Få oversikt over faktureringsalternativene

OOO Google (Google Russia) filed for bankruptcy in Russia in June 2022 and is no longer operating. On 18 October 2023, the bankruptcy court announced the start of the liquidation phase of Google Russia’s bankruptcy proceedings. During this phase, a court-appointed liquidator will manage Google Russia and its liquidation.

These insolvency proceedings are governed by the Insolvency Law of the Russian Federation. More information about these proceedings is available on the court’s website (link) and the official bankruptcy register (link).

Når du skal legge inn betalingsopplysningene dine for Google Ads, er det viktig at du forstår begrepene «betalingsinnstilling» og «betalingsmåte».

Betalingsinnstilling: måten du betaler på

Dette er altså hvordan du utfører betalingen. Når du registrerer deg for en ny Google Ads-konto, kan du velge mellom disse ulike betalingsinnstillingene, avhengig av valgene dine knyttet til land, valuta og betalingsmåte:

• Automatiske betalinger: Du belastes automatisk etter at annonsene dine er vist. Dette skjer enten den første dagen i hver måned eller når du har nådd et forhåndsdefinert beløp (betalingsgrensen), avhengig av hva som skjer først. Du kan også når som helst foreta betalinger utenom dette for å holde kontroll på kostnadene. Merk: Google godtar ikke lenger automatiske betalinger via forhåndsbetalte kort.
  • Manuelle innbetalinger: Betal for fremtidige kostnader når du selv måtte ønske. Med denne innstillingen betaler du før annonsene dine kjører. Saldoen fra innbetalingen din reduseres etter hvert som annonsene dine kjører og det påløper kostnader. Når innbetalingen er brukt opp, avsluttes annonsevisningen.

Du kan kanskje bytte fra automatiske betalinger til manuelle innbetalinger og motsatt i faktureringsinnstillingene i kontoen din. Slik bytter du betalingsinnstilling:

1. Klikk på faktureringsikonet Faktureringsikon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Åpne «Slik betaler du»-delen, og klikk på «Alternative betalingsmåter» for å se andre alternativer du kan velge mellom.
  4. Følg fremgangsmåten i forgrunnsvinduet for å bekrefte endringen.
Merk: Bare brukere med administrator- eller redigeringstilgang til betalingsprofilen kan gjøre denne endringen. Du kan sjekke tilgangsnivået du har, ved å klikke på faktureringsikonet Faktureringsikon, velge Innstillinger og deretter klikke på Betalingsbrukere-delen for å åpne den.

Hvis du har mer enn én Google Ads-konto, er kanskje ikke denne funksjonen tilgjengelig i alle disse kontoene.

Månedlig fakturering (kredittgrense) – (tilbys kvalifiserte kunder som har inngått kontrakt med Google Ireland): Enkelte bedrifter kan få en Google-kredittgrense hvis de innfrir visse krav. Med denne innstillingen mottar du en månedlig faktura etter at kostnader er påløpt. Du betaler for disse kostnadene med sjekk eller via bankoverføring. Du er pålagt å betale i henhold til vilkårene og innen tidsrammen som er avtalt med Google. Finn ut mer om månedlig fakturering.

Betalingsmåten: betalingsinstrumentet

Dette er det du betaler regningene med, for eksempel et kreditt- eller debetkort. Hvilke alternativer som er tilgjengelige for deg, avhenger av landet i bedriftsadressen din og valutaen du har valgt i Google Ads-kontoen. Se hvilke betalingsmåter som er tilgjengelige for deg.

Mva-informasjonen din

Alle Google-annonsører som betaler via bankoverføring og har faktureringsadresse i Ukraina, må i henhold til ukrainsk lovgivning betale merverdiavgift (mva.) etter den nåværende ukrainske satsen på 20 %.

Hvis kontoen din er underlagt Google Ukraine, og du kjøper varer eller tjenester fra bedrifter underlagt det generelle skatteregimet, må du betale mva.-en som er bakt inn i prisene på de aktuelle produktene eller tjenestene, i henhold til skattelovgivningen i Ukraina. Siden Google Ukraine er underlagt det generelle skatteregimet, betaler du mva. også for Google Ads.

Hvis annonsører har kontoer underlagt Google Ireland, betaler med kredittkort og har «Personlig» eller «Enkeltpersonforetak» som skattestatus samt «Ikke registrert» oppgitt som mva.-registreringsstatus, belaster Google dem med 20 % mva.

Du finner mer informasjon om avgifter på denne siden.

Når du skal oppgi betalingsopplysninger i Google Ads, er det viktig at du forstår begrepene «betalingsmåte» og «betalingsinnstilling». Med betalingsmåte sikter vi til hvordan du gjør opp for kostnadene påløpt. Betalingsinnstilling viser på sin side til når du betaler.

Som en tommelfingerregel er det landet ditt og valutaen du bruker, som avgjør hvilke betalingsmåter og betalingsinnstillinger du kan velge i kontoen din. Det kan imidlertid forekomme at en betalingsmåte eller -innstilling du normalt sett kan bruke i det aktuelle landet eller med den aktuelle valutaen, er midlertidig utilgjengelig i kontoen din.

Betalingsinnstillingen: når du betaler

Dette er hvordan du utfører betalingen. Du har følgende alternativer:

• Automatiske betalinger: Du belastes automatisk etter at annonsene dine er vist. Dette skjer enten den første dagen i hver måned eller når du har nådd et forhåndsdefinert beløp (faktureringsgrensen), avhengig av hva som inntreffer først. Du kan også når som helst foreta betalinger utenom dette for å holde kontroll på kostnadene. Merk: Google godtar ikke lenger automatiske betalinger via forhåndsbetalte kort.
  • Manuelle innbetalinger: Betal for fremtidige kostnader når du selv vil. Med denne innstillingen betaler du før annonsene dine kjører. Saldoen fra innbetalingen din reduseres etter hvert som annonsene dine kjører og det påløper kostnader. Når betalingen er brukt opp, slutter annonsene dine å kjøre.
    Innstillingen for manuelle innbetalinger er ikke tilgjengelig i nye kontoer i landene oppført nedenfor. Hvis du ikke ser dette alternativet når du oppretter kontoen din, må du velge alternativet for automatiske betalinger for å fullføre kontoopprettelsen. I disse landene og områdene kan du ikke bytte til manuelle innbetalinger i kontoen.

