Om fanen Startside

Denne artikel gælder for den forrige AdWords-oplevelse. Se, hvilken AdWords-oplevelse du bruger.

Læs artiklen Naviger i den nye AdWords-oplevelse, hvis du bruger den nye AdWords-oplevelse.

På fanen "Startside" kan du se de oplysninger om din konto, der er vigtigst for dig. Du kan tilpasse fanen ved at vælge de effektivitetsmoduler, som du vil se, og oprette filtre til at overvåge din effektivitet i endnu flere detaljer.

Sådan fungerer det

Vi har oprettet et par filtre, så du kan komme i gang, men du kan oprette gemte filtre til din konto, så du kan tilpasse fanen Startside yderligere. Disse filtre giver dig nem adgang til dine vigtigste søgeord og kampagner samt vigtige kontohændelser, f.eks. når du nærmer dig dit daglige budget eller oplever et markant fald i trafikken.

Eksempel

Du vil måske gerne se, hvilke søgeord der får visninger (dvs. at din annonce bliver vist, når en bruger søger på dine søgeord), men ingen klik. Du vil måske gerne oprette et filter til visning af alle søgeord med mindst 20 visninger, men ingen klik. Når du har gemt filteret, vil du kunne tilføje det på fanen "Startside", så du med det samme kan tjekke disse søgeord, hver gang du logger ind.

Du kan også anvende linket "Tilpas modul" øverst til venstre på siden Startside. Når du klikker på dette link, kan du tilføje eller fjerne filtre og ændre, hvordan du ser fanen Startside. Prøv at trække og slippe eller skjule og udvide de vinduer, som du vil se, for på den måde at tilpasse fanen "Startside" endnu mere.

Hvordan kan dette hjælpe dig med at overvåge effektiviteten?

• Graf: Du finder en effektivitetsgraf øverst på fanen, der kan hjælpe dig med hurtigt at identificere ændringer i effektiviteten.Du kan sammenligne effektiviteten for to datointervaller eller for forskellige metrics.
  • Modulet "Søgeordseffektivitet": Der er flere søgeordseffektivitetsmoduler på fanen Startside, så du kan komme godt i gang, men du kan også definere dine egne grænser for "højeste effektivitet" eller "laveste effektivitet" ved at oprette filtre.
  • Overvåg specifikke kampagner: Du kan stadig vælge kampagner, som du vil se, ved at oprette gemte filtre for de kampagner, som du gerne vil se. Husk at klikke i afkrydsningsfeltet for at gemme filtret, så det vil være tilgængeligt som sektion på fanen.

Sådan virker det på din mobilenhed

Du får adgang til oplysningerne på fanen "Startside" på din mobilenhed ved at gå ind på AdWords via telefonens browser. Hvis du foretager ændringer af dine indstillinger på fanen "Start", f.eks. filtre eller underretninger, afspejles de også på din mobilenhed.

• Hvis du bruger en kompatibel mobilenhed, omdirigerer vi dig automatisk til AdWords til mobilenheder.
  • Hvis du har en MCC-konto, vil du blive omdirigeret til versionen til stationære af AdWords.

VIDEO

AdWords til mobilenheder