de crèdit, sobretot el número de compte bancari complet o els vuit dígits centrals del número de la targeta de crèdit.

Boleto bancário

Amb el boleto bancário, podeu liquidar els costos de Google Ads fent un pagament manual.

Requisits

Per utilitzar aquesta forma de pagament, heu de tenir un compte de Google Ads amb una adreça comercial al Brasil i el real brasiler (BRL) com a moneda.

Configuració

Si voleu efectuar un pagament al vostre compte de Google Ads mitjançant el boleto bancário, seguiu aquests passos després de crear el compte.

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads, a l'adreça https://ads.google.com.
  2. Feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] i, a "Facturació", trieu Resum de facturació.
  3. Feu clic al botó Efectua un pagament. L'import de pagament mínim és de 40 BRL.
  4. Seleccioneu Boleto bancário. Si aquesta opció no es mostra, feu clic a l'enllaç Afegeix una altra forma de pagament per veure-la.
  5. Seleccioneu Boleto. A continuació, a la secció “Especifiqueu l'import del pagament”, introduïu l'import del pagament que voleu fer.
  6. Feu clic al botó Crea un boleto. Es generarà un boleto, que podeu imprimir o enviar per correu electrònic.
Què cal esperar

Podeu pagar el boleto el mateix dia en què s'ha generat o programar el pagament per a un dia que us vagi millor, tenint en compte que el període de venciment és de vuit dies. Si se us passa el període de venciment, podeu generar un altre boleto i descartar l'antic.

Un cop heu presentat el boleto al banc o l'heu enviat a través de la pàgina del banc de pagament de boletos en línia, el pagament es processa en un termini aproximat de tres dies laborables. Si és el primer pagament que feu o el compte no té saldo, generalment els anuncis es començaran a publicar en aquest moment. Més endavant, seguiu fent els pagaments segons sigui necessari. Podeu emetre i pagar boletos per qualsevol import superior a 40,00 BRL.

Factures i rebuts

• Factures: rebreu factures mensuals pels càrrecs acumulats al compte cada mes natural. Com que només us cobrem els clics que s'han fet als vostres anuncis en un mes determinat, l'import de la factura pot ser inferior a l'import pagat amb el boleto. El saldo restant del compte es pot fer servir els mesos següents.
  • Rebuts: els rebuts s'emeten l'últim dia del mes i s'envien a l'adreça electrònica de contacte del compte de Google Ads entre el cinquè i el desè dia laborable del mes següent.

Rebreu un correu electrònic en què es notifica que s'ha emès el rebut i que està disponible al lloc web del govern local. El correu inclou l'enllaç, el número d'inscripció al Registre Mercantil (CNPJ) del proveïdor de serveis, el número de rebut i el codi de verificació per accedir-hi. És important que tingueu les dades de registre actualitzades per evitar errors en l'enviament del correu.

Obtenir un cupó

Els rebuts corresponen als serveis prestats durant un mes determinat, i no al pagament d'un boleto específic. Els rebuts s'emeten per recaptar els impostos vigents sobre els serveis prestats.

Per tant, aquest import pot ser diferent de l'import ingressat amb el boleto. Recordeu, però, que el saldo romanent del compte es pot fer servir durant els mesos següents i queda reflectit als rebuts associats a la data en què es va prestar el servei.

Si voleu rebre un cupó de l'import total pagat amb la factura, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads, a l'adreça https://ads.google.com.
  2. Feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] i, a "Facturació", trieu Resum de facturació.
  3. Feu clic a l'enllaç Historial de transaccions que hi ha al menú esquerre. Si voleu consultar el resum de la facturació d'un període determinat, localitzeu el menú desplegable que hi ha al principi de la pàgina, seleccioneu els mesos i els anys corresponents i feu clic a "D'acord".
  4. Feu clic a Pagament rebut per a qualsevol línia de comanda que reflecteixi un càrrec fet al compte.
  5. Al menú del navegador, seleccioneu Fitxer i, a continuació, Imprimeix.
  6. Feu clic a Imprimeix.
Retards

Tots els boletos pagats es processen en un termini de tres dies laborables. Si el saldo no s'actualitza en tres dies, contacteu amb nosaltres i adjunteu còpies digitals del comprovant de pagament i del boleto en qüestió. El document ha de ser llegible i incloure l'identificador de client i el nom. Quan hàgim rebut el comprovant de pagament, analitzarem el problema.

Recordatori
  • Comproveu regularment el saldo de prepagament del compte per assegurar-vos que no s'esgoti. Efectueu més pagaments a mesura que sigui necessari. Quan el saldo de prepagament de Google Ads estigui a punt d'esgotar-se, us enviarem un correu electrònic per recordar-vos que heu de fer un pagament addicional.
  • Segurament podreu fer el pagament al banc local o bé en línia. Hi ha bancs que accepten el pagament de boletos a través del seu lloc web sempre que s'utilitzi el número de referència corresponent. Demaneu al banc quines opcions teniu per pagar boletos.
  • El banc no us ha de cobrar cap comissió de gestió. Ara bé, si resulta que el banc cobra una comissió o no pot dur a terme la transacció, és possible que un altre banc local us ofereixi opcions més avantatjoses.