Land og områder
    Nord- og Sør-Amerika Afrika Europa Midtøsten Asia og Stillehavsregionen
    • Anguilla
    • Antigua og Barbuda
    • Aruba
    • Bahamas
    • Barbados
    • Belize
    • Bermuda
    • Canada
    • Caymanøyene
    • Chile
    • Costa Rica
    • Dominica
    • Ecuador
    • Fransk Guyana
    • Grenada
    • Guadeloupe
    • Guatemala
    • Guyana
    • Haiti
    • Jamaica
    • Montserrat
    • De nederlandske Antillene
    • Nicaragua
    • Panama
    • Paraguay
    • Puerto Rico
    • St. Lucia
    • Saint Vincent og Grenadinene
    • St. Pierre og Miquelon
    • Surinam
    • Trinidad og Tobago
    • USA
    • USAs ytre småøyer
    • Uruguay
    • Venezuela
    • Jomfruøyene (Storbritannia)
    • Jomfruøyene (USA)

*Antarktis

• Angola
    • Benin
    • Burkina Faso
    • Burundi
    • Kapp Verde
    • Den sentralafrikanske republikk
    • Komorene
    • Kongo
    • Kongo, Den demokratiske republikken
    • Elfenbenskysten
    • Ekvatorial-Guinea
    • Eritrea
    • Etiopia
    • Gabon
    • Gambia
    • Ghana
    • Guinea-Bissau
    • Kenya
    • Lesotho
    • Liberia
    • Libya
    • Madagaskar
    • Malawi
    • Mali
    • Mauritania
    • Mauritius
    • Mayotte
    • Mosambik
    • Namibia
    • Niger
    • Réunion
    • Rwanda
    • Sao Tomé og Principe
    • Senegal
    • Seychellene
    • Sierra Leone
    • Somalia
    • Sør-Afrika
    • Swaziland
    • Tanzania
    • Togo
    • Tunisia
    • Vest-Sahara
    • Zambia
    • Albania
    • Andorra
    • Østerrike
    • Belgia
    • Bosnia-Hercegovina
    • Bulgaria
    • Kroatia
    • Kypros
    • Tsjekkia
    • Danmark
    • Estland
    • Færøyene
    • Finland
    • Frankrike
    • Georgia
    • Tyskland
    • Gibraltar
    • Hellas
    • Grønland
    • Ungarn
    • Island
    • Irland
    • Italia
    • Liechtenstein
    • Litauen
    • Luxembourg
    • Nord-Makedonia
    • Malta
    • Moldova
    • Monaco
    • Nederland
    • Norge
    • Polen
    • Portugal
    • San Marino
    • Serbia
    • Slovakia
    • Slovenia
    • Spania
    • Svalbard og Jan Mayen
    • Sverige
    • Sveits
    • Storbritannia
    • Armenia
    • Bahrain
    • Egypt
    • Irak
    • Israel
    • Jordan
    • Libanon
    • Qatar
    • Saudi-Arabia
    • Tadsjikistan
    • Turkmenistan
    • De forente arabiske emirater
    • Amerikansk Samoa
    • Australia
    • Bhutan
    • Brunei
    • Kambodsja
    • Øst-Timor
    • Fiji
    • Fransk Polynesia
    • De franske sørterritorier
    • Guam
    • Hongkong
    • Japan
    • Laos
    • Macao
    • Malaysia
    • Maldivene
    • Mikronesiaføderasjonen
    • Mongolia
    • Myanmar
    • Nauru
    • Nepal
    • Ny-Caledonia
    • New Zealand
    • Niue
    • Norfolkøya
    • Nord-Marianene
    • Pakistan
    • Palau
    • Papua Ny-Guinea
    • Samoa
    • Singapore
    • Salomonøyene
    • Sør-Georgia og Sør-Sandwichøyene
    • Tokelau
    • Tonga
    • Vanuatu
    • Wallis og Futuna

Du kan kanskje bytte betalingsinnstillingen i kontoen din fra automatiske betalinger til manuelle innbetalinger eller motsatt. Dette gjøres i så fall via faktureringsinnstillingene. Det er bare i land der manuelle innbetalinger tilbys, du kan gjøre dette. Hvis du nå bruker manuelle innbetalinger, og dette alternativet ikke lenger er tilgjengelig i landet ditt, kan du bare bytte til automatiske betalinger, og i så fall kan du ikke bytte tilbake igjen. Finn ut mer om tilgjengeligheten av manuelle innbetalinger her.

Slik endrer du betalingsinnstillingen:

1. Logg på Google Ads-kontoen din
    2. Skriv inn Innstillinger i søkefeltet øverst på startsiden, og velg Innstillinger > Fakturering.
      • (Alternativt kan du bruke hurtigtasten G B for å gå rett til Fakturering.)
    3. Klikk på redigeringsikonet Rediger-innstilling (blyantikon) ved siden av «Slik betaler du» i «Betalingskonto»-delen.
    4. Velg ønsket betalingsinnstilling fra rullegardinmenyen.
    5. Følg fremgangsmåten i forgrunnsvinduet for å bekrefte endringen.

Merk: Bare brukere med administrator- eller redigeringstilgang til betalingsprofilen kan gjøre denne endringen. Du kan sjekke tilgangsnivået du er gitt, ved å skrive inn Innstillinger i søkefeltet øverst på startsiden, følge menybanen Innstillinger > Fakturering og så rulle ned til Betalingsbrukere-delen nederst på siden.

Hvis du har mer enn én Google Ads-konto, kan det hende at denne funksjonen ikke er tilgjengelig i alle disse kontoene.

• Månedlig fakturering (kredittgrense): Bedrifter som innfrir visse krav, kan innvilges en Google-kredittgrense. Med denne innstillingen mottar du en månedlig faktura etter at kostnadene dine er påløpt. Du betaler for disse kostnadene med sjekk eller via bankoverføring. Du er pålagt å betale i henhold til vilkårene og innen tidsrammen som er avtalt med Google. Finn ut mer om månedlig fakturering

Betalingsmåten: hva du betaler med

Dette er det du betaler regningene dine med, for eksempel et kreditt- eller debetkort. Hvilke alternativer som er tilgjengelige for deg, avhenger av landet i bedriftsadressen din og valutaen du har valgt i Google Ads-kontoen. Se betalingsmåtene du kan velge mellom.

Når du skal oppgi betalingsopplysninger i Google Ads, er det viktig at du forstår begrepene «betalingsmåte» og «betalingsinnstilling».

Betalingsinnstillingen: hvordan du betaler

Dette er hvordan du utfører betalingen. Du har følgende alternativer:

• Automatiske betalinger: Du belastes automatisk etter at annonsene dine er vist. Dette skjer enten 30 dager etter siste automatiske fakturering eller når du har nådd et forhåndsdefinert beløp (faktureringsgrensen), avhengig av hva som inntreffer først. Du kan også når som helst foreta betalinger utenom dette for å holde kontroll på kostnadene dine. Merk: Google godtar ikke lenger automatiske betalinger via forhåndsbetalte kort.
  • Manuelle innbetalinger: Betal for fremtidige kostnader når du selv måtte ønske. Med denne innstillingen betaler du før annonsene dine kjører. Saldoen fra innbetalingen din reduseres etter hvert som annonsene dine kjører og det påløper kostnader. Når betalingen er brukt opp, slutter annonsene dine å kjøre.
    Innstillingen for manuelle innbetalinger er ikke tilgjengelig i nye kontoer i landene oppført nedenfor. Hvis du ikke ser dette alternativet når du oppretter kontoen din, må du velge alternativet for automatiske betalinger for å fullføre kontoopprettelsen. I disse landene og områdene kan du ikke bytte til manuelle innbetalinger i kontoen.

