Om organiseringen af din konto

Inden du opretter flere annoncer, er det vigtigt at forstå designprincippet i Google Ads, der tager udgangspunkt i tre lag. Når du forstår relationen mellem disse lag på din konto, er det meget nemmere for dig at organisere dine annoncer, søgeord og annoncegrupper i effektive kampagner, der er målrettet mod den rette målgruppe.

I denne artikel kan du læse om, hvordan elementerne på din konto er organiseret.

Sådan er Google Ads organiseret

Google Ads er organiseret i tre lag: Konto, kampagner og annoncegrupper.

1. Din konto er knyttet til en unik e-mailadresse, en adgangskode og dine faktureringsoplysninger.
  2. Dine kampagner har deres egne budgetter og indstillinger, der bestemmer, hvor dine annoncer bliver vist.
  3. Dine annoncegrupper indeholder et sæt annoncer, der minder om hinanden, samt søgeord.

Bemærk!

• I videokampagner indeholder annoncegruppen videoannoncer med fælles målretningskriterier og bud.
    • En annoncegruppe kan kun indeholde videoannoncer med samme format. Hvis du vil vise både TrueView In-stream- og In-display-videoannoncer, skal du oprette to forskellige annoncegrupper.

Konto

Unik e-mailadresse og adgangskode
Faktureringsoplysninger

Kampagne

Kampagne

Budget
Indstillinger

Budget
Indstillinger

Annoncegruppe

Annoncegruppe

Annoncegruppe

Annoncegruppe

Annoncer
Søgeord

Annoncer
Søgeord

Annoncer
Søgeord

Annoncer
Søgeord