Transferència monetària

Amb la transferència monetària, podeu efectuar un pagament manual en un caixer automàtic o al vostre banc i el pagament s'abonarà al compte en un termini de tres dies laborables.

Requisits

Per utilitzar aquesta forma de pagament, heu de tenir un compte de Google Ads amb una adreça comercial al Japó i el ien japonès (JPY) seleccionat com a moneda del compte.

Configuració

Seguiu aquestes indicacions per efectuar un pagament al vostre compte de Google Ads mitjançant una transferència monetària:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads, a l'adreça https://ads.google.com.
  2. Feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] i, a "Facturació", trieu Resum de facturació.
  3. Feu clic al botó Efectua un pagament. L'import de pagament mínim és de 1.000 JPY.
  4. Seleccioneu Transferència monetària. Si no es mostra aquesta opció, feu clic a l'enllaç Afegeix una altra forma de pagament per veure-la.
  5. Utilitzeu la informació bancària indicada per efectuar un pagament mitjançant el caixer automàtic o una transferència monetària, sigui en persona o a través del lloc web del vostre banc.

Els pagaments per transferència bancària normalment es carregaran al vostre compte en un termini de tres dies laborables. Per agilitzar el processament, hem assignat un número de compte bancari únic al vostre compte de Google Ads. El pagament s'ha d'enviar a aquest número de compte bancari únic cada vegada que inicieu una transferència bancària o bé un pagament en un caixer automàtic. Podeu trobar aquesta informació del compte bancari als camps Número de compte del beneficiari i Codi d'oficina de la pàgina Configuració de facturació del compte de Google Ads.

Què cal esperar

Els diners normalment es carregaran al vostre compte de Google Ads en un termini de tres dies laborables, però a vegades poden tardar més. Conserveu tots els registres i els rebuts de pagament fins que no vegeu que el pagament figura al compte de Google Ads.

Temps de processament: normalment tres dies laborables, però poden ser més. El motiu és que una transferència depèn de diversos factors, com ara els tràmits del vostre banc.

Retards

Si creieu que la transferència del pagament tarda massa, hi ha un parell de coses que podeu fer per comprovar que el pagament s'estigui processant:

• Comproveu que els diners s'hagin retirat del compte bancari. Si no és així, contacteu amb la vostra entitat bancària.
  • Assegureu-vos que l'entitat bancària hagi transferit els fons al compte correcte. El número de compte ha de ser el mateix que el que es mostra a les instruccions de pagament (que es van generar quan vau efectuar un pagament amb transferència monetària al vostre compte de Google Ads).

Si ja han passat més de cinc dies laborables des que vau iniciar la transferència i encara no veieu el pagament, contacteu amb nosaltres. Heu d'incloure un comprovant de pagament vàlid amb el formulari (feu clic al botó "Selecciona el fitxer"). Feu clic a l'enllaç següent per obtenir més informació sobre els comprovants de pagament vàlids:

Com es pot incloure un comprovant de pagament vàlid

Perquè un comprovant de pagament sigui vàlid, ha de complir aquestes directrius:

• El comprovant de pagament pot ser una còpia escanejada del rebut o una captura de pantalla de l'extracte en línia de l'entitat bancària.
  • Ha de ser un format que no es pugui editar, com ara .jpg, .gif o .png.
  • Ha d'incloure la informació següent:
    • La data en què es va fer la transferència (si és possible, hi han de figurar totes les transaccions dels cinc dies anteriors al pagament i dels cinc dies posteriors).
    • L'import i la moneda del pagament.
    • El beneficiari dels diners (és a dir, Google Ads).
    • El nom del banc emissor.
  • Per a la vostra seguretat, tapeu la informació sensible de l'extracte bancari o de la targeta de crèdit, sobretot el número de compte bancari complet o els vuit dígits centrals del número de la targeta de crèdit.

Net banking

NetBanking és una forma de pagament que podeu utilitzar per efectuar pagaments manuals. Amb NetBanking, efectueu un pagament per transferència bancària abans que es publiquin els anuncis. Aquest tipus de pagament el podeu realitzar a través del nostre partner de pagaments de confiança, TimesofMoney.