Land og områder
    Nord- og Sør-Amerika Afrika Europa Midtøsten Asia og Stillehavsregionen
    • Anguilla
    • Antigua og Barbuda
    • Aruba
    • Bahamas
    • Barbados
    • Belize
    • Bermuda
    • Canada
    • Caymanøyene
    • Chile
    • Costa Rica
    • Dominica
    • Ecuador
    • Fransk Guyana
    • Grenada
    • Guadeloupe
    • Guatemala
    • Guyana
    • Haiti
    • Jamaica
    • Montserrat
    • De nederlandske Antillene
    • Nicaragua
    • Panama
    • Paraguay
    • Puerto Rico
    • St. Lucia
    • Saint Vincent og Grenadinene
    • St. Pierre og Miquelon
    • Surinam
    • Trinidad og Tobago
    • USA
    • USAs ytre småøyer
    • Uruguay
    • Venezuela
    • Jomfruøyene (Storbritannia)
    • Jomfruøyene (USA)

*Antarktis

• Angola
    • Benin
    • Burkina Faso
    • Burundi
    • Kapp Verde
    • Den sentralafrikanske republikk
    • Komorene
    • Kongo
    • Kongo, Den demokratiske republikken
    • Elfenbenskysten
    • Ekvatorial-Guinea
    • Eritrea
    • Etiopia
    • Gabon
    • Gambia
    • Ghana
    • Guinea-Bissau
    • Kenya
    • Lesotho
    • Liberia
    • Libya
    • Madagaskar
    • Malawi
    • Mali
    • Mauritania
    • Mauritius
    • Mayotte
    • Mosambik
    • Namibia
    • Niger
    • Réunion
    • Rwanda
    • Sao Tomé og Principe
    • Senegal
    • Seychellene
    • Sierra Leone
    • Somalia
    • Sør-Afrika
    • Swaziland
    • Tanzania
    • Togo
    • Tunisia
    • Vest-Sahara
    • Zambia
    • Albania
    • Andorra
    • Østerrike
    • Belgia
    • Bosnia-Hercegovina
    • Bulgaria
    • Kroatia
    • Kypros
    • Tsjekkia
    • Danmark
    • Estland
    • Færøyene
    • Finland
    • Frankrike
    • Georgia
    • Tyskland
    • Gibraltar
    • Hellas
    • Grønland
    • Ungarn
    • Island
    • Irland
    • Italia
    • Liechtenstein
    • Litauen
    • Luxembourg
    • Nord-Makedonia
    • Malta
    • Moldova
    • Monaco
    • Nederland
    • Norge
    • Polen
    • Portugal
    • San Marino
    • Serbia
    • Slovakia
    • Slovenia
    • Spania
    • Svalbard og Jan Mayen
    • Sverige
    • Sveits
    • Storbritannia
    • Armenia
    • Bahrain
    • Egypt
    • Irak
    • Israel
    • Jordan
    • Libanon
    • Qatar
    • Saudi-Arabia
    • Tadsjikistan
    • Turkmenistan
    • De forente arabiske emirater
    • Amerikansk Samoa
    • Australia
    • Bhutan
    • Brunei
    • Kambodsja
    • Øst-Timor
    • Fiji
    • Fransk Polynesia
    • De franske sørterritorier
    • Guam
    • Hongkong
    • Japan
    • Laos
    • Macao
    • Malaysia
    • Maldivene
    • Mikronesiaføderasjonen
    • Mongolia
    • Myanmar
    • Nauru
    • Nepal
    • Ny-Caledonia
    • New Zealand
    • Niue
    • Norfolkøya
    • Nord-Marianene
    • Pakistan
    • Palau
    • Papua Ny-Guinea
    • Samoa
    • Singapore
    • Salomonøyene
    • Sør-Georgia og Sør-Sandwichøyene
    • Tokelau
    • Tonga
    • Vanuatu
    • Wallis og Futuna

Du kan kanskje bytte betalingsinnstillingen i kontoen din fra automatiske betalinger til manuelle innbetalinger eller motsatt. Dette gjøres i så fall via faktureringsinnstillingene. Det er bare i land der manuelle innbetalinger tilbys, du kan gjøre dette. Hvis du nå bruker manuelle innbetalinger, og dette alternativet ikke lenger er tilgjengelig i landet ditt, kan du bare bytte til automatiske betalinger, og i så fall kan du ikke bytte tilbake igjen. Finn ut mer om tilgjengeligheten av manuelle innbetalinger her.

Slik endrer du betalingsinnstillingen:

1. Logg på Google Ads-kontoen din
    2. Skriv inn Innstillinger i søkefeltet øverst på startsiden, og velg Innstillinger > Fakturering.
      • (Alternativt kan du bruke hurtigtasten G B for å gå rett til Fakturering.)
    3. Klikk på redigeringsikonet Rediger-innstilling (blyantikon) ved siden av «Slik betaler du» i «Betalingskonto»-delen.
    4. Velg ønsket betalingsinnstilling fra rullegardinmenyen.
    5. Følg fremgangsmåten i forgrunnsvinduet for å bekrefte endringen.

Merk: Bare brukere med administrator- eller redigeringstilgang til betalingsprofilen kan gjøre denne endringen. Du kan sjekke tilgangsnivået du er gitt, ved å skrive inn Innstillinger i søkefeltet øverst på startsiden, følge menybanen Innstillinger > Fakturering og så rulle ned til Betalingsbrukere-delen nederst på siden.

Hvis du har mer enn én Google Ads-konto, kan det hende at denne funksjonen ikke er tilgjengelig i alle disse kontoene.

• Månedlig fakturering (kredittgrense): Bedrifter som innfrir visse krav, kan innvilges en Google-kredittgrense. Med denne innstillingen mottar du en månedlig faktura etter at kostnadene dine er påløpt. Du betaler for disse kostnadene med sjekk eller via bankoverføring. Du er pålagt å betale i henhold til vilkårene og innen tidsrammen som er avtalt med Google. Finn ut mer om månedlig fakturering

Betalingsmåten: hva du betaler med

Dette er det du betaler regningene dine med, for eksempel et kreditt- eller debetkort. Hvilke alternativer som er tilgjengelige for deg, avhenger av landet i bedriftsadressen din og valutaen du har valgt i Google Ads-kontoen. Se hvilke betalingsmåter som er tilgjengelige for deg.

Avgiftsinformasjon

Hvilke avgifter som belastes kontoen din, avhenger av landet i faktureringsadressen til bedriften din og valutaen du bruker i kontoen din. I delen om avgifter i brukerstøtten kan du se hvilke avgifter som gjelder der bedriften din holder til.

Når du skal oppgi betalingsopplysninger i Google Ads, er det viktig at du forstår begrepene «betalingsmåte» og «betalingsinnstilling».

Betalingsinnstillingen: hvordan du betaler

Dette er hvordan du utfører betalingen. Du har følgende alternativer:

• Manuelle innbetalinger: Betal for fremtidige kostnader når du selv måtte ønske. Med denne innstillingen betaler du før annonsene dine kjører. Saldoen fra innbetalingen din reduseres etter hvert som annonsene dine kjører og det påløper kostnader. Når betalingen er brukt opp, slutter annonsene dine å kjøre.
    Innstillingen for manuelle innbetalinger er ikke tilgjengelig i nye kontoer i landene oppført nedenfor. Hvis du ikke ser dette alternativet når du oppretter kontoen din, må du velge alternativet for automatiske betalinger for å fullføre kontoopprettelsen. I disse landene og områdene kan du ikke bytte til manuelle innbetalinger i kontoen.

Land og områder
    Nord- og Sør-Amerika Afrika Europa Midtøsten Asia og Stillehavsregionen
    • Anguilla
    • Antigua og Barbuda
    • Aruba
    • Bahamas
    • Barbados
    • Belize
    • Bermuda
    • Canada
    • Caymanøyene
    • Chile
    • Costa Rica
    • Dominica
    • Ecuador
    • Fransk Guyana
    • Grenada
    • Guadeloupe
    • Guatemala
    • Guyana
    • Haiti
    • Jamaica
    • Montserrat
    • De nederlandske Antillene
    • Nicaragua
    • Panama
    • Paraguay
    • Puerto Rico
    • St. Lucia
    • Saint Vincent og Grenadinene
    • St. Pierre og Miquelon
    • Surinam
    • Trinidad og Tobago
    • USA
    • USAs ytre småøyer
    • Uruguay
    • Venezuela
    • Jomfruøyene (Storbritannia)
    • Jomfruøyene (USA)

*Antarktis

• Angola
    • Benin
    • Burkina Faso
    • Burundi
    • Kapp Verde
    • Den sentralafrikanske republikk
    • Komorene
    • Kongo
    • Kongo, Den demokratiske republikken
    • Elfenbenskysten
    • Ekvatorial-Guinea
    • Eritrea
    • Etiopia
    • Gabon
    • Gambia
    • Ghana
    • Guinea-Bissau
    • Kenya
    • Lesotho
    • Liberia
    • Libya
    • Madagaskar
    • Malawi
    • Mali
    • Mauritania
    • Mauritius
    • Mayotte
    • Mosambik
    • Namibia
    • Niger
    • Réunion
    • Rwanda
    • Sao Tomé og Principe
    • Senegal
    • Seychellene
    • Sierra Leone
    • Somalia
    • Sør-Afrika
    • Swaziland
    • Tanzania
    • Togo
    • Tunisia
    • Vest-Sahara
    • Zambia
    • Albania
    • Andorra
    • Østerrike
    • Belgia
    • Bosnia-Hercegovina
    • Bulgaria
    • Kroatia
    • Kypros
    • Tsjekkia
    • Danmark
    • Estland
    • Færøyene
    • Finland
    • Frankrike
    • Georgia
    • Tyskland
    • Gibraltar
    • Hellas
    • Grønland
    • Ungarn
    • Island
    • Irland
    • Italia
    • Liechtenstein
    • Litauen
    • Luxembourg
    • Nord-Makedonia
    • Malta
    • Moldova
    • Monaco
    • Nederland
    • Norge
    • Polen
    • Portugal
    • San Marino
    • Serbia
    • Slovakia
    • Slovenia
    • Spania
    • Svalbard og Jan Mayen
    • Sverige
    • Sveits
    • Storbritannia
    • Armenia
    • Bahrain
    • Egypt
    • Irak
    • Israel
    • Jordan
    • Libanon
    • Qatar
    • Saudi-Arabia
    • Tadsjikistan
    • Turkmenistan
    • De forente arabiske emirater
    • Amerikansk Samoa
    • Australia
    • Bhutan
    • Brunei
    • Kambodsja
    • Øst-Timor
    • Fiji
    • Fransk Polynesia
    • De franske sørterritorier
    • Guam
    • Hongkong
    • Japan
    • Laos
    • Macao
    • Malaysia
    • Maldivene
    • Mikronesiaføderasjonen
    • Mongolia
    • Myanmar
    • Nauru
    • Nepal
    • Ny-Caledonia
    • New Zealand
    • Niue
    • Norfolkøya
    • Nord-Marianene
    • Pakistan
    • Palau
    • Papua Ny-Guinea
    • Samoa
    • Singapore
    • Salomonøyene
    • Sør-Georgia og Sør-Sandwichøyene
    • Tokelau
    • Tonga
    • Vanuatu
    • Wallis og Futuna

Du kan kanskje bytte betalingsinnstillingen i kontoen din fra automatiske betalinger til manuelle innbetalinger eller motsatt. Dette gjøres i så fall via faktureringsinnstillingene. Det er bare i land der manuelle innbetalinger tilbys, du kan gjøre dette. Hvis du nå bruker manuelle innbetalinger, og dette alternativet ikke lenger er tilgjengelig i landet ditt, kan du bare bytte til automatiske betalinger, og i så fall kan du ikke bytte tilbake igjen. Finn ut mer om tilgjengeligheten av manuelle innbetalinger her.

Slik endrer du betalingsinnstillingen:

1. Logg på Google Ads-kontoen din
    2. Skriv inn Innstillinger i søkefeltet øverst på startsiden, og velg Innstillinger > Fakturering.
      • (Alternativt kan du bruke hurtigtasten G B for å gå rett til Fakturering.)
    3. Klikk på redigeringsikonet Rediger-innstilling (blyantikon) ved siden av «Slik betaler du» i «Betalingskonto»-delen.
    4. Velg ønsket betalingsinnstilling fra rullegardinmenyen.
    5. Følg fremgangsmåten i forgrunnsvinduet for å bekrefte endringen.

Merk: Bare brukere med administrator- eller redigeringstilgang til betalingsprofilen kan gjøre denne endringen. Du kan sjekke tilgangsnivået du er gitt, ved å skrive inn Innstillinger i søkefeltet øverst på startsiden, følge menybanen Innstillinger > Fakturering og så rulle ned til Betalingsbrukere-delen nederst på siden.

Hvis du har mer enn én Google Ads-konto, kan det hende at denne funksjonen ikke er tilgjengelig i alle disse kontoene.

• Månedlig fakturering (kredittgrense): Bedrifter som innfrir visse krav, kan innvilges en Google-kredittgrense. Med denne innstillingen mottar du en månedlig faktura etter at kostnadene dine er påløpt. Du betaler for disse kostnadene med sjekk eller via bankoverføring. Du er pålagt å betale i henhold til vilkårene og innen tidsrammen som er avtalt med Google. Finn ut mer om månedlig fakturering

Betalingsmåten: hva du betaler med

Dette er det du betaler regningene dine med, for eksempel et kreditt- eller debetkort. Hvilke alternativer som er tilgjengelige for deg, avhenger av landet i bedriftsadressen din og valutaen du har valgt i Google Ads-kontoen. Se hvilke betalingsmåter som er tilgjengelige for deg.

Avgiftsinformasjon

Hvilke avgifter som belastes kontoen din, avhenger av landet i faktureringsadressen til bedriften din og valutaen du bruker i kontoen din. I delen om avgifter i brukerstøtten kan du se hvilke avgifter som gjelder der bedriften din holder til.

Når du skal oppgi betalingsopplysninger i Google Ads, er det viktig at du forstår begrepene «betalingsmåte» og «betalingsinnstilling».