Requisits i seguretat

Podeu utilitzar NetBanking per efectuar un pagament manual si compliu les condicions següents:

• Teniu una adreça de facturació i un compte bancari a l'Índia.
  • Heu seleccionat la rupia índia (INR) com a moneda de Google Ads.
  • El vostre banc accepta el nostre partner de pagaments, TimesofMoney.
Llista dels bancs que accepten TimesofMoney
Nom del banc Tipus de comptes acceptats
Kotak Bank Estalvis
Bank of Bahrain and Kuwait Estalvis
Bank of India Corporatiu i estalvis
Citi Bank Corporatiu i estalvis
Corporation Bank Estalvis
Deutsche Bank Corporatiu i estalvis
Development Credit Bank Estalvis
Federal Bank Corporatiu i estalvis
HDFC Bank Corporatiu i estalvis
ICICI Bank Estalvis
Indian Overseas Bank Estalvis
Jammu & Kashmir Bank Corporatiu i estalvis
Karnataka Bank Ltd Estalvis
Karur Vysya Bank Corporatiu i estalvis
Laxmi Vilas Bank - Corporate Net Banking Estalvis
State Bank of Hyderabad Estalvis
State Bank of India Corporatiu i estalvis
State Bank of Bikaner & Jaipur Estalvis
State Bank of Mysore Estalvis
South Indian Bank Estalvis
Union Bank of India Corporatiu i estalvis
United Bank of India Corporatiu i estalvis
Vijaya Bank Corporatiu i estalvis
Industrial Development Bank of India Estalvis

La seguretat de les transferències bancàries en línia es garanteix de dues maneres:

• S'inicia la sessió al compte bancari en línia amb un nom d'usuari i una contrasenya.
  • La vostra comanda es processa a través d'un servidor segur subministrat per TimesofMoney.

Si efectueu un pagament mitjançant els bancs HDFC i IDBI, activeu l'opció Accés segur. Si aquesta opció no està activada, rebreu un error de transacció. Visiteu el lloc web d'HDFC Bank per obtenir informació sobre com podeu activar l'opció Secure Access.

Efectuar un pagament

Podeu fer un pagament en qualsevol moment. Assegureu-vos d'haver afegit NetBanking al compte com una de les formes de pagament. Per fer-ho, inicieu la sessió al compte de Google Ads, feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona]. A "Facturació", trieu Resum de facturació i, tot seguit, feu clic al botó Efectua un pagament. Seguiu aquests passos per efectuar un pagament:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads, a l'adreça https://ads.google.com/.
  2. Feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] i, a "Facturació", trieu Resum de facturació.
  3. Feu clic a Efectua un pagament.
  4. Introduïu l'import que vulgueu pagar al camp corresponent. L'import mínim de pagament manual és de 500 INR.
  5. Feu clic a Ves-hi.
  6. S'obre una finestra emergent que us dirigeix al lloc de TimesofMoney. Seleccioneu el nom del banc al menú desplegable i feu clic a Envia.
  7. Se us dirigeix al lloc web del vostre banc i heu de seguir les instruccions que s'hi mostrin per efectuar un pagament.

Assegureu-vos d'efectuar un altre pagament abans que s'esgoti el pagament manual. Us enviarem un correu electrònic quan els diners estiguin a un 30%, per ajudar-vos a garantir que els anuncis es continuïn publicant.

Què cal esperar

El saldo del vostre compte normalment s'actualitza en un termini de 24 hores després d'efectuar un pagament. Els anuncis normalment es començaran a publicar en aquest moment, si encara no es publicaven.

Retards

Si creieu que la transferència del pagament tarda massa, hi ha un parell de coses que podeu fer per comprovar que el pagament s'estigui processant:

• Comproveu que els diners s'hagin retirat del compte bancari. Si no és així, contacteu amb la vostra entitat bancària.
  • Assegureu-vos que l'entitat bancària hagi transferit els fons al compte correcte. El número de compte ha de ser el mateix que el que es mostra a les instruccions de pagament (que es van generar quan vau efectuar un pagament amb transferència monetària al vostre compte de Google Ads).

Si ja han passat més de cinc dies laborables des que vau iniciar la transferència i encara no veieu el pagament, podeu contactar amb nosaltres. Heu d'incloure un comprovant de pagament vàlid amb el formulari (feu clic al botó "Selecciona el fitxer"). Feu clic a l'enllaç següent per obtenir més informació sobre els comprovants de pagament vàlids:

Com es pot incloure un comprovant de pagament vàlid

Perquè un comprovant de pagament sigui vàlid, ha de complir aquestes directrius:

• El comprovant de pagament pot ser una còpia escanejada del rebut o una captura de pantalla de l'extracte en línia de l'entitat bancària.
  • Ha de ser un format que no es pugui editar, com ara .jpg, .gif o .png.
  • Ha d'incloure la informació següent:
    • La data en què es va fer la transferència (si és possible, hi han de figurar totes les transaccions dels cinc dies anteriors al pagament i dels cinc dies posteriors).
    • L'import i la moneda del pagament.
    • El beneficiari dels diners (és a dir, Google Ads).
    • El nom del banc emissor.
  • Per a la vostra seguretat, ombregeu la informació sensible de l'extracte bancari o de la targeta de crèdit, sobretot el número de compte bancari complet o els vuit dígits centrals del número de la targeta de crèdit.

Nota

Vaja, no hem pogut determinar el país de facturació.

Per obtenir informació sobre la transferència monetària per al vostre país, seleccioneu el país al menú desplegable de dalt. També podeu utilitzar aquest menú per informar-vos sobre les transferències monetàries en altres països.