Betalingsinnstillingen: hvordan du betaler

Dette er hvordan du utfører betalingen. Du har følgende alternativer:

• Automatiske betalinger: Du belastes automatisk etter at annonsene dine er vist. Dette skjer enten 30 dager etter siste automatiske fakturering eller når du har nådd et forhåndsdefinert beløp (faktureringsgrensen), avhengig av hva som inntreffer først. Du kan også når som helst foreta betalinger utenom dette for å holde kontroll på kostnadene dine. Merk: Google godtar ikke lenger automatiske betalinger via forhåndsbetalte kort.
  • Manuelle innbetalinger: Betal for fremtidige kostnader når du selv måtte ønske. Med denne innstillingen betaler du før annonsene dine kjører. Saldoen fra innbetalingen din reduseres etter hvert som annonsene dine kjører og det påløper kostnader. Når betalingen er brukt opp, slutter annonsene dine å kjøre.
    Innstillingen for manuelle innbetalinger er ikke tilgjengelig i nye kontoer i landene oppført nedenfor. Hvis du ikke ser dette alternativet når du oppretter kontoen din, må du velge alternativet for automatiske betalinger for å fullføre kontoopprettelsen. I disse landene og områdene kan du ikke bytte til manuelle innbetalinger i kontoen.

Land og områder
    Nord- og Sør-Amerika Afrika Europa Midtøsten Asia og Stillehavsregionen
    • Anguilla
    • Antigua og Barbuda
    • Aruba
    • Bahamas
    • Barbados
    • Belize
    • Bermuda
    • Canada
    • Caymanøyene
    • Chile
    • Costa Rica
    • Dominica
    • Ecuador
    • Fransk Guyana
    • Grenada
    • Guadeloupe
    • Guatemala
    • Guyana
    • Haiti
    • Jamaica
    • Montserrat
    • De nederlandske Antillene
    • Nicaragua
    • Panama
    • Paraguay
    • Puerto Rico
    • St. Lucia
    • Saint Vincent og Grenadinene
    • St. Pierre og Miquelon
    • Surinam
    • Trinidad og Tobago
    • USA
    • USAs ytre småøyer
    • Uruguay
    • Venezuela
    • Jomfruøyene (Storbritannia)
    • Jomfruøyene (USA)

*Antarktis

• Angola
    • Benin
    • Burkina Faso
    • Burundi
    • Kapp Verde
    • Den sentralafrikanske republikk
    • Komorene
    • Kongo
    • Kongo, Den demokratiske republikken
    • Elfenbenskysten
    • Ekvatorial-Guinea
    • Eritrea
    • Etiopia
    • Gabon
    • Gambia
    • Ghana
    • Guinea-Bissau
    • Kenya
    • Lesotho
    • Liberia
    • Libya
    • Madagaskar
    • Malawi
    • Mali
    • Mauritania
    • Mauritius
    • Mayotte
    • Mosambik
    • Namibia
    • Niger
    • Réunion
    • Rwanda
    • Sao Tomé og Principe
    • Senegal
    • Seychellene
    • Sierra Leone
    • Somalia
    • Sør-Afrika
    • Swaziland
    • Tanzania
    • Togo
    • Tunisia
    • Vest-Sahara
    • Zambia
    • Albania
    • Andorra
    • Østerrike
    • Belgia
    • Bosnia-Hercegovina
    • Bulgaria
    • Kroatia
    • Kypros
    • Tsjekkia
    • Danmark
    • Estland
    • Færøyene
    • Finland
    • Frankrike
    • Georgia
    • Tyskland
    • Gibraltar
    • Hellas
    • Grønland
    • Ungarn
    • Island
    • Irland
    • Italia
    • Liechtenstein
    • Litauen
    • Luxembourg
    • Nord-Makedonia
    • Malta
    • Moldova
    • Monaco
    • Nederland
    • Norge
    • Polen
    • Portugal
    • San Marino
    • Serbia
    • Slovakia
    • Slovenia
    • Spania
    • Svalbard og Jan Mayen
    • Sverige
    • Sveits
    • Storbritannia
    • Armenia
    • Bahrain
    • Egypt
    • Irak
    • Israel
    • Jordan
    • Libanon
    • Qatar
    • Saudi-Arabia
    • Tadsjikistan
    • Turkmenistan
    • De forente arabiske emirater
    • Amerikansk Samoa
    • Australia
    • Bhutan
    • Brunei
    • Kambodsja
    • Øst-Timor
    • Fiji
    • Fransk Polynesia
    • De franske sørterritorier
    • Guam
    • Hongkong
    • Japan
    • Laos
    • Macao
    • Malaysia
    • Maldivene
    • Mikronesiaføderasjonen
    • Mongolia
    • Myanmar
    • Nauru
    • Nepal
    • Ny-Caledonia
    • New Zealand
    • Niue
    • Norfolkøya
    • Nord-Marianene
    • Pakistan
    • Palau
    • Papua Ny-Guinea
    • Samoa
    • Singapore
    • Salomonøyene
    • Sør-Georgia og Sør-Sandwichøyene
    • Tokelau
    • Tonga
    • Vanuatu
    • Wallis og Futuna

Du kan kanskje bytte betalingsinnstillingen i kontoen din fra automatiske betalinger til manuelle innbetalinger eller motsatt. Dette gjøres i så fall via faktureringsinnstillingene. Det er bare i land der manuelle innbetalinger tilbys, du kan gjøre dette. Hvis du nå bruker manuelle innbetalinger, og dette alternativet ikke lenger er tilgjengelig i landet ditt, kan du bare bytte til automatiske betalinger, og i så fall kan du ikke bytte tilbake igjen. Finn ut mer om tilgjengeligheten av manuelle innbetalinger her.

Slik endrer du betalingsinnstillingen:

1. Logg på Google Ads-kontoen din
    2. Skriv inn Innstillinger i søkefeltet øverst på startsiden, og velg Innstillinger > Fakturering.
      • (Alternativt kan du bruke hurtigtasten G B for å gå rett til Fakturering.)
    3. Klikk på redigeringsikonet Rediger-innstilling (blyantikon) ved siden av «Slik betaler du» i «Betalingskonto»-delen.
    4. Velg ønsket betalingsinnstilling fra rullegardinmenyen.
    5. Følg fremgangsmåten i forgrunnsvinduet for å bekrefte endringen.

Merk: Bare brukere med administrator- eller redigeringstilgang til betalingsprofilen kan gjøre denne endringen. Du kan sjekke tilgangsnivået du er gitt, ved å skrive inn Innstillinger i søkefeltet øverst på startsiden, følge menybanen Innstillinger > Fakturering og så rulle ned til Betalingsbrukere-delen nederst på siden.

Hvis du har mer enn én Google Ads-konto, kan det hende at denne funksjonen ikke er tilgjengelig i alle disse kontoene.

• Månedlig fakturering (kredittgrense): Bedrifter som innfrir visse krav, kan innvilges en Google-kredittgrense. Med denne innstillingen mottar du en månedlig faktura etter at kostnadene dine er påløpt. Du betaler for disse kostnadene med sjekk eller via bankoverføring. Du er pålagt å betale i henhold til vilkårene og innen tidsrammen som er avtalt med Google. Finn ut mer om månedlig fakturering

Betalingsmåten: hva du betaler med

Dette er det du betaler regningene med, for eksempel et kreditt- eller debetkort. Hvilke alternativer som er tilgjengelige for deg, avhenger av landet i bedriftsadressen din og valutaen du har valgt i Google Ads-kontoen. Se hvilke betalingsmåter som er tilgjengelige for deg.

Informasjon om merverdiavgift

Det må betales merverdiavgift (mva.) for alle Google Ads-kontoer med bedriftsadresse i et EU-land. Vi har ført opp noen viktige punkter nedenfor. Ta kontakt med lokale skattemyndigheter hvis du har behov for mer informasjon.

• Vi belaster ikke mva. i Google Ads-kontoen din. Du har selv ansvaret for å beregne og betale mva. i henhold til den lokale satsen i det aktuelle EU-landet.
  • Hvis bedriften har adresse i Irland, belastes mva. i henhold til gjeldende irsk sats.

Når du skal oppgi betalingsopplysninger i Google Ads, er det viktig at du forstår begrepene «betalingsmåte» og «betalingsinnstilling».

Betalingsinnstillingen: måten du betaler på

Dette er måten du betaler på. I landet ditt tilbyr vi foreløpig bare de følgende betalingsinnstillingene:

• Manuelle innbetalinger: Betal for fremtidige kostnader når du selv måtte ønske. Med denne innstillingen betaler du før annonsene dine kjører. Kreditten fra innbetalingen din reduseres etter hvert som annonsene dine kjører og det påløper kostnader. Når betalingen er brukt opp, slutter annonsene dine å kjøre.
  • Månedlig fakturering (kredittgrense): Bedrifter som innfrir visse krav, kan innvilges en Google-kredittgrense. Med denne innstillingen mottar du en månedlig faktura etter at kostnadene dine er påløpt. Du betaler for disse kostnadene med sjekk eller via bankoverføring. Du er pålagt å betale i henhold til vilkårene og innen tidsrammen som er avtalt med Google. Finn ut mer om månedlig fakturering

Betalingsmåten: middelet du betaler med

Dette er det du bruker til å fylle på penger i kontoen din. Hvilke alternativer som er tilgjengelige for deg, avhenger av landet ditt (dvs. landet forretningsadressen din er hjemmehørende i) og valutaen du har valgt for Google Ads-kontoen din. Se hvilke betalingsmåter som er tilgjengelige for deg.

Informasjon om merverdiavgift

Alle Google-annonsører med faktureringsadresse i Russland belastes 20 % mva. for alle betalinger, uten unntak.

Linker til beslektet innhold

Når du skal oppgi betalingsopplysninger i Google Ads, er det viktig at du forstår begrepene «betalingsmåte» og «betalingsinnstilling».

Betalingsinnstillingen: hvordan du betaler

Dette er måten du betaler på. Du har følgende alternativer:

• Automatiske betalinger: Du belastes automatisk etter at annonsene dine er vist. Dette skjer enten den første dagen i hver måned eller når du har nådd et forhåndsdefinert beløp (faktureringsgrensen), avhengig av hva som inntreffer først. Du kan også når som helst foreta betalinger utenom dette for å holde kontroll på kostnadene. Merk: Google godtar ikke lenger automatiske betalinger via forhåndsbetalte kort.
  • Manuelle innbetalinger: Betal for fremtidige kostnader når du selv måtte ønske. Med denne innstillingen betaler du før annonsene dine kjører. Saldoen fra innbetalingen din reduseres etter hvert som annonsene dine kjører og det påløper kostnader. Når betalingen er brukt opp, slutter annonsene dine å kjøre.
  • Månedlig fakturering (kredittgrense): Bedrifter som innfrir visse krav, kan innvilges en Google-kredittgrense. Med denne innstillingen mottar du en månedlig faktura etter at kostnadene dine er påløpt. Du betaler for disse kostnadene med sjekk eller via bankoverføring. Du er pålagt å betale i henhold til vilkårene og innen tidsrammen som er avtalt med Google. Finn ut mer om månedlig fakturering.

Betalingsmåten: hva du betaler med

Dette er det du bruker til å fylle på penger i kontoen din eller betale fakturaene dine. Hvilke alternativer som er tilgjengelige for deg, avhenger av landet ditt (dvs. landet forretningsadressen din er hjemmehørende i) og valutaen du har valgt for Google Ads-kontoen din. Se hvilke betalingsmåter som er tilgjengelige for deg.

Informasjon om merverdiavgift

I henhold til prøveprosjektet for mva. i Shanghai er Google Advertising (Shanghai) pålagt å belaste 6 % mva. for alle kunder – også for dem som ikke holder til i Shanghai. Det gjøres ingen unntak.

Når du skal legge inn betalingsopplysningene dine for Google Ads, er det viktig at du forstår begrepene «betalingsinnstilling» og «betalingsmåte».

Betalingsinnstilling: måten du betaler på

Dette er måten du betaler på. Du har følgende alternativer:

• Automatiske betalinger: Du belastes automatisk etter at annonsene dine er vist. Dette skjer enten den første dagen i hver måned eller når du har nådd et forhåndsdefinert beløp (faktureringsgrensen), avhengig av hva som inntreffer først. Du kan også når som helst foreta betalinger utenom dette for å holde kontroll på kostnadene. Merk: Google godtar ikke lenger automatiske betalinger via forhåndsbetalte kort.
  • Manuelle innbetalinger: Betal for fremtidige kostnader når du selv måtte ønske. Med denne innstillingen betaler du før annonsene dine kjører. Saldoen fra innbetalingen din reduseres etter hvert som annonsene dine kjører og det påløper kostnader. Når betalingen er brukt opp, slutter annonsene dine å kjøre.
  • Månedlig fakturering (kredittgrense): Bedrifter som innfrir visse krav, kan innvilges en Google-kredittgrense. Med denne innstillingen mottar du en månedlig faktura etter at kostnadene dine er påløpt. Du betaler for disse kostnadene med sjekk eller via bankoverføring. Du er pålagt å betale i henhold til vilkårene og innen tidsrammen som er avtalt med Google. Finn ut mer om månedlig fakturering.

Betalingsmåte: middelet du betaler med

Dette er det du betaler regningene dine med, for eksempel et kreditt- eller debetkort. Hvilke alternativer som er tilgjengelige for deg, avhenger av landet ditt (dvs. landet forretningsadressen din er hjemmehørende i) og valutaen og betalingsinnstillingen du har valgt for Google Ads-kontoen din. Se hvilke betalingsmåter som er tilgjengelige for deg.

Informasjon om merverdiavgift

Merverdiavgift (mva.) er en skatt på 5 % på varer og tjenester, som betales til skattemyndighetene i Taiwan. Hvis du bruker manuelle innbetalinger, utsteder Google en GUI (Government Uniform Invoice) hver gang du betaler inn penger. Hvis du har kreditt hos Google, utstedes en slik GUI hver gang du får en månedlig faktura med et skattepliktig beløp. Betaling med kredittkort representerer imidlertid et unntak (både ved automatisk og manuell betaling): Det belastes ikke mva. for innbetalinger med kredittkort, og Google utsteder heller ingen GUI.

Når du skal legge inn betalingsopplysningene dine for Google Ads, er det viktig at du forstår begrepene «betalingsinnstilling» og «betalingsmåte».

Betalingsinnstilling: måten du betaler på

Dette er måten du betaler på. Du har følgende alternativer:

• Automatiske betalinger: Du belastes automatisk etter at annonsene dine er vist. Dette skjer enten den første dagen i hver måned eller når du har nådd et forhåndsdefinert beløp (faktureringsgrensen), avhengig av hva som inntreffer først. Du kan også når som helst foreta betalinger utenom dette for å holde kontroll på kostnadene. Merk: Google godtar ikke lenger automatiske betalinger via forhåndsbetalte kort.
  • Manuelle innbetalinger: Betal for fremtidige kostnader når du selv måtte ønske. Med denne innstillingen betaler du før annonsene dine kjøres. Kreditten fra innbetalingen din reduseres etter hvert som annonsene dine kjører og det påløper kostnader. Når midlene er oppbrukt, vises ikke lenger annonsene.
  • Månedlig fakturering (kredittgrense): Bedrifter som innfrir visse krav, kan innvilges en Google-kredittgrense. Med denne innstillingen mottar du en månedlig faktura etter at kostnadene dine er påløpt. Du betaler for disse kostnadene med sjekk eller via bankoverføring. Du er pålagt å betale i henhold til vilkårene og innen tidsrammen som er avtalt med Google. Finn ut mer om månedlig fakturering.

Betalingsmåte: middelet du betaler med

Dette er det du betaler regningene dine med, for eksempel et kreditt- eller debetkort. Hvilke alternativer som er tilgjengelige for deg, avhenger av landet ditt (dvs. landet forretningsadressen din er hjemmehørende i) og valutaen og betalingsinnstillingen du har valgt for Google Ads-kontoen din. Se hvilke betalingsmåter som er tilgjengelige for deg.

Avgiftsinformasjon

Hvilke avgifter som belastes kontoen din, avhenger av landet i faktureringsadressen din, valutaen du bruker i kontoen din, samt betalingsmåte og betalingsinnstillinger. Se hvilke avgifter som gjelder der bedriften din har forretningsadresse.

Linker til beslektet innhold

Når du skal legge inn betalingsopplysningene dine for Google Ads, er det viktig at du forstår begrepene «betalingsinnstilling» og «betalingsmåte».

Betalingsinnstilling: måten du betaler på

Dette er måten du betaler på. Du har følgende alternativer:

• Automatiske betalinger: Du belastes automatisk etter at annonsene dine er vist. Dette skjer enten den første dagen i hver måned eller når du har nådd et forhåndsdefinert beløp (faktureringsgrensen), avhengig av hva som inntreffer først. Du kan også når som helst foreta betalinger utenom dette for å holde kontroll på kostnadene. Merk: Google godtar ikke lenger automatiske betalinger via forhåndsbetalte kort.
  • Manuelle innbetalinger: Betal for fremtidige kostnader når du selv måtte ønske. Med denne innstillingen betaler du før annonsene dine kjøres. Kreditten fra innbetalingen din reduseres etter hvert som annonsene dine kjører og det påløper kostnader. Når betalingen er oppbrukt, slutter annonsene dine å vises.
    Innstillingen for manuelle innbetalinger er ikke tilgjengelig i nye kontoer i landene oppført nedenfor. Hvis du ikke ser dette alternativet når du oppretter kontoen din, må du velge alternativet for automatiske betalinger for å fullføre kontoopprettelsen. I disse landene og områdene kan du ikke bytte til manuelle innbetalinger i kontoen.

Land og områder
    Nord- og Sør-Amerika Afrika Europa Midtøsten Asia og Stillehavsregionen
    • Anguilla
    • Antigua og Barbuda
    • Aruba
    • Bahamas
    • Barbados
    • Belize
    • Bermuda
    • Canada
    • Caymanøyene
    • Chile
    • Costa Rica
    • Dominica
    • Ecuador
    • Fransk Guyana
    • Grenada
    • Guadeloupe
    • Guatemala
    • Guyana
    • Haiti
    • Jamaica
    • Montserrat
    • De nederlandske Antillene
    • Nicaragua
    • Panama
    • Paraguay
    • Puerto Rico
    • St. Lucia
    • Saint Vincent og Grenadinene
    • St. Pierre og Miquelon
    • Surinam
    • Trinidad og Tobago
    • USA
    • USAs ytre småøyer
    • Uruguay
    • Venezuela
    • Jomfruøyene (Storbritannia)
    • Jomfruøyene (USA)

*Antarktis

• Angola
    • Benin
    • Burkina Faso
    • Burundi
    • Kapp Verde
    • Den sentralafrikanske republikk
    • Komorene
    • Kongo
    • Kongo, Den demokratiske republikken
    • Elfenbenskysten
    • Ekvatorial-Guinea
    • Eritrea
    • Etiopia
    • Gabon
    • Gambia
    • Ghana
    • Guinea-Bissau
    • Kenya
    • Lesotho
    • Liberia
    • Libya
    • Madagaskar
    • Malawi
    • Mali
    • Mauritania
    • Mauritius
    • Mayotte
    • Mosambik
    • Namibia
    • Niger
    • Réunion
    • Rwanda
    • Sao Tomé og Principe
    • Senegal
    • Seychellene
    • Sierra Leone
    • Somalia
    • Sør-Afrika
    • Swaziland
    • Tanzania
    • Togo
    • Tunisia
    • Vest-Sahara
    • Zambia
    • Albania
    • Andorra
    • Østerrike
    • Belgia
    • Bosnia-Hercegovina
    • Bulgaria
    • Kroatia
    • Kypros
    • Tsjekkia
    • Danmark
    • Estland
    • Færøyene
    • Finland
    • Frankrike
    • Georgia
    • Tyskland
    • Gibraltar
    • Hellas
    • Grønland
    • Ungarn
    • Island
    • Irland
    • Italia
    • Liechtenstein
    • Litauen
    • Luxembourg
    • Nord-Makedonia
    • Malta
    • Moldova
    • Monaco
    • Nederland
    • Norge
    • Polen
    • Portugal
    • San Marino
    • Serbia
    • Slovakia
    • Slovenia
    • Spania
    • Svalbard og Jan Mayen
    • Sverige
    • Sveits
    • Storbritannia
    • Armenia
    • Bahrain
    • Egypt
    • Irak
    • Israel
    • Jordan
    • Libanon
    • Qatar
    • Saudi-Arabia
    • Tadsjikistan
    • Turkmenistan
    • De forente arabiske emirater
    • Amerikansk Samoa
    • Australia
    • Bhutan
    • Brunei
    • Kambodsja
    • Øst-Timor
    • Fiji
    • Fransk Polynesia
    • De franske sørterritorier
    • Guam
    • Hongkong
    • Japan
    • Laos
    • Macao
    • Malaysia
    • Maldivene
    • Mikronesiaføderasjonen
    • Mongolia
    • Myanmar
    • Nauru
    • Nepal
    • Ny-Caledonia
    • New Zealand
    • Niue
    • Norfolkøya
    • Nord-Marianene
    • Pakistan
    • Palau
    • Papua Ny-Guinea
    • Samoa
    • Singapore
    • Salomonøyene
    • Sør-Georgia og Sør-Sandwichøyene
    • Tokelau
    • Tonga
    • Vanuatu
    • Wallis og Futuna

Betalingsmåte: middelet du betaler med

Dette er det du betaler regningene dine med, for eksempel et kreditt- eller debetkort. Hvilke alternativer du kan velge mellom, avhenger av landet du bor i (dvs. landet forretningsadressen er i), og valutaen du har valgt i Google Ads-kontoen din. Se hvilke betalingsmåter som er tilgjengelige for deg.

Dokumenter og betalingsopplysninger

Hvis du klikker på tannhjulikonet  og velger Fakturering, kan du se innstillingene og betalingsmåtene du har angitt, samt transaksjonsloggen og informasjonen i faktureringsprofilen din.

Når du skal legge inn betalingsopplysningene dine for Google Ads, er det viktig at du forstår begrepene «betalingsinnstilling» og «betalingsmåte».

Betalingsinnstilling: måten du betaler på

Dette er måten du betaler på. Du har følgende alternativer:

• Automatiske betalinger: Du belastes automatisk etter at annonsene dine er vist. Dette skjer enten den første dagen i hver måned eller når du har nådd et forhåndsdefinert beløp (faktureringsgrensen), avhengig av hva som inntreffer først. Du kan også når som helst foreta betalinger utenom dette for å holde kontroll på kostnadene. Merk: Google godtar ikke lenger automatiske betalinger via forhåndsbetalte kort.
  • Manuelle innbetalinger: Betal for fremtidige kostnader når du selv måtte ønske. Med denne innstillingen betaler du før annonsene dine kjøres. Kreditten fra innbetalingen din reduseres etter hvert som annonsene dine kjører og det påløper kostnader. Når midlene er oppbrukt, vises ikke lenger annonsene.
    Innstillingen for manuelle innbetalinger er ikke tilgjengelig i nye kontoer i landene oppført nedenfor. Hvis du ikke ser dette alternativet når du oppretter kontoen din, må du velge alternativet for automatiske betalinger for å fullføre kontoopprettelsen. I disse landene og områdene kan du ikke bytte til manuelle innbetalinger i kontoen.

Land og områder
    Nord- og Sør-Amerika Afrika Europa Midtøsten Asia og Stillehavsregionen
    • Anguilla
    • Antigua og Barbuda
    • Aruba
    • Bahamas
    • Barbados
    • Belize
    • Bermuda
    • Canada
    • Caymanøyene
    • Chile
    • Costa Rica
    • Dominica
    • Ecuador
    • Fransk Guyana
    • Grenada
    • Guadeloupe
    • Guatemala
    • Guyana
    • Haiti
    • Jamaica
    • Montserrat
    • De nederlandske Antillene
    • Nicaragua
    • Panama
    • Paraguay
    • Puerto Rico
    • St. Lucia
    • Saint Vincent og Grenadinene
    • St. Pierre og Miquelon
    • Surinam
    • Trinidad og Tobago
    • USA
    • USAs ytre småøyer
    • Uruguay
    • Venezuela
    • Jomfruøyene (Storbritannia)
    • Jomfruøyene (USA)

*Antarktis

• Angola
    • Benin
    • Burkina Faso
    • Burundi
    • Kapp Verde
    • Den sentralafrikanske republikk
    • Komorene
    • Kongo
    • Kongo, Den demokratiske republikken
    • Elfenbenskysten
    • Ekvatorial-Guinea
    • Eritrea
    • Etiopia
    • Gabon
    • Gambia
    • Ghana
    • Guinea-Bissau
    • Kenya
    • Lesotho
    • Liberia
    • Libya
    • Madagaskar
    • Malawi
    • Mali
    • Mauritania
    • Mauritius
    • Mayotte
    • Mosambik
    • Namibia
    • Niger
    • Réunion
    • Rwanda
    • Sao Tomé og Principe
    • Senegal
    • Seychellene
    • Sierra Leone
    • Somalia
    • Sør-Afrika
    • Swaziland
    • Tanzania
    • Togo
    • Tunisia
    • Vest-Sahara
    • Zambia
    • Albania
    • Andorra
    • Østerrike
    • Belgia
    • Bosnia-Hercegovina
    • Bulgaria
    • Kroatia
    • Kypros
    • Tsjekkia
    • Danmark
    • Estland
    • Færøyene
    • Finland
    • Frankrike
    • Georgia
    • Tyskland
    • Gibraltar
    • Hellas
    • Grønland
    • Ungarn
    • Island
    • Irland
    • Italia
    • Liechtenstein
    • Litauen
    • Luxembourg
    • Nord-Makedonia
    • Malta
    • Moldova
    • Monaco
    • Nederland
    • Norge
    • Polen
    • Portugal
    • San Marino
    • Serbia
    • Slovakia
    • Slovenia
    • Spania
    • Svalbard og Jan Mayen
    • Sverige
    • Sveits
    • Storbritannia
    • Armenia
    • Bahrain
    • Egypt
    • Irak
    • Israel
    • Jordan
    • Libanon
    • Qatar
    • Saudi-Arabia
    • Tadsjikistan
    • Turkmenistan
    • De forente arabiske emirater
    • Amerikansk Samoa
    • Australia
    • Bhutan
    • Brunei
    • Kambodsja
    • Øst-Timor
    • Fiji
    • Fransk Polynesia
    • De franske sørterritorier
    • Guam
    • Hongkong
    • Japan
    • Laos
    • Macao
    • Malaysia
    • Maldivene
    • Mikronesiaføderasjonen
    • Mongolia
    • Myanmar
    • Nauru
    • Nepal
    • Ny-Caledonia
    • New Zealand
    • Niue
    • Norfolkøya
    • Nord-Marianene
    • Pakistan
    • Palau
    • Papua Ny-Guinea
    • Samoa
    • Singapore
    • Salomonøyene
    • Sør-Georgia og Sør-Sandwichøyene
    • Tokelau
    • Tonga
    • Vanuatu
    • Wallis og Futuna
  • Månedlig fakturering (kredittgrense): Bedrifter som innfrir visse krav, kan innvilges en Google-kredittgrense. Med denne innstillingen mottar du en månedlig faktura etter at kostnadene dine er påløpt. Du betaler for disse kostnadene med sjekk eller via bankoverføring. Du er pålagt å betale i henhold til vilkårene og innen tidsrammen som er avtalt med Google. Finn ut mer om månedlig fakturering.

Betalingsmåte: middelet du betaler med

Dette er det du betaler regningene dine med, for eksempel et kreditt- eller debetkort. Hvilke alternativer du kan velge mellom, avhenger av landet du bor i (dvs. landet forretningsadressen er i), og valutaen du har valgt i Google Ads-kontoen din. Se betalingsmåtene du kan velge mellom.

Merknad

Beklager! Vi fant ikke ut hva faktureringslandet ditt er.

Hvis du vil se tilgjengelige faktureringsalternativer for landet ditt, velger du landet ditt fra rullegardinmenyen ovenfor. På denne menyen kan du også få informasjon om faktureringsalternativene i andre